Ultrasonda küçük çıkan bebek

benimmucizemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
19
4
36
30
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim 2 hafta önce çok yoğun kanamayla pıhtı attım düşük tehlikesi dediler kese düzgündü 1 gün hastanede yattım kanamam bitti kahverengiye döndü geçen hafta da kalp atışını duyduk ama 2 haftadır kahverengi lekelenmem bitmiyor böyle olanların lekelenmesi ne zaman bitti ya da sağlıkla gebeliği devam etti mi çok merak ediyorum bir de her kontrole gittiğimde bebek 2 ya da 3 gün geriden geliyor bir sorun olur mu ki geçen hafta gittiğimde 3 gün küçük çıktı ultrasonda bu hafta da 5 gün. Tecrübesi olanların bilgilerine çok ihtiyacım var

1 hafta ileri yada 1 hafta geriden gelmesi normal sayıldığını söylemişti dr bana siz doktorunuza sordunuz mu sorun teşkil eder mi diye çünkü her hamılelık bır değil

Benim de en başta 3 gün geriden geliyordu, adet tarihimle uyuşmuyordu ama sonradan düzeldi. Arkadaşın dediği gibi 1 haftaya kadar sorun olmuyor ama siz yine de bi sorun tabi.

Hamileliğiniz nasıl sonuclandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…