ultrasonda ne zaman görünür bayan panik anne oldum

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
Kızlar öncelikle size çok güveniyorum iyiki varsınız.gecen gün yazmıştım konumu bugün özel hastaneye gittim doktor eski tahlilime bakıp değerin düşük dedi alttan ultrasonda bakacam dedi kesinlik le istemedim çok korkuyorum ağladım baktırmadım normal ultrasonda baktı görünmedi yaramaz susam, sonra kan tahlili istedi sonucu beklerken dolaştık eşimle öyle çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra alttan muayene istemiyorum çok korkuyorum hem bebeğe zarar verebilir.bi avm ye gittik kafamız dağılsın diye.eşimle oyuncakları gösterdik eğer seni görürsek baban neler alcak sana dedim duysunda görünsün diye.gittik hastaneye sonucum 2853, 26 çıktı yükselmiş doktor haftaya yine gel tekrar bakalım dedi karnımdan bakcak ama.bana bişey söyleyin psikolojik olarak çöktüm bi gülüp bi ağlıyorum.normalmi üzülüyümmü bilmiyorum.ama susamımı seviyorum ona bişey olmasın hep dua ediyorum rabbime.korkuyorum o alttan baktıkları kocaman makinadan.ben nasıl doğum yapcam.uylular haram oldu.çok korkuyorum

Kızlar öncelikle size çok güveniyorum iyiki varsınız.gecen gün yazmıştım konumu bugün özel hastaneye gittim doktor eski tahlilime bakıp değerin düşük dedi alttan ultrasonda bakacam dedi kesinlik le istemedim çok korkuyorum ağladım baktırmadım normal ultrasonda baktı görünmedi yaramaz susam, sonra kan tahlili istedi sonucu beklerken dolaştık eşimle öyle çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra alttan muayene istemiyorum çok korkuyorum hem bebeğe zarar verebilir.bi avm ye gittik kafamız dağılsın diye.eşimle oyuncakları gösterdik eğer seni görürsek baban neler alcak sana dedim duysunda görünsün diye.gittik hastaneye sonucum 2853, 26 çıktı yükselmiş doktor haftaya yine gel tekrar bakalım dedi karnımdan bakcak ama.bana bişey söyleyin psikolojik olarak çöktüm bi gülüp bi ağlıyorum.normalmi üzülüyümmü bilmiyorum.ama susamımı seviyorum ona bişey olmasın hep dua ediyorum rabbime.korkuyorum o alttan baktıkları kocaman makinadan.ben nasıl doğum yapcam.uylular haram oldu.çok korkuyorum

Canım öncelikle hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eylesin inş. Neden bukadar korktun anlamadım?.. Bu yapılması gayet normal bir durum daha yeni olduğu için karından görünmez ki zaten bi kere sıksaydın dişini rahatlardın.. ben de gitmeden şehir efsanesi gibi okadar şey söylediler ki ama gayet sıkıntısız oldu ve 4 haftalıkken gördüm keseyi hamdolsun.. Keseyi görmek iyi geliyor insana .. hatta 2. muayenem de alttan oldu ve 5 haftalıkken de kalp atışlarını duyduk çok şükür.. Zaten dr riske atacak bir harekette bulunmaz.. Alttan muayene de bebek düşer diyen süper zekalar da var emin ol ..Ama bunun muayeneyle ilgisi yok.. Allaha emanet hepimizin yavruları sakin ol dua et bol bol.. İnşallah hayırlı haberler alırsın..

Çok saol amin inşallah hayırlısıyla doğsun. Çok korkuyorum o muayeneden aklım çıkıyor resmen görmesemde olur iyi olsun yeter

Merhaba,
Ben 8. hafta bile alttan muayene oldum. Hiç bir sakıncası yok. Ama rahat edemiyorsan tabi ki senin tercihin. Üstten de görülebilecek büyüklüğe geldiğinde zaten göreceksin inşallah. Hayırlı olsun, güzel bir gebelik geçirmen ve bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim. :) Kaç haftalık hamilesin?

X