• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulu orta pmek normal mi sizce?

Tek kelime özentilik diyorum doğan çocuklar pembe dizilerle büyür bilgisayar başında cinselliği öğrenir sonrada uygular
Çok yanlış bunlara birinin dur demesi lazım!!

ben hiç hoş bulmuyorum.
çok itici ..
yanaktan şlaps die öperim kalabalık bile olsa ama öpüşmek çok özel ve kişinin mahremi bence.

Edep yahu!Hayvanlar ulu orta sevişir.Cinsellik bir ihtiyaçtır ama toplum içinde böyle davranışlar olmaz-olmamalı.

çok irrite buluyorum bunu git evinde öpüş çok rahatsız oluyorum bu konuda açıkcası.normalde çok esnek biriyimdir böyle konularda ama ulu orta yapılması midemi bulandırıyo maalesef

Sehirler arasi ask yasiyorsan, sevgilini kirk yilda bir goruyorsun bal gibi de opusursun dayanamayip.. Ama kuytulara gitmekte fayda var tabii...

Ulu orta öpüşmek vs diyince babannem geldi aklıma.:1:
Babannem çok yaşlı,asırlık bir kadındır ama çok dinçtir.
Tek başına evden çıkar yürür gezer falan. Evlerimiz
arasında 3 durak falan var. Bir gün baktım ki babannem
gelmiş bizim parkta oturuyor. Hayırdır babanne dedim
bu kadar yolu niye yürüdün sizin evin karşısındaki parka
giderdin sen. N dese beğenirsiniz:

"Kızım bizim parkta gençler oluyor. Öpüşüp koklaşıyor kucakşalıyorlar.
Önce kızayım dedim, sonra da yazık belki başka yerleri yoktur diye
düşündüm artık oraya gitmiyorum":52::52::52:

Tabi ben aynen şoklarda:37:

Seven bir erkek sevdiği kızın cinsel yönünü topluma bu şekilde göstermez bence. Diğer erkeklerde sevgilinizi bu şekilde kolaylıkla hayal edebilir çünkü...

Kesinlikle tasvip etmediğim bir şeydir. ama günümüz gençleri bunu umursamadığı gibi hayet dahada abartarak bunu yaşayabiliyorlar. Gidecek yerleri olmadığı için biraz ulu orta oluyor ama bunun açık görüşlülükle zaten alakası yok.

öpüşme yeri nedir yahu? gayet normal bana kalırsa öpüşme yeri denilen evlerse şayet orda daha büyük yanlış anlaşılmalara sebebiyet verilir

Muck muck sesler çıkararak öpüşen insanlardan iğreniyorum. :20:
Abartılı öpüşüp de ses çıkarmayanlardan da iğreniyorum. :19:

Olabilir de,olmayabilir de...
Sevişir gibi şapır şapur öpüşmek uygunsuz kaçıyor bence ama masum küçük öpücükler herhalde görmezden gelinebilir.

Ben asıl yeni moda sarılmaları pek manasız buluyorum.
Sevgili olmadıkları belli olan bir grup arkadaş buluşuyor.
Kızlar maşallah bütün bedenlerini dayayarak sarılıyorlar.
Sanırsınız sevgilisini kırk yıldır görmüyor veya uzun yola sefere yolcu ediyor.
Oysa sevgilisi bile değil.

ben başkalarının yanında sarılmaktan bile çekiniyorum.. :17:
ama sevgilim pek utanmıyordu beni öpmek istemişti birkaç kere herkesin içinde, ben de karşı çıkmıştım. ayıp olduğunu düşünmüyorum aslında, çünkü o benim sevgilimse tabi böyle masum şeyler yaşanacak ve yaşadığımızı da herkes biliyor. sadece başkalarının yanında yapmaktan ben rahatsız oluyorum çoğu kadın gibi.. sanki kötü düşünecekler gibi geliyor.

Kesinlkile onaylamıyorum görüntü olarakta hiçhoş değil bence..

Bir sürü bakışlar onlara çevriliyor,ama onlar görmiyorlar bile sakla hasretini birazcık demi yani..

Aslında bende çok ayıp buluyorum..
sokak ortasında herkesin gözü önünde yapılan aşırı hareketler hep göze batar...
şu da var hiç kimsenin sizi umursamadığı bir ortamda insan sevdiği eşini öpmek ister. ama uzun uzun değil tabiki :))

Ah şu filimler diziler.. batı özentisi olmasa kendi örf adetlerimizle hayatımıza devam etsek...

iğrenc birşey.. evliyim igrenmem derdim ama gecen bizim burdaki tepeye cıktık .. yeşilllik içinde ailelerin piknık yaptıgı bir yer..
kuzenlerım yanımda pıknık yerı arıyoruz..Amaan Allahım nereye kafamızı donsek cimlere uzanmıs döne döne opusenler .. daha cok erkek kızın uzerınde hakım..
kımısı ayakta opusuyor elleşmeler vs..
birileride calıların arasına girmiş..
insanlıgımdan utandım ya.. midemiz bulandı..
diş doktorları cogalmıs,oha falan nidaları arasında bagırarak utanmalarını saglamak istedik ama kim duyar..
herseyın bir adabı yeri vardır yahu..
ben böyle seyleri hos karsılamıyorum kımse kusura bakmasın ama ailesiyle cocuklarıyle gezenler var..
eşimin yanında ben bile utanıyorum öyle seylerden ,kaldıki tv de gorunce kanal zaplayan bir ciftiz.

Ben de sahilde yürürken filan birbirinin ağzının içine düşen çiftler gördüğümde hep çok kızardım
ve hep o insanları kendime çok uzak sanırdım...
3 yıl önceki doğum günüme kadar...
o zamanlar lisedeydik ve en yakın arkadaşlarımdan birinin erkek arkadaşı başka bi şehirdeydi
benim doğum günümün olduğu haftasonu çocuk kız arkadaşını görmek için gelmişti
başbaşa zaman geçirmeyi tercih ederlerdi sanırım ama biz davet edince onlar da davete icabet etmek zorunda kaldılar
keşke de davet etmeseydim
yaklaşık 10 kişydik
bi cafede oturduk
cafede yerlerde minderler var yere oturuyosunuz yani
bu ikisi bi köşeye sığıştı, yumuldular resmen birbirlerine
biz şoka girdik tabi
bizi salladıkları bile yok
arkadaşımızdan da hiç böyle bişeyi beklemezdik
tamam özlemişler birbirlerini ama bu sevgi değil ki, bu özlem gidermek değil ki...
bu bildiğin ihtiyaç gidermek...
çocuk resmen arkadaşımızı kullanıyordu
siz gidin, bize ayıp olmaz, rahat edin bile demiştik.
o değil, annemin bi arkadışının kızıyla karşılaştık orda
hiç de sevmezdim kızı zaten
gördü tabi bizimkileri...
gitmiş annesine anlatmış
artık nasıl anlattıysa...
terbiyesiz arkadaşları olan rahat kız olmuş çıkmıştım resmen.
sonra noldu bunlar ayrıldılar
çocuk arkadaşımı aldattı
artık üzülüyorum bu çiftleri gördüğümde
çünkü genelde bu kızlar kullanılıyor
sevgilimin gönlünü hoş edeyim derken kendilerine saygılarını kaybediyolar
benim de erkek arkadaşım oldu daha sonra ve şunu rahatça söyleyebilirim ki,
karşınızdaki erkek size gerçekten değer veriyorsa böyle bişey yapmaz

Back
X