• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ultrasondaki dudak görüntüsü.. Bakabilir misiniz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ismira_1923

Rüyamda Buluttum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.095
1.873
133
Selam kizlar,

36 + 4 deyim. Oğlumun 3 hafta arayla ultrason goruntulerini iletiyoum. Sizce dudak yapısında sıkıntı var mı? Yoksa ultrasonda mı bu şekilde çıkıyordur? Sizdeki 3 boyutlu görüntüler nasıl? 🤔

Son düzenleme:
Sıkıntı olsa dktor size söylerdi .
Benımde kızım burnu yüzünün yarısı kadar var 😂

Dudak ve burun yapisi nasil olursa olsun saglikli olsunlar da. Benim sıkıntı var mı demekten kastım hani dudaklarda tavsan dudak yarik dudak gibi seyler oluyormus. Ondan korkmustum yoksa buyuk kucuk acisindan hiiccc onemli degil 😊 doktorum da bisey demedi. Siz de dışardan bir gözle kotu yorumlamadiniz. Herhalde sıkıntı yoktur 😇

Maşallah bi sıkıntı yok çağımız dami genç çocuk yaşlı herkesin verdiği pozu vermiş size 😗 şu poz 😁😁 maşallah çok tatlı Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

yarık dudak ultrasonda çok belli eder kendini ve doktorunuz bilgilendirir çünkü o bebekler ememez uygun biberon almanız gerekir sizin bebeğinizde sorun yok

Bizimde ultrosonda up uzun bir burun cikmisti. 😂😂Minicik burnu var. Findik burun diye seviyoruz. Masallah cok guzel dudaklari olacak demedi demeyin

Selam kizlar,

36 + 4 deyim. Oğlumun 3 hafta arayla ultrason goruntulerini iletiyoum. Sizce dudak yapısında sıkıntı var mı? Yoksa ultrasonda mı bu şekilde çıkıyordur? Sizdeki 3 boyutlu görüntüler nasıl? 🤔

Eki Görüntüle 2307922 Eki Görüntüle 2307923
büzmüş dudaklarını annesi. maşallah kuzucuga. 😍😍
hamilelik yarı delilik ben de ultrason görüntüsüne bakıp tek bacağı görünmüyor acaba yok mu demiştim. sanki doktor benim gördüğümü görmeyecek görse söylemeyecekmiş gibi. 🤭🤭

Ayrintili ultrasona girmediniz mi orada ozellikle yarik dudak mi vs mi diye detaylica inceliyorlar. Ancak gorunen bir olumsuzluk yok zaten cok sukur. Minnos agzini buzmus sadece:)

Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim öncelikle. Hepimizin bebisleri saglikla dogsun ins 😊😇

Evet ayrintili ultrasona girdim. Birsey cikmadi. Hersey normal ve yolunda demislerdi. Ama annelik icgudusu iste. Hep acaba mi diye en ufak şeyden endişe ediyoruz ☺️

Back
X