Ultrasyonda gebelik var ama kanda yok acil bakarmışsınız böle olan varmı

Bozobrgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
969
577
33
Arkadaşlar acil bakar mısınız böle olan varmı son adetim 20 ekimdi sonra halka adet olmadım doktora gittim Kasım’ın 22 doktora gittim bişey yoktu fitil verdi vajinadan kullan adet olursun olmassan 4 gün sonra birdaha kullan dedi. Kullandım yine olmadım doktora sordum. Cumartesi gel dedi gittim aralığın 4 de gittim hala olmadınmı dedi adet yok dedim gel dedi belki gebesin baktı karnımda ultrasyondan. Küçük bi şey gördü oluşmaya çalışıyor dedi Pazartesi kan. Ver dedi aralığın 6 sı bugün verdim bişey yoktu 0.32 çıktı böle yaşıyan varmı buda ultrasyon

Eklentiler

• F8832025-2B16-49DD-AC59-DB0019EF6799.webp
    F8832025-2B16-49DD-AC59-DB0019EF6799.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar acil bakar mısınız böle olan varmı son adetim 20 ekimdi sonra halka adet olmadım doktora gittim Kasım’ın 22 doktora gittim bişey yoktu fitil verdi vajinadan kullan adet olursun olmassan 4 gün sonra birdaha kullan dedi. Kullandım yine olmadım doktora sordum. Cumartesi gel dedi gittim aralığın 4 de gittim hala olmadınmı dedi adet yok dedim gel dedi belki gebesin baktı karnımda ultrasyondan. Küçük bi şey gördü oluşmaya çalışıyor dedi Pazartesi kan. Ver dedi aralığın 6 sı bugün verdim bişey yoktu 0.32 çıktı böle yaşıyan varmı buda ultrasyon
Yanilmada olabilir canım. Baya geçmiş en son adetinle zaman uyuşmuyor. Inşaallah sağlıklı gebeliğin olur

Böyle bir şey mümkün değil. Büyük ihtimalle ultrasonda küçük bir kabarcık gördü. Gebelik başlangıcı olabilir diye düşündü ama bunlar çok çeşitli nedenlerle olabiliyor.

Bence doktorunuzu değiştirin. Çünkü neden adet olmadığınızı araştırmak için pek bir şey yapmamış. Polikistik over hastasıysanız yapmaması doğal ama öyle bir durum yoksa, ilk kez bu kadar gecikiyorsa ultrasonda yumurtalıklar nasıldı? Rahim be kadar kalındı? Fsh, lh, östrojen hormonları ile adetin hangi evresinde olduğunuza baktı mı? Bunlar pek yapılmamış gibi. Mesela eğer luteal fazdaysanız maximum 14 güne adetiniz gelecek diyebilirdi. Foliküler fazdaysanız bu ay yumurtlamanız çok gecikmiş daha da gelmeyebilir diyenilirdi. Adet gecikmesine neden olan bir çok faktör var. Stres, enfeksiyon geçirme, kist vs gibi. Çok geçmiş olsun. Bence başka bir kadın doğuma daha gidin ve 1,5 aydır adet olmadığınızı (eğer daha önce olmadıysa bu durum ve adetleriniz düzenliyse) söyleyin. Yok arada böyle oluyor, polikistik over falan varsa gecikmiştir gelir o :)

Ne oldu sonuç gebelik var mıymış ?

Benimde 1 hafta gecikti kan testim 2.39 idi ama olusmaya çalışıyordu sanirim tutmadi. Biraz daha bekle istersen. Yerlesme kanamasi goruyor musun

Back
X