S Seisler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 47 20 18 26 26 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Seisler #1 Kızlar 5 hafta 3 günlük hamileyim kontrole gitmek istiyorum ama kese olusmadiysa diye endişeliyim kese ne zamn tam belli olur ?
Kızlar 5 hafta 3 günlük hamileyim kontrole gitmek istiyorum ama kese olusmadiysa diye endişeliyim kese ne zamn tam belli olur ?
S Szr_ Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 2.571 7.218 88 43 26 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Seisler #2 Seisler .!.: Kızlar 5 hafta 3 günlük hamileyim kontrole gitmek istiyorum ama kese olusmadiysa diye endişeliyim kese ne zamn tam belli olur ? Genişletmek için tıkla... 6. Haftanın içindesiniz Kese görünür zaten şuan
Seisler .!.: Kızlar 5 hafta 3 günlük hamileyim kontrole gitmek istiyorum ama kese olusmadiysa diye endişeliyim kese ne zamn tam belli olur ? Genişletmek için tıkla... 6. Haftanın içindesiniz Kese görünür zaten şuan
Funda44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 2.771 1.340 53 30 26 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Seisler #3 Seisler .!.: Kızlar 5 hafta 3 günlük hamileyim kontrole gitmek istiyorum ama kese olusmadiysa diye endişeliyim kese ne zamn tam belli olur ? Genişletmek için tıkla... Kese görünür bhcg değeriniz 3000 üstü ise karından hemen görünür zaten
Seisler .!.: Kızlar 5 hafta 3 günlük hamileyim kontrole gitmek istiyorum ama kese olusmadiysa diye endişeliyim kese ne zamn tam belli olur ? Genişletmek için tıkla... Kese görünür bhcg değeriniz 3000 üstü ise karından hemen görünür zaten
S Seisler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 47 20 18 26 26 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Seisler #4 Teşekkür ederim kan tahlili yaptırmadım adetim yaklaşık 10 gün geçti idrar testim pozitif o yüzden tereddüte düştüm Funda44 .!.: Kese görünür bhcg değeriniz 3000 üstü ise karından hemen görünür zat Genişletmek için tıkla...
Teşekkür ederim kan tahlili yaptırmadım adetim yaklaşık 10 gün geçti idrar testim pozitif o yüzden tereddüte düştüm Funda44 .!.: Kese görünür bhcg değeriniz 3000 üstü ise karından hemen görünür zat Genişletmek için tıkla...
S Seisler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 47 20 18 26 26 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Seisler #5 Szr_ .!.: 6. Haftanın içindesiniz Kese görünür zaten şuan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim özel hastaneye gidicem devlette sira yok o yüzden haybiye fazla dan para vermek istemiyorum o yüzden çok teşekkür ederim
Szr_ .!.: 6. Haftanın içindesiniz Kese görünür zaten şuan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim özel hastaneye gidicem devlette sira yok o yüzden haybiye fazla dan para vermek istemiyorum o yüzden çok teşekkür ederim
Niloya444 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2020 2.643 1.743 53 26 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Seisler #6 Seisler .!.: Teşekkür ederim özel hastaneye gidicem devlette sira yok o yüzden haybiye fazla dan para vermek istemiyorum o yüzden çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bir hafta daha bekle kalp atışını bile duyarsın
Seisler .!.: Teşekkür ederim özel hastaneye gidicem devlette sira yok o yüzden haybiye fazla dan para vermek istemiyorum o yüzden çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bir hafta daha bekle kalp atışını bile duyarsın
Funda44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 2.771 1.340 53 30 26 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Seisler #7 Seisler .!.: Teşekkür ederim kan tahlili yaptırmadım adetim yaklaşık 10 gün geçti idrar testim pozitif o yüzden tereddüte düştüm Genişletmek için tıkla... O zaman sağlık ocağında bir kan tahlili verin değere göre doktora gidin
Seisler .!.: Teşekkür ederim kan tahlili yaptırmadım adetim yaklaşık 10 gün geçti idrar testim pozitif o yüzden tereddüte düştüm Genişletmek için tıkla... O zaman sağlık ocağında bir kan tahlili verin değere göre doktora gidin