• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulu orta pmek normal mi sizce?

Arkadaşım senin düşünce yapın geri kafalılık değil normal olanı öyle zaten, belki eskiden de bu tarz şeyler yaşanıyordu ama bu kadar gözler önünde değildi şimdi maşallah neresi olursa olsun umrunda değil gençlerin .Bir kız eğer kendini orda burda elletecek kadar ( argo oldu kusura bakmayaın ) küçük görüyorsa bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok sanırım .

Artık o kadar rahat bir toplum oldukki bunada medeniyet diyorlar

Kimseyi umursamıyorlar,siz gençleri görmüşsünüz ateşle barut yanyana

Peki sokak ortasında öpüşen evli çiftleri gördünüzmü?

Ben çok gördüm insanlar bu kadar esnek olmamalı diyorum benim fikrim bu.

edep duygumuzu yitiriyoruz
ayıp kavramının ne olduğunu unutuyoruz
mahremiyet sınırımızı daraltıyoruz
Allah sonumuzu hayır etsin

insanlar özel olan herşeyi aleni olarak
ortalıkta yaşamaya başladı artık.
bu durumdan çok rahatsızım ben.

Gençlerin uluorta öpüşmesine bende karşıyım herşeyin bi adabı zamanı var...
Ama kızlar kendini kullandırıyor, bu gibi cümleler gereksiz
hepimiz genç olduk ,sevgililerimiz oldu...
neden herkez yaşamak istedigi ile sınırlıdır,düzeni rahatsız etmedigi sürece

benim kafama birşey takıldı arkadaşlar.tamam bunlar hoş değil ayıplıyoruz yadırgıyoruz.benim de bir kızım var kızımın asla böyle davranmasını istemem.eğriyi doğruyu anlatmak terbiye vermek için elimden geleni yapıyorum.eminim bunu yapan insanların aileleri de iyi evladımız var diyordur.peki nasıl önleriz bunu?

Kizlarimiz bu kadar basitlesmemeleri...

gerikafali degilsin tabiki bende hiç seviyorum boyle yapanlari...
hadi kaçamak bi opucuge karsi degilim, kuçuk ve sevgi dolu
ama boyle anlattigin gibi ise...vay dunyanin haline vayyy

yer gülhane parkı/istanbul ,2 hafta önce haftasonu,park tıklım tıkış,çoluk çocuk herkes orada ,malum müze de var orada..

erkek arkadaşımla abur cuburlarımızı gazetemizi alıp çimlere yayıldık herkes gibi..

tam karşımızda bir çift oturuyorlar.. ama bayan adamın kucağında oturuyor..

hani abartmak için demiyorum cidden kucağında oturuyor..
öpüşüyorlar ama sürekli yani yüzlerin birbirlerinden hiç uzaklaşmıyor..
erkek arkadaşımla birbirimize saf saf baktık ,öyle bir yere oturmuşuz ki film gibi karşımızdalar..

iddiaya girdik kılık kıyfetleri ve rahat tavırları yüzünden turist olduklarını iddia ettim.zira etrafta çok fazla turist vardı..

ama kaybettim türklermiş maalesef..

bakmadan edemiyoruz dikaktimiz dağıldı ,şaka gibi sonra erkek arkadaşım parkta güvenlik görevlilerin gezdiği uyaracaklarını söyledi.. görevli geçti gitti çiftimiz daha da rahatladı uyarmadı çünkü görevli..aklımda kalmış pembe bir kiloş etek giymişti bayan adam elini eteğin altına soktu.. erkek arkadşaım kolumdan tuttuğu gibi yürü gidiyoruz dedi.. apar topar kalktık ve başka bir yere gittik..

çiftimiz çiftleşti mi bilemiyorum.. 35 yaş civarlarındaydılar.. genç ,deli zamanları da değildi yani..

evt minik bir veda öpücüğü kondurmak farklı ilişki hariç herseyi ulu orta yaşamak farklı minik bir öpücük degildi tam tersi yapışmışlardı ve hiç abartmıyorum arkadaslar

istanbulda artık sürekli karsılastıgım bır manzara halıne geldı oyuzden artık rahatsız olup buraya yazdım cunku cok kızmıstım oan kimsenin uyarmamasıda ayrı bir konu

bence çok yanlış ve iğrenç birşey.buna normal diyen insanların açıkçası pek normal olduğunu düşünmüyorum.insanın özeli içinde kalmalı,uluorta yaşanmamalı...uyarmaya kalksan söylediğine söyleyeceğine bin pişman edip rezil ediyorlar,uyarmasan kalkıp gitmek durumunda kalıyorsun.gitgide yozlaşıyoruz,gitgide değerlerimizi kaybediyoruz...Allah yardımcımız olsun,sonumuzu hayr etsin...

gidişat hiç iyi değil arkadaşlar.ne günlere kaldık.özel hayat bu.herkesin gözüne gözüne sokmamak lazım.şiddetle kınıyorum böyle insanları

ben almanyada yasiyorum ve burda
uluoarta yani herkesin gözü önönde öpüsmek normal.
bu tabiki ben yapiyorum anlamina gelmiyor.

ulu orta öpüşmek çok çirkin.herseyin yeri ve zamanı vardır.başkalarına göz banyosu yaptırmanın anlamı yok bence...:kızgın:

yer gülhane parkı/istanbul ,2 hafta önce haftasonu,park tıklım tıkış,çoluk çocuk herkes orada ,malum müze de var orada..

erkek arkadaşımla abur cuburlarımızı gazetemizi alıp çimlere yayıldık herkes gibi..

erkek arkadaşımla birbirimize saf saf baktık ,öyle bir yere oturmuşuz ki film gibi karşımızdalar..

iddiaya girdik kılık kıyfetleri ve rahat tavırları yüzünden turist olduklarını iddia ettim.zira etrafta çok fazla turist vardı..

:

bakmadan edemiyoruz dikaktimiz dağıldı ,şaka gibi sonra erkek arkadaşım parkta güvenlik görevlilerin gezdiği uyaracaklarını söyledi.. görevli geçti gitti çiftimiz daha da rahatladı uyarmadı çünkü görevli..aklımda kalmış pembe bir kiloş etek giymişti bayan adam elini eteğin altına soktu.. erkek arkadşaım kolumdan tuttuğu gibi yürü gidiyoruz dedi.. apar topar kalktık ve başka bir yere gittik..

çiftimiz çiftleşti mi bilemiyorum.. 35 yaş civarlarındaydılar.. genç ,deli zamanları da değildi yani..

:1shok::1shok::roflol::roflol:

yuh yani.......................

Back
X