• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulu orta pmek normal mi sizce?

allah dört duvarı niye vermiş.mahrem diye birşey var.ayıp yani.rabbim evlatlarımızı hayırlı edepli yetiştirmeyi nasip etsin

bencede normal abartılmadığı sürece..
bazıları çocuğumu görürse demiş mantıklı bi şekilde açıklayın kastımız öpüşmekse
öpüşmek gayet doğal değil mi? sevişme boyutuna geçmediği sürece.
ilerde o öpüşenler sizin çocuğunuzda olabilir ve bunun için sokaktakileri görmesine ferek yok
elbette televizyondu internetti öğreniyorlar herşeyi..

kastım sadece öpüşmek yani
heleki balkonlardan siz napıyosunuz die bağırmalar
kimse kimseye karışma lüksüne sahip değil bana göre..
sevgilisini öpüyosa öper yani kime ne
yiyişme kısmına geçilirse tartışılır....

Son düzenleyen: Moderatör:
ben evlenmeden önce durakta felan öperdim sevgilimi, ama almanyada fazla dikkat cekmior, normal ,
ama simdi bende bakiom genclere cok sapikca, gerek yokmus diye düsünüyorum, ama cok gec

Minik bir buse , yanaktan veya dudaktan fark etmez , beni rahatsız etmez... Zaten minik olanı sevgiden olduğunu belli eder, bir sevimlilik, bir masumiyet göstergesi bile olabilir benim gözümde...
Ama ulu orta resmen sevişenlere ne seviyor gözüyle bakarım, ne de onları masum bulurum. Bilakis itici gelir bana ... Af buyurun , öpmekten öpmeye fark var ! Olay yiyişme boyutundaysa hiç ama hiç hoş olmaz..
Çocuklara kötü örnek olmasından ziyade kendim rahatsız olduğum için onaylamıyorum. Zamane çocukları sokakta görmese de tv deki dizilerden, şurdan burdan görmüyor mu sanki !

masum bi öpücüksee sorun yok bence sokaktada olunsa..
ama öpüşmekk olmaz bencee çok doqal bişeyde olsa sokak ortasında olucak bişey diiL...

bende sinemada böyle bi duruma şahit oldum gerizelaılar önümde oturuolar maşallah yemedikleri halt yok sinema arasını bekledim yiyişcek baska yer bulamadınızmı burası film izlencek yer yatak odası deil dedim napcağımızı senden mi öğrencez dedi bide kız ayy gelde yolmaa insan utanır yaa sonra sevgilisi kızı susturdu falan devam etmediler

hayır bnde karşıyım bizim toplulumuz bunu kaldırmaz ama siz kınıyorsunuz siz nerden biliyorsunuz çocuklarınız yada kardeşlerinizinde aynı şeyleri yapmadığını millete laf sokuosunuz

bende buna sinir oluyorum ya sinemeda yada sokakta yada dışarda tamam yaptıkları yanlış olabilir ama
siz neden karışıyosunuz neden laf sokuyosunuz herkesin hayatına karışma hakkını nerden geliyor
sokakta otobüste böyle millete bağıranlardan hiç haz etmiyorum demiyorum ki
herkes sokaklarda yiyişsin açık saçık herşeyini sokakta yaşasın bende istemem tasvip etmem ama ilerde sizin çocuklarınızın yapmıcağını garanti edemezsiniz.
sokakta görmeseler inanın yapmazlar yani televizyonlarda göremezler.
öpücüğe okey ama herşeyide yapmak olmuyor ama karışanlarada kızıyorum:1closedeyes:.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır bnde karşıyım bizim toplulumuz bunu kaldırmaz ama siz kınıyorsunuz siz nerden biliyorsunuz çocuklarınız yada kardeşlerinizinde aynı şeyleri yapmadığını millete laf sokuosunuz

allah allah banamıı diosunn senn :1closedeyes: bana diosan açıkca yazımı alıntı yapıp öle söle evet laf soktumm çokta ii yapmıstımm hiç pişman deilimm

bende buna sinir oluyorum ya sinemeda yada sokakta yada dışarda tamam yaptıkları yanlış olabilir ama
siz neden karışıyosunuz neden laf sokuyosunuz herkesin hayatına karışma hakkını nerden geliyor
sokakta otobüste böyle millete bağıranlardan hiç haz etmiyorum demiyorum ki
herkes sokaklarda yiyişsin açık saçık herşeyini sokakta yaşasın bende istemem tasvip etmem ama ilerde sizin çocuklarınızın yapmıcağını garanti edemezsiniz.
sokakta görmeseler inanın yapmazlar yani televizyonlarda göremezler.
öpücüğe okey ama herşeyide yapmak olmuyor ama karışanlarada kızıyorum:1closedeyes:.

valla kusura bakma film izleme zevkimi bozuolardıı susamazdımm tam önümdeler yanii baska biyer olsa neyse ayrıca bağırdığımı nerden cıkarıosunn ordamıydın o an

mesela ben de neye sinir oluyorum biliyor musunuz? herhangi bir olay eleştirildiği zaman işin içine hemen çocuğunu,kardeşini karıştıranlara... hemen bel aşşağı vurmak gerek değil mi?
ulu orta öpüşmek benim için haddinden fazla çirkin ve mide bulandırıcı bir olay. ama benim için... böyle birşeyi yapan görürsem uyarırım, hiç çekinmem... o onu yaparken çekinmiyorsa bende lafımı söylerken hiiiç çekinmem...
ha siz söylemeden ben söyleyeyim, allah korusun bir gün çocuğum veya kardeşim yaparsa onu da aynı sertlikle uyarırım. değer yargılarım kişilere göre değişemez...

mesela ben de neye sinir oluyorum biliyor musunuz? herhangi bir olay eleştirildiği zaman işin içine hemen çocuğunu,kardeşini karıştıranlara... hemen bel aşşağı vurmak gerek değil mi?
ulu orta öpüşmek benim için haddinden fazla çirkin ve mide bulandırıcı bir olay. ama benim için... böyle birşeyi yapan görürsem uyarırım, hiç çekinmem... o onu yaparken çekinmiyorsa bende lafımı söylerken hiiiç çekinmem...
ha siz söylemeden ben söyleyeyim, allah korusun bir gün çocuğum veya kardeşim yaparsa onu da aynı sertlikle uyarırım. değer yargılarım kişilere göre değişemez...

vereliniortak

ayrıcaa bi yakınım bunu yapıosaa onada söleyen olursaa çok iyi etmiş olur bundan rahatsız olmam
valla kusura bakma film izleme zevkimi bozuolardıı susamazdımm tam önümdeler yanii baska biyer olsa neyse ayrıca bağırdığımı nerden cıkarıosunn ordamıydın o an

hayır orda değildim ve size ithafen söylemedim. sizin yorumunuzda yaşadığınız olayı paylaşmışsınıza.s
bende bilerek üstünüze alınmayın diye sokakta sinemada
her hangi vi yerde bağıranlara şahit olunca sinir olduğumu kast ettim.benneyaptımki
evet sizin izleme zevkiniz bouyorlarsa haklısınızvereliniortak
ama kimi zaman otobüstekideki sevgilelere laf sokmaya çalışan
yada balkonda durup sevgilisini eve bırakanlara laf atanlardan haz etmiyorum karışmalarını doğru bulmuyorum aşırı rahatsız edicek bişey olmadığı sürece:delphin:

sizi kast etmemiştim
aşırı bi durum olmadığı zaman sadece kendi kurallarına göre hareket edilmesini doğru bulanları kast ettim:1closedeyes:

hayır orda değildim ve size ithafen söylemedim. sizin yorumunuzda yaşadığınız olayı paylaşmışsınıza.s
bende bilerek üstünüze alınmayın diye sokakta sinemada
her hangi vi yerde bağıranlara şahit olunca sinir olduğumu kast ettim.benneyaptımki
evet sizin izleme zevkiniz bouyorlarsa haklısınızvereliniortak
ama kimi zaman otobüstekideki sevgilelere laf sokmaya çalışan
yada balkonda durup sevgilisini eve bırakanlara laf atanlardan haz etmiyorum karışmalarını doğru bulmuyorum aşırı rahatsız edicek bişey olmadığı sürece:delphin:

sizi kast etmemiştim
aşırı bi durum olmadığı zaman sadece kendi kurallarına göre hareket edilmesini doğru bulanları kast ettim:1closedeyes:

haklısınn canımm bak buna bende karşıyımm kusura bakma yanlış anladım senii a.s ama yani tam önümdeler gözünün takılmaması imkansız ve çok çirkindi yani tutamadım kendimi kaydirigubbakcemile3

evet bende hoşlanmıyorum neden sokakta yatak odası gibi davranalım ki.
mesela en basiti örnek vereyim

sokağımızda yazın birisi kız arkadaşını evine bırakıyor.balkondayız bizde.
bizim apartmanımızdaki muhalefet bir hanım kesinlikle abes bi görüntü olmadığı halde
utanma kalmamış diye bağırıyor karşıdaki komşusuna ilk kez sevgili görüyor gibi
bak bak diye anons geçiyor bunu kast ettim.

yoksa sokakta nerdeyse her işlerini görücek dereceye gelenlere karşıyım rahatsız olurum.

Back
X