Test yaptınız mıAdetim 6 gün geciktiginde ultrasonla bakti doktor bişey görülmedi 13 gün olcak gecikeli gitsem bişey varsa görülür mü gebelik ya da başka bişeyse
Kan bakildi -5 ti doktor bişey oluscak gibi sanki kalınlaşma var dedi ama emin değildi yaniKanda bakılmadı mı hiç?
Beta -5 çıktı doktor bişey oluscak gibi sanki kalınlaşma var dedi ama emin değildi yani erken gebelik testide yaptım 5 gün geciktiginde onda da çıkmadıKanda gebeliğe bakıyorlar önce. Pozitifse ve ultrasonda kese gözükmüyorsa beta hcg takibi yapılarak kese gözükene kadar bir terslik olup olmadığına bakılır. Doktorunuz beta hcg takibi istemediyse doktorunuzu degistirin.
Beta -5 çıktı erken gebelik testide yaptım 5 gün geciktiginde onda da çıkmadıTest yaptınız mı
Peki erken gebelik mi yoksa normal testlerdenmi alayım sizce ?Testi tekrarlayın o zaman
Adetiniz geciktiyse erken gebelik testi almanıza gerek yok normal alınPeki erken gebelik mi yoksa normal testlerdenmi alayım sizce ?
Doktorla mi ilgili yoksa geç döllenme falanda olabilir mi? Tamam normal testlerden alayım teşekkürlerBen yine de farklı bir doktora görünmenizden yanayım. Pek
Adetiniz geciktiyse erken gebelik testi almanıza gerek yok normal alın
Ya şöyle oldu benim hatam sanırım çünkü sonuçlar çıktığında o gün kadın doğum bölümü kapaliymis benimde idrarimda kristal yüksek çıkmıştı urolojiye girdim dedi kum dokuyorsun bol su ic dedi adet olmadım dedim tekrar kadın doğuma alayimmi randevu dedim olursun dedi yani ben kum döktüğüm için gecikti falan sanmıştım ilk başlarda o yüzden doktorun hatası yok yaniHer ikisi de olabilir hatta sadece bir adet gecikmesi de olabilir. Doktorun takip etmemesi garip geldi sadece
Ya sürekli kan vermek istemiyorum damarım ince geçen gittiğimde kadın bildiğin iğneyi batirdiktan sonra bı sağa bı sola oynattı o kadar canım yandiki korkuyorum gitmeyeNasıl durdun ya ben paranoyak gibi her hafta kadın doğuma randevu alıp iptal ediyorum hamile kalırsam da sıra bulamazsam diye
Eğer gebelik varsa kese falan ne zaman belli olur son adet 19 Ocak ben 17 Şubat'ta doktora gittim bişey görünmedi betada negatif. sürekli kan vermek istemiyorum damarlarım ince zor buluyorlar bulduklarında da zaten canımı yakıyorlartekrar kan verin teste boşyere para vermeyin
beta negatif ise yoktur maalesef..beta 3000 lere geldiğinde gebelikte beşinci haftada falan görünüyorEğer gebelik varsa kese falan ne zaman belli olur son adet 19 Ocak ben 17 Şubat'ta doktora gittim bişey görünmedi betada negatif. sürekli kan vermek istemiyorum damarlarım ince zor buluyorlar bulduklarında da zaten canımı yakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?