- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
HANGI bebiseydi yorumun canimBence seninki kız gibi geldi bana :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla
Yurtdışında gec söylüyorlar malesef :) 20.haftadan önce soylemez doktorum yani daha 1 ay im var bende cok merak ediyorum cinsiyetiniBizde doktorlara gore devam ediyoruz şuandaama cok net konuştu bende şaşırdım 13 haftafa
Hisleri kuvvetli arkadasim bunu da yorumlarmisin arkadaşımızin bebegiHis dendi mi burdayim
Konu sahibi kiz
Hira.. adli kisi ; erkek
Derin... adli kisi erkek :)) allah saglik sihhat versin insallah
Doktor yüzde 80 demisse erkek bencedeBak işte bayan nihayette benim doktor gibi net konuştu :)
Hisleri kuvvetli arkadasim bunu da yorumlarmisin arkadaşımızin bebegi
Bakalim canim ogrenenler yazar hislerin tutucakmi; )Valla bu dogmadi icime ama erkek diyesim var :))
Hangi bebegi canim erkek hissetin fo tolar cogaldiCilekkokusu12345 vallahi bende erkek hissettim canım
Bakalim canim ogrenince yazarim; ) sen ne zaman ogreniceksin? Kac haftaliksin suanSenin attigi n fotoyu kuzum
Seninkine Senınkine:)HANGI bebiseydi yorumun canim
Ogrenince yazarim canim:)Seninkine Senınkine:)
Hayirlisi olsun inşallah :) mutlaka haber ver13 um kuzum ben cuma günü netlesecekmis :) hayirlisi
Tamam :)Ogrenince yazarim canim:)
Gittinmi canım doktora belli oldumuKızlar benim minigin nedir sizce Eki Görüntüle 1804289 Eki Görüntüle 1804290
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?