- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
kızlar bu aralar benim problemimde bu tanıştığım biri var .çok beğeniyorum çok hoşlanıyorum ama o beni istediğini öpmek istediğini söylüyor .bende çok öpmek istiyorum onu ilk tanıdığım günden bu yana hep o hayalimdi sonra tamam dedim gittik eve 20 km uzaklıkta o öptü beni ama ben karşılık veremedim kızdı bana olmaz böyle diye sonra tekrar aynı konu kaç kere seni istiyorumlar falan tamam öp ama ellerin vücudumda gezinmesin dedim ben öyle zevk alıyorum dedi yaa istiyorum onu ama elleri vücudumda gezince kendimi o kadar basit ve kötü hissediyorum ki anlatamam yaşım 27 bu arada ufakta değilim.tamam son kez buluşalım konuşalım dedim benim şartlarımda olursa olur olmazsa boşver dedi bende yapamam dedim şimdi görüşmüyoruz sırf öptürmedim kendimi diye ben seni öperim izin ver sen tahrik olup bana cvp veririsin nasılsa diyo ben senin de istemeni istiyorum diyo ben sana yalan söyleyip öpmicem deyip eve götürüp öpmek istemiyorum sen evegelirsen bunu da kaul etmiş oolacaksın diyo aslında nasıl istiyorum ama kendimi frenliyorum her gördüğümde onu iş yerime geldiğinde canım yanıyo ya anlatamam hemde nasıl yanıyo ben ne yapayım kararın değişirse haber ver diyor birde
ya kendini niye basit hissediyosun ki.İstemiyosan kesinlikle izin verme ama istiyorsan basit falan hissetmene gerek yok.Sevdiğin bi insan sonuçta niye basit olacaksın ki.Sonra da kadınlar neden vajinismus oluyorlar diyoruz.Küçük de değilsin.Eğer istemiyorsan izin verme,istiyorsan da basit hissetmene gerek yok.