Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanın gözüne soka soka yapılırsa kişi rahatsızda olur, tip tip bakarda, hatta laf bile söyler ...
yakında sokağa yataklarınıda taşır bu cins insanlar, göz yumulduğu sürece
ee özelimiz mahremimiz gizli kalmayacaksa neden evlerde yaşıyoruz
hayvanlar gibi sokaklarda yaşayalım olurmu?herkes rahatça sergilesin özelini
öpüsmek ayip deyil bence öpüsenlere bakmak ayip benim bildigim,
birakin öpüssünler ne var bunda,
bakmayin sizde,
rahatsiz etmeyin öpüsenleri mirmirmirmir
öpüsmek ayip deyil bence öpüsenlere bakmak ayip benim bildigim,
birakin öpüssünler ne var bunda,
bakmayin sizde,
rahatsiz etmeyin öpüsenleri mirmirmirmir
bencee rahatsızz olann bakmadan geçsinn!!a.s
tabi ki özel hayat çok önemli fakat cinselliğii çok kötü göstermek namus davası yapmak da kötü sonuçlara yol açıyorr ülkemizde!kadınlar namusssuz oluyor erkekler erkek adamlmaz: sonra namus cinayetleri işleniyorr!arkadaşalrr cinsellikk bizim ülkemizde çok büyük bir tabuu!aslında kapı arkalarında o kadar çokk namussuzlukk yapılıyor kii!!ben diyorumm onlardan korkalımm!!öpüşmektenn sevişmekten daha kötüü şeyler oluyor etrafımızda onlara takılalımm!iki masum gençç öpsünn birbiriniii boşverinn!!! sevgidenn değill sevgisizlikten korkalımmm!!!cinsellikk namussuzlukk değildirrr arkadaşlarrr!!namussuzlukkk hırsızlık yalancılık riyakarlıkk dolandırıcılıkk ve insanları küçükk düşürmektirr!!
sizin üst msjınızda ne ima etmeye çalıştığınız çok belli ama burası onun yeri değilsengözlerimebaksanab
sokak ortasında sevişen insanlar size denk gelmemiş
yada siz bunu rahatlık, doğallık ,normallik olarak karşıladığınız için dikkatinizi çekmemiştir
şu an okuduğumuz bu konuda dikkat ederseniz görürsünüz insanlar görmüşmü sokakta sevişenler varmı yokmu?
bugün öpüşürler ve kimse ses çıkarmazsa yarında sevişirler önüne geçilmez ben özgürüm derler
hatta "ne bakıyosun tip tip" diyerek hem suçlu hem güçlü pişkinlik yaparlar
bana da uymaz sokak ortasındaa öpüşmekk falann yakışıksızz gelirr yer ve de konum itibariyle ama yaşayanlara da sen napıyosunn deme hakkı görmüyorumm kendimdee!!:1no2Bencede namussuzluk degildir...:hulya:.ama yakisiksizdir....
kaydirigubbakcemile5Bu sene esimle yaz tatilimizde Bakirköy Zeytinburnu arasinda sahilde yürüyüs yaparken gördügüm manzara karsisinda sok olmustum; ki ben cok rahat bir toplumda yetismeme ragmen...
Ulu orta agaclarin etrafina sanki swinger partisi yapar gibi 2metre araliklarla ciftler oturmus öpüsüyorlar, öyle masumane öpücükler falan da degil yani...1 degil 2 degil bilmem kactane cift... kapalisi da acigi da ayni igrenc vaziyette... cok ama cok üzüldüm; o manzara beni o kadar etkiledi ki kipkirmizi oldum üzüntüden sinirden, saskinliktan... resmen ter bosaldi... beni en cok üzen ve sok eden güzel kapali arkadaslarimizi belki de bu sekilde görmekti; hep duyardim ama hic yakistiramazdim... kendi gözlerimle o sekilde görünce herhalde hissettiklerim bu denli yogun oldu...
Rahat bir toplumda yetistim, ama ben bu sekil "yigismeleri" kesinlikle bir müslüman ülkesine yakistiramiyorum... bence cok ama cok üzücü bir tabloydu...