Ultrasonda kanama odağı:((

mavihayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
872
1
26
Edirne
[h=2]
[/h]
KIZLAR BN 6HAFTA +2 GÜNLÜK HAMİLEYİM BUGÜN doktor ULTRASONDA BAKTI BEBEĞİ GÖRDÜK KALP ATIŞINI DA DUYDUK .yALNIZ KÜÇÜK BİR KAN ODAĞI VAR DEDİ DİNLENMEM GEREK KENDİNİ YORMA DEDİ.YA SİZCE ÖNMLİ BİRŞEY MİDİR DİNLENEREK KENDİLİĞİNNDEN GEÇER Mİ..KANAMAM YA DA RENKLİ AKINTIM DA YOK YARDIM EDİİİN:18:​

Canım öncelikle tebrikler.
Hemen telaş yapma, kanaman olmadığı müddetçe endişelenip kendini yok yere üzme. Benim bir arkadaşımda da aynı durum olmuştu, şimdi 14 haftalık hamile ve herşey yolunda. Zor biliyorum, hiçbirşey hissetmezken içini ferah tutmak ama sakin ol ve pozitif düşün herşeyin yolunda gideceğine inan olur mu.

canım herşeyden önce mucizen hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun inş. kesinlikle endişelenmene gerek yok çünkü benim arkadaşım gebeliğinin başında bebeğin kordonu zarar görmüştü yaklaşık 3-4 ay kanama geçirdi hemde sürekli hiç ümidimiz yoktu ama doktor sadece yat dinlen hiçbirşey yapma demiş ilaç filanda vermedi maşallah şimdi 7aylık hamile ve bebişi çok sağlıklı ama dinlenmen kesinlkle şart hiçbir iş yapma kendini yorma ye iç yat bebişini de kendini de şımart biraz benim arkadaşla karşılaştırınca seninki çok hafif kalıyor Rabbim esirgesin inş. hiçbişeycikler olmaz inş. malum ilk 3 ay çok önemli kanama olsun olmasın çok dikkatli olman gerek canım bol dua ve istirahat et inş. benim gibi son aylarını görür kocaman bir göbüşle gezdiğin günleri de görürsün...:))))))

sağolun arkadaşlar içimi biraz rahatlattınız öğretmenim yatmam mümkün değil ama kendimi yormamaya çalışacam allah razı olsun sizden

sağolun arkadaşlar içimi biraz rahatlattınız öğretmenim yatmam mümkün değil ama kendimi yormamaya çalışacam allah razı olsun sizden

canım bende öğretmenim benimde ilk aylarımda kanamam olmuştu 10 gün rapor vermişti doktorum mutlaka dinlenmem için bence sende rapor al bir hafta filan dersler tam başlamadan hiçbirşey bebeğinden önemli değil

bendede vardı kese etrafında kanama banada yat dinlen dedi rapor verdi ilk haftalarda ama ben pek yatmadım progestan kullandım bol su içtim çok şükür suan çok az bi bölgede var oda geçicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…