ulturason da bebek veya kese ne zaman görünür?

paramedc

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
105
30
18
mrb kızlar geçen dr gittim ulturasonla baktı bişey yok dedi. benim aklıma takılan çok yeni ise görünür mü ulturason da bebek veya kese ne zaman görünür?

mrb kızlar geçen dr gittim ulturasonla baktı bişey yok dedi. benim aklıma takılan çok yeni ise görünür mü ulturason da bebek veya kese ne zaman görünür?
Bende 4hafta 5 günlükken alttan ultrasonla görundu sadece kese . 5 hafta 5 günlükken karından ultrasonla goruldü ici bostu henüz. Hcg kan değerlerin yüksek mi

geçen gittiğimde pazartesi günü 305 di kese görünmedi. cumartesi gel dedi inş görünür

İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?

Merhaba yine ben. son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün ilk muayenemi oldum kese göründü çok şükür ancak embriyo görünmedi doktor haftaya gel dedi. Normal mi bu evrede embriyonun daha görünmemesi? Sizlerde ne zaman görünmüştü?

bendede ayın 15 inde gittiğimde görünmedi 2 hafta sonra gel bebek görünür ve kalp atışını duyarız inş dedi dr. cumartesi gidicem inş bakalım hayırlısıyla

Back
X