• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulu orta pmek normal mi sizce?

Özelin özel kalması taraftarıyım. Mahrem duygularımızı ne kadarda yitiriyoruz değil mi. Edepsizliği ilericik diye görmek, benim yaptığımdan kime ne ben hayatımı yaşarım özgürüm demekse başka acınası taraf aslında. Allah ıslah etsin diyorum başka ne denir ki. Sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
basitlikten başka bir şey değil
bunlar iki kişinin arasında yaşanan özel şeylerdir
böyle ulu orta herkesin önünde yaşanması hiç hoş değil, ben tasvip etmiyorum.

Son düzenleme:
valla cnm, ramazan boyunca burda hava ılıktı, millet yaz kıyafetleriyle hala, inan mecbur olmadıkça dışarı çıkmak istemedik. çıplak geziolar resmen. genç kızların üstünde kalçayı örtecek boyda bir tunik, altında ya tunikten gözükmeyecek boyda bi şort, ya da hiç bişey. ben iğreniyorum artık.
koca koca kadınlar, şifon elbiseyi astarsız giyiyolar. arkadan bakınca tanganın dışında açıkta kalan yerler gayet net gözüküyo.
belki fiili bi ahlaksızlık değil bu, ama azımsanacak boyutları da aşmış durumda...

bizim toplumumuza gelince: mesela diziler, kavak yelleri ilk başladığında ne kadar güzeldi değil mi? 3 arkadaş, masum aşklar, gençlik, ailece izliyoduk valla.
ama sonra eleştirmenlerden çok tepki aldılar, neymiş efendim çok muhafazakar diziler
çekiliyormuş...

senaristler değişti, senaryo yoldan çıktı, her şey orta yere döküldü...

bi şeyler masumane olunca birilerine çok fena batıyo bizim memlekette.yozlaşmamızın hesabını o kırılasıca kalemlere ve uşaklık ettikleri para babalarına, yani medya patronlarına sormak lazım!...

çok doğru yazmışsın canım gerçekten şaşırmış insanlar a.s

arkadaşlar cok rahatsız oldugum bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
gecen hafta arkadaşlarla piknige gittik ve oturdugumuz yerin tamkarşısında bir çift şapur şupur öpüşüyor ve hiç durmadan.
öpüşmeklede kalsa iyi cocuk kızın gögüslerini falan elliyor vs.hareketler ve inanın bunu yaptıgı yerde bırcok ınsan var ve okadar normal davranıyolarkı cok sasırdım kızdaha kucuk uzerınde okul kıyafetlerı ben sok olmus durumdayım o kızın aileside kızarını belkıde okulda sanıyo.
daha sonra bır baskayere eşimle yanlız gittik ordada okadar asırı olmasada yıne öpüsenler vs.acaba benmi cok gerilerde kaldım yoksa insanlarmı kendini aştı yada utanma diye birşey kalmadımı kimsede bugıbı hareketlerı kınıyorum dogrusu herkesın ortasında boyle rahatlık pes dogrusu bunu yapanları ve yapmasına ızın verıptı kendını küçük düşüren kızları kınıyorum.

bana çok garip geliyo arkadaşım.Kimsenin özeli kalmamış gibi.Bazı şeyler insanlar için özel olmalı.Ulu orta yerde amaç nedir anlayamıyorum.:delphin:

4 duvar diye birşey var
bende görmüştüm yıldız parkında ozellıkle
utanma arlanma hay şahsiyet kalmamış artık
utanç verici
güzelım sen geride felan değilsin
onlar sadece kendılerini ileride hissedenler ve cahilliltendır...

arkadaşlar cok rahatsız oldugum bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
gecen hafta arkadaşlarla piknige gittik ve oturdugumuz yerin tamkarşısında bir çift şapur şupur öpüşüyor ve hiç durmadan.
öpüşmeklede kalsa iyi cocuk kızın gögüslerini falan elliyor vs.hareketler ve inanın bunu yaptıgı yerde bırcok ınsan var ve okadar normal davranıyolarkı cok sasırdım kızdaha kucuk uzerınde okul kıyafetlerı ben sok olmus durumdayım o kızın aileside kızarını belkıde okulda sanıyo.
daha sonra bır baskayere eşimle yanlız gittik ordada okadar asırı olmasada yıne öpüsenler vs.acaba benmi cok gerilerde kaldım yoksa insanlarmı kendini aştı yada utanma diye birşey kalmadımı kimsede bugıbı hareketlerı kınıyorum dogrusu herkesın ortasında boyle rahatlık pes dogrusu bunu yapanları ve yapmasına ızın verıptı kendını küçük düşüren kızları kınıyorum.

Bende özel şeylerin uluorta yaşanması taraftarı değilim ama neden sadece kız kendini küçük düşürmüş oluyorki? Bu terbiyesizliği yapan iki kişi..

kinamak mana vermek istemiorum bende bi kiz evladi yetistiriorum ama cok korkuorum böle seylerden rabbim evlatlarimizi dogruluktan ayirmasin basitlestirmesin insallah.. devir cok degisiyo insanlar devirden daha hizli degisio korkutuo beni... rabbim hayirli akli basinda evlatlar nasip etsin hepimize arkadaslar.. ben yurtdisindayim burda böle öpüsmeler vs.. normal karsilanio almanlarda ve simdi türk kizlarininda onlardan pek bi eksik kalir yani yok diordum taki izine gidene kadar türkiyenin durumu burdan vahim halbuki dinimiz islam okadarmi gavurlasmisiz anlamiorum sok oldum tr deki kizlari hal ve hareketlerini görünce[/QUOT

Bu ülkenin namusu neden sadece kadınlardan soruluyorki? Erkek çocuklarınızı kız çocuklarınız kadar namuslu yetiştirirseniz çifte standart yapmazsanız bu sorunlar olmaz. Evladınız kız olduğu için endişeleniyorsunuz neden? Erkek olsa kız anaları düşünsün diye değilmi? Bu kafalarla daha çok yanarız halimize..

Bence kız/erkek, yaşlı/genç olayı değil bu, Türk toplumunun iki yüzlü ahlak anlayışı, çocuklara baskı yapmadan cins ayrımı yapmadan bazı bilgileri verirsek daha sağlıklı olur kanımca.. Zira kız çocuklarımıza sürekli "ne yaparsan yap bakire kal" erkeklere de " sen erkeksin, tabi yapacaksın, aslan oğlum benim çok çapkın" derseniz, kusura bakmayın da buna ahlak denmez..

Bu ülkenin namusu neden sadece kadınlardan soruluyorki? Erkek çocuklarınızı kız çocuklarınız kadar namuslu yetiştirirseniz çifte standart yapmazsanız bu sorunlar olmaz. Evladınız kız olduğu için endişeleniyorsunuz neden? Erkek olsa kız anaları düşünsün diye değilmi? Bu kafalarla daha çok yanarız halimize..

bi erkek annesi olarak ben böyle düşünmüyorum arkadaşım
aksine benim evladım böyle bişi yapsa aykırı bi davranışta bulunsa inan yerin dibine geçerim
ona eğitim veren ona terbiye veren benim ve utanırım
ama gerçekten evlatlarının ne yaptığını bilmeyen onlarla ilgilenmeyen aileler var
hiç bi çocuk doğuştan edepsiz doğmuyo
onu yetiştiren bi kadın sonuçta ama arkadaş çevreside çok önemli bu konuda

bi erkek annesi olarak ben böyle düşünmüyorum arkadaşım
aksine benim evladım böyle bişi yapsa aykırı bi davranışta bulunsa inan yerin dibine geçerim
ona eğitim veren ona terbiye veren benim ve utanırım
ama gerçekten evlatlarının ne yaptığını bilmeyen onlarla ilgilenmeyen aileler var
hiç bi çocuk doğuştan edepsiz doğmuyo
onu yetiştiren bi kadın sonuçta ama arkadaş çevreside çok önemli bu konuda

işte herkes sizin gibi değil:(

kızının sevgilisi olduğunu duyunca kızı nerdeyse ev hapsine alacak olan anneler oğullarının sevgilisi olunca gerim gerim geriliyolar.

düzgün yetiştirilen çocuk düzgün arkadaşlar edinir, hani hacı hacıyı mekkede... derler ya:)
tabi aile çocuğunun kiminle arkadaşlık ettiğini de, çocuğu da bunaltmadan, mutlaka kontrol etmeli.

işte herkes sizin gibi değil:(

kızının sevgilisi olduğunu duyunca kızı nerdeyse ev hapsine alacak olan anneler oğullarının sevgilisi olunca gerim gerim geriliyolar.

düzgün yetiştirilen çocuk düzgün arkadaşlar edinir, hani hacı hacıyı mekkede... derler ya:)
tabi aile çocuğunun kiminle arkadaşlık ettiğini de, çocuğu da bunaltmadan, mutlaka kontrol etmeli.

tabiki
hem tabi günü gelicek sevicek bi sevdiği olucak hatta görüşücek destekte olucam yanlış yapmadığı sürece
bu durum kızmda olsa farketmez
benim kurallarım ikisi içinde geçerli olurdu
bazı şeylerin sınırını herşeyin zamanı olduğunu öğretmeye çalışıcam inşlh
onu Allahın izniyle ben doğurdum ,ben büyütüyorum ki saygıyı ,anneyi,babayı bilmeli çocuk
yeri geldimi arkadaş olmalı ,yeri gelddimi korkmalı
zaten aynı evde göre göre oda kavrıyacaktır bazı şeyleri
yoksa bu devirde heleki erkek çocuklarına terbiye vermek çok zor
çok şükür ailemden böyle gördüm .Allahım izin verdiği sürecede öyle yansıtıcam evladıma
Rabbim güç kuvvet sabır versin annelere
hepimizin yawrusu hayırlı, toplumuna, insnalarına saygılı bireyler olsun inşlh

ben sinir oluyorum kimse kusura bakmasın hele kapalı genç kızları bu şekilde görmek beni hem kızdırıyor hemde üzüyor zaten ülkemizde bir ön yargı var bide kapalı bayanları bu şekilde görünce insanlar bütün kapalılara kesiyor bu faturayı. sokakta hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor. ben bazen dışarda eşimi masum bir şekilde öpmek istediğim zaman eşim bana kızıp hemen uyarıyor. haklıda.

söyle bir buse kondurma beni rahatsız etmez. aslında öpüşme beni rahatsız etmez. ama tabii,iş sevişmeye kadar varırsa bende hoşlanmam.. herşeyin abartısı fazla zaten....

ortama bağlı bir de öyle uzun uzadıya şehvetli öpüşmeyi ben ulu orta yapmam istemem de çünkü o özel bir şeydir benim için başkalarının tanık olmasını istemem.ama o an ki içten gelen bir duyguyla hemen öpüp kendini çekebilir buna hayır demem.

Edepsiz insanlar için hava hoş öpüşürde sevişirde çünkü ahlak kavramı diye bişey yok.
Ar damarları çatlamış bi kere :delphin:

Üfff yaaa helede üniversitedeyken nefret etmiştim bu durumdan...Onlar utanmaz biz utanırdık ...

dört duvar diye birşey boşuna mı yapılmış..uluorta herkese cinsel potansiyelini göstermenin anlamı ne?
ben neler biliyorum cafede kız çocuğun şeyine oturup oynadı ya.:1shok:.şap şup öpüşenlermi..evet dediğiniz gibi kızların salaklığı erkeklerin adiliği,dün uyuşturucu ile ilgili saba tümer in programını izledim..yemin ediyorum devir felaket..çocuk dünyaya getirmeye korkar oldum..yani getirsemde paranoyadan kafayı yerim herhalde..bende görüyorum liseli kızlar..okula lutfedipte gidiyor..hani önce partiye gitcekmişte bir ara okula takılır gibi..makjay -fön-fetiş etek..tiki türkçesiyle sigara içmekten bahsediyorlar..büyümeye çalışan acınası zavallı küçük kadınımsılar..16 yaşında çocuk 30 yaşında kadın olma hevesinde..yani 30 yaşını zaten göreceksin ama bir daha 16 olmayacaksın enayi...medeniyetle gerilikle alakası ne?sanki insanlığa yarar birşeymi buldularda modernlikten bahsediyorlar..medeniyet açıp göstermekse bedeni,çöldeki bedevi senden medeni...millette cinsellik tabu..youtubeda sevişme sahneleri milyon kez izleniyor..haa nedense pekde bi eleştirilir!paragöz yapımcılar bulmuş yolunu bu sadece rol iş gereği deyip 5 dk.ayrıntılarıyla sevişme izletip insanlar birşey demiyorsa artık denecek birşey kalmaz..tv desen rezalet, ... hayatlar gözümüze sokuluyor..git para kazan köşeyi dön birine metres ol ama ne yolla olursa olsun yeter ki yırt!

Son düzenleme:
Back
X