Ultrasyon

umranates

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
5
0
1
21
Merhaba arkadaşlar ilk haftalarda ultrasyon ilişkiye girdiğimiz tarihtenmi bebeği hesaplar yoksa adetin ilk günündenmi hesaplar cünki ilk haftalarda özele gitim ve bana adet tarihimi sormadan ultrasyon verisiyle hesap yaptı da neye göre hesapladı sizce

Merhaba arkadaşlar ilk haftalarda ultrasyon ilişkiye girdiğimiz tarihtenmi bebeği hesaplar yoksa adetin ilk günündenmi hesaplar cünki ilk haftalarda özele gitim ve bana adet tarihimi sormadan ultrasyon verisiyle hesap yaptı da neye göre hesapladı sizce
Adetin tarihine göre hesaplarlar genelde. Ancak boyuna kilosuna bakarak hesap yapmıştır. ikincisi de adı ultrason

Yani aslında adet tarihimi sormadılar ama ilk gününden hesaplanınca tarihler hemen hemen aynı fakat arasında.bir kaç gün var yani ilk gitiğimde 7 haftalık demişti ama adetin ilk gününden hesapladığımda 8 haftayı buluyordu

Merhaba adet tarihinin son gününden sonra hesaplanır gecikmeden sonra diye biliyorum ama benımde doktorum son adet tarihimi sormadan haftamı söylemişti. Onlar kesenin ölçüsü bebeğin boyuna göre haftasını biliyorlar çünkü belirli bir ölçümü var her haftanın

Back
X