- 28 Nisan 2024
- 12
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi leylakyase
Evet benimde hislerim kızHiç anlamıyorum şu ultrason resimlerindenhis olarak kız diyorum
KızSizin cinsiyet nedir
Yaaa maşAllah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza , benimde 1 oğlum var 3.5 yaşında şimdi ikinciyi istiyoruz henüz olmadı 1 seneden fazladır . Çatlatma iğnesi vuruldum 9. Günüm belirtilerim biraz var gibi görünüyor ama psikolojik mi bilmiyorum2. Gebelik 1 kızım daha var
Rabbim sizide sevindirsin inşallahYaaa maşAllah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza , benimde 1 oğlum var 3.5 yaşında şimdi ikinciyi istiyoruz henüz olmadı 1 seneden fazladır . Çatlatma iğnesi vuruldum 9. Günüm belirtilerim biraz var gibi görünüyor ama psikolojik mi bilmiyorumbat 3 Mayıs dua edin olur mu bana da buradaki arkadaşlara da
İnşAllah canımRabbim sizide sevindirsin inşallahBelirti varsa tutmuştur diyelim inşallah
İnşAllah canımGöğüs uçlarım sızlasa 2-3 gün normalde asla benim sızlamaz agrımaz. Sonra sık idrar ,gaz, kabızlık, kasık batması ayyy ne bileyim umutlanmak istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum Vardır rabbimin bildiği elbet nasip eder sağlıklı olsunlar d
Benimde o belirtiler vardı ateş titreme üşüme çok oldu bideİnşAllah canımGöğüs uçlarım sızlasa 2-3 gün normalde asla benim sızlamaz agrımaz. Sonra sık idrar ,gaz, kabızlık, kasık batması ayyy ne bileyim umutlanmak istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum Vardır rabbimin bildiği elbet nasip eder sağlıklı olsunlar da
Sağlıkla inşallah canımYaaa deme öyle bak ağlarım sevinçten şimdiinşAllah vardır yaaa böyle belirti hiç duymamıştım çok geçmiş olsun canım sağlıklı olun da
Erkek gibi geldi . İki erkek annesiyimArkadaşlar 10+5 haftalık hamileyim ultrason resminden cinsiyet tahmini yapabilen var mı ?
Erkek gibi geldi . İki erkek annesiyim
Hayırlısı neyse o olsunErkek gibi geldi . İki erkek annesiyim
kız gibi geldi bana15 haftalık cinsiyet tahmini alabilirmiyimEki Görüntüle 3421668