Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır bnde karşıyım bizim toplulumuz bunu kaldırmaz ama siz kınıyorsunuz siz nerden biliyorsunuz çocuklarınız yada kardeşlerinizinde aynı şeyleri yapmadığını millete laf sokuosunuz
bende buna sinir oluyorum ya sinemeda yada sokakta yada dışarda tamam yaptıkları yanlış olabilir ama
siz neden karışıyosunuz neden laf sokuyosunuz herkesin hayatına karışma hakkını nerden geliyor
sokakta otobüste böyle millete bağıranlardan hiç haz etmiyorum demiyorum ki
herkes sokaklarda yiyişsin açık saçık herşeyini sokakta yaşasın bende istemem tasvip etmem ama ilerde sizin çocuklarınızın yapmıcağını garanti edemezsiniz.
sokakta görmeseler inanın yapmazlar yani televizyonlarda göremezler.
öpücüğe okey ama herşeyide yapmak olmuyor ama karışanlarada kızıyorum:1closedeyes:.
mesela ben de neye sinir oluyorum biliyor musunuz? herhangi bir olay eleştirildiği zaman işin içine hemen çocuğunu,kardeşini karıştıranlara... hemen bel aşşağı vurmak gerek değil mi?
ulu orta öpüşmek benim için haddinden fazla çirkin ve mide bulandırıcı bir olay. ama benim için... böyle birşeyi yapan görürsem uyarırım, hiç çekinmem... o onu yaparken çekinmiyorsa bende lafımı söylerken hiiiç çekinmem...
ha siz söylemeden ben söyleyeyim, allah korusun bir gün çocuğum veya kardeşim yaparsa onu da aynı sertlikle uyarırım. değer yargılarım kişilere göre değişemez...
ayrıcaa bi yakınım bunu yapıosaa onada söleyen olursaa çok iyi etmiş olur bundan rahatsız olmam
valla kusura bakma film izleme zevkimi bozuolardıı susamazdımm tam önümdeler yanii baska biyer olsa neyse ayrıca bağırdığımı nerden cıkarıosunn ordamıydın o an
hayır orda değildim ve size ithafen söylemedim. sizin yorumunuzda yaşadığınız olayı paylaşmışsınıza.s
bende bilerek üstünüze alınmayın diye sokakta sinemada
her hangi vi yerde bağıranlara şahit olunca sinir olduğumu kast ettim.benneyaptımki
evet sizin izleme zevkiniz bouyorlarsa haklısınızvereliniortak
ama kimi zaman otobüstekideki sevgilelere laf sokmaya çalışan
yada balkonda durup sevgilisini eve bırakanlara laf atanlardan haz etmiyorum karışmalarını doğru bulmuyorum aşırı rahatsız edicek bişey olmadığı sürece
sizi kast etmemiştim
aşırı bi durum olmadığı zaman sadece kendi kurallarına göre hareket edilmesini doğru bulanları kast ettim:1closedeyes: