• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasonda hep baş geliş yazıyor bebe dönmüş mü asagiya demek oluyor bu?

slyr422

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
135
33
13
24
Bas geliş yazıyor hep hiç dönmüs dönmemis bilgi verilmiyor rapordan gördüm. Bebegimin duruşunu nasıl anlarım ki? Şu aralar kaburgalarımda baskı var sertlik var neden olur 37.haftada

Baş gelis yazıyorsa doğum pozisyonuna dönmüş demek zaten, anlayabilecegin bı durum değil, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşalim inşallah az kalmış 😊
Poposunu bı tarafa ayaklari başka bı tarafa dayiyorlar o yüzden de baskı oluyor iyice güçlendi artık çok normal 😊

Baş gelis yazıyorsa dönmüş demek zaten anlayabilecegin bı durum değil, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşalim inşallah az kalmış 😊
Ama kafasını yukarda hissediyorum kaburgada sanki ayak mi ki o dayanan acaba🤔 inşallah aminnn🌸sende mi bekliyorsun kaç haftalık

Ama kafasını yukarda hissediyorum kaburgada sanki ayak mi ki o dayanan acaba🤔 inşallah aminnn🌸sende mi bekliyorsun kaç haftalık
33 😊
Yok baş geliş diyorsa yukarıda hissettiğin Toto ya da ayaklar falan, baş aşağı da oluyor doğum kanalına yerlesmis dedi mi hic?

33 😊
Yok baş geliş diyorsa yukarıda hissettiğin Toto ya da ayaklar falan, baş aşağı da oluyor doğum kanalına yerlesmi dedi mi hic?
Yaa seninde bir şey kalmamış ardı sıra ilerliyoruz😊😊🌸 hiç diyen olmadı bir şey valla yerleşmiş midir? Ama kaburgamda baskı başladı yukarda

.

Totosunu sev artık doğana kadar 😂 ilk gebelikse pek anlaşılmıyor da sonrakiler de Toto mu ayak mi bı tık daha ayırıyorsun 😊
Çok tatlı duruşları ya🫣🤭😆 evet ilk birde bisey daha sorcam saçma olacak ama dünden beri kaburgama baskı varken üstelik birde kasigima baskı var ve gene çok sıkışmaya başladım asagida hep hareket var hareket edince tuvaletim geliyor bas gelişse nasıl yapıyor bunu? Veya sürekli dönüyor mu ki

Çok tatlı duruşları ya🫣🤭😆 evet ilk birde bisey daha sorcam saçma olacak ama dünden beri kaburgama baskı varken üstelik birde kasigima baskı var ve gene çok sıkışmaya başladım asagida hep hareket var hareket edince tuvaletim geliyor bas gelişse nasıl yapıyor bunu? Veya sürekli dönüyor mu ki
E başı asagida kendisi de aşağıya baskı yapıyor ya canım 😊 tüm ağırlığı asagiya doğru artık hareket ettikçe de mesane sıkışıyor tabii ki tuvalet gelir 😊
Hem doğum vakti yaklaştıkça tuvalet hissi de artıyor 😊
Doğuma bir kaç saat kala altına büyük tuvaletin kaçıyor zannedersin halbuki öyle değildir bebiş baskısından oluyor 😂😂😂
Bebişin boyutunu bı düşün aşağıya doğru dursada poposuyla ayaklariyla zor sığıyor bulunduğu yere baskıları çok normal

Back
X