ultrasyonla sat arasindaki fark

sudemmmnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
33
4
1
slm arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz benim enson adetim 17 mayista oldu bugun devlet hastanesine gittim kese gorunuyo hersey normal kalp atisi yok 10 gun sonra gel kurtas yapalim dedi ben ozele gittim ordada doktor bakti hersey normal.4 hafta 5 gunluk gozukuyo kese 14mm mis haftaya 20 mm olmazsa bebek olu bebektir kurtas yapariz dedi doktorda dedi indallah benim tarihim dogrudur diye cok korkuyorum bu durumu yasayan varmi ne yapmaliyim neye inanmaloyim lutfen lutfen yardimci olun kafayo yoyecwgim neden sat uymuyo

acaba gercekten bebegim olumu neden kalp sesini duyamiyorum boyle bisey yasayan varmi kimseylede paylasamiyorum.kafayi yedim ya

Kndini krkutma cnım gnelde 7.haftda kalp ssini dymak içn cgırıyolar bzde sdece kse grmüstk 4,5 hftada, 7.hftada kalp ssi içn gttim

ama sat gore 8 haftalik ultrasyonda 4 haftalik gozuktu doktorda dedi eger gelisme yoksa kurtas olursun diye niye bu kadar fark var bilsemki 4 haftalik ahatliyacagim ama doktorlaribda kafadi karisti benimde

Bnm ablaminda 3hafta farj var kese bos denildi bebek yok denildi falan ama suan cok sukur bsey yok. Gec dollenms olabilr. Gebelgni nzman ogrendn beklenen adetinden kac gun once veya sonra ?

Ultrasonla snin döllnme trihin tutmyo olblir byle farklar olbiliyo.bi skıntı olsa ble hrsey allhtan cnım insllh ole bse yktur

Ben bu durumu geç döllenmeye benzetemedim. Adet tarihi ile ultrason arasında ciddi fark var. Hakkında hayırlısı olsun. Benim de başıma gelmişti. Kürtaj olmuştum.

ama sat gore 8 haftalik ultrasyonda 4 haftalik gozuktu doktorda dedi eger gelisme yoksa kurtas olursun diye niye bu kadar fark var bilsemki 4 haftalik ahatliyacagim ama doktorlaribda kafadi karisti benimde
Gec dollebme olmus olabilir kendinizi sikintuya sokmayin onemli olan su an ki zamandan sonraki takip gec dollenme yasamis olabilirsiniz 10 gun sonra kalp atisi olnaz ise bos gebelik vb olabilir olumlu dusunmeue calisin

Gec dollebme olmus olabilir kendinizi sikintuya sokmayin onemli olan su an ki zamandan sonraki takip gec dollenme yasamis olabilirsiniz 10 gun sonra kalp atisi olnaz ise bos gebelik vb olabilir olumlu dusunmeue calisin
bebek gozuktu ama doktor dedi cok kucuk 4 haftalik 5 gunluk gozukuyo sat dogruysa bebwk yasamiyo dedi eger doktorun dedigi dogruysa ozaman sorun yok of ya boyle farkliliklar oluyomu

bebek gozuktu ama doktor dedi cok kucuk 4 haftalik 5 gunluk gozukuyo sat dogruysa bebwk yasamiyo dedi eger doktorun dedigi dogruysa ozaman sorun yok of ya boyle farkliliklar oluyomu
Normalde o haftada tek kese gorunur bu tarihte kalp atisi gorunmeside ilginc tabikire bu tarz seyler cok duyuyiruz benim mesela bebegim 6+5te gorunmustu peki hangi tarihte4+5 tinuz

Back
X