• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulu orta pmek normal mi sizce?

uluorta yerde öpüşen,sevişen insanları ben hayvanlara benzetirim.çünkü hayvanlarda uluorta yerde yaparlar işlerini.onlarda düşünce ve utanma yetisi olmadığı için.bu insanlar hayvandan daha da aşağı.
gelen geçen insanlar ses çıkaramaz çünkü korkarlar.çirkefe taş atma,üstüne bulaşır.
bir alimin sözüydü galiba yanlış hatırlamadıysam şöyle idi;
öyle bir zaman gelecek ki,bir kahvenin önünden geçecek bayanı içeri alacaklar,oradaki bulunan bütün erkekler tecavüz edecek,hiç kimse gıkını bile çıkaramayacak.

uluorta yerde öpüşen,sevişen insanları ben hayvanlara benzetirim.çünkü hayvanlarda uluorta yerde yaparlar işlerini.onlarda düşünce ve utanma yetisi olmadığı için.bu insanlar hayvandan daha da aşağı.
gelen geçen insanlar ses çıkaramaz çünkü korkarlar.çirkefe taş atma,üstüne bulaşır.
öyle bir zaman gelecek ki,bir kahvenin önünden geçecek bayanı içeri alacaklar,oradaki bulunan bütün erkekler tecavüz edecek,hiç kimse gıkını bile çıkaramayacak.[/ QUOTE]

Bu nasıl bir yorumdur ?

nasıl bir mantıktır? :sinifsinif:

öyle bir zaman gelecek ki,bir kahvenin önünden geçecek bayanı içeri alacaklar,oradaki bulunan bütün erkekler tecavüz edecek,hiç kimse gıkını bile çıkaramayacak.

Kusura bakmayın ama bu sözü söyleyen alim değil, olsa olsa sapıktır.:olmaz:

sokakta öpüşmek elbetteki hoş bişey değil ancak esrazey arkadaşın dediği gibi ,bir kahvenin önünden geçecek bayanı içeri alacaklar,oradaki bulunan bütün erkekler tecavüz edecek,hiç kimse gıkını bile çıkaramayacak de bir mantık olmamalı bence.

Kapalı-açık, Müslüman-Gayrimüslim ?

Ayrımcılık bu.yasakkelime

Bu sene esimle yaz tatilimizde Bakirköy Zeytinburnu arasinda sahilde yürüyüs yaparken gördügüm manzara karsisinda sok olmustum; ki ben cok rahat bir toplumda yetismeme ragmen...
Ulu orta agaclarin etrafina sanki swinger partisi yapar gibi 2metre araliklarla ciftler oturmus öpüsüyorlar, öyle masumane öpücükler falan da degil yani...1 degil 2 degil bilmem kactane cift... kapalisi da acigi da ayni igrenc vaziyette... cok ama cok üzüldüm; o manzara beni o kadar etkiledi ki kipkirmizi oldum üzüntüden sinirden, saskinliktan... resmen ter bosaldi... beni en cok üzen ve sok eden güzel kapali arkadaslarimizi belki de bu sekilde görmekti; hep duyardim ama hic yakistiramazdim... kendi gözlerimle o sekilde görünce herhalde hissettiklerim bu denli yogun oldu...
Rahat bir toplumda yetistim, ama ben bu sekil "yigismeleri" kesinlikle bir müslüman ülkesine yakistiramiyorum... bence cok ama cok üzücü bir tabloydu...

Bir kaç ay önce çocuklarımla ben birşeyler yemek maksadıyla bir cafeye gittik, oraya sonra bir çift geldi ama benim çocukların arkaları onlara dönük ben tam karşılarındayım. Galiba kızın doğumgünüydü çünkü yanında bir demet çiçek vardı. Bunlar o kalabalığın içinde sürekli öpüşüp durdular benim ödüm kopuyor çocuklar arkalarını dönüpte görecekler diye sonrada hemen kalktık. Kimsede uyarmadı onları üstelik ben ıstanbulda değil küçük bir anadolu şehrinde yaşıyorum. Bence sadece hayvanlar cinsel ihtiyaçlarını uluorta yerde karşılar.

otobüs durağı dedin de aklıma geldi cnm.. ben izmitteyim,e.arkadaşım istanbul da .izmite geldiğinde sönüşte otobüsünü beklerken,el ele bekliyoruz otobüsünü.bazen elini omzuma koyuyo bende haliyle beline sarılıyorum. dik dik bakıyo ordakiler sanki kötü bişi yapıyomuşuz gibi..:kızgın: bizim milletimizin sevgililere karşı değişik bir bakışı var,orda burda uygunsuz hareketlerde bulunanlar yüzünden. kurunun yanında yaşlarda yanıyo.deli oluyorum yahu.

Bir kaç ay önce çocuklarımla ben birşeyler yemek maksadıyla bir cafeye gittik, oraya sonra bir çift geldi ama benim çocukların arkaları onlara dönük ben tam karşılarındayım. Galiba kızın doğumgünüydü çünkü yanında bir demet çiçek vardı. Bunlar o kalabalığın içinde sürekli öpüşüp durdular benim ödüm kopuyor çocuklar arkalarını dönüpte görecekler diye sonrada hemen kalktık. Kimsede uyarmadı onları üstelik ben İstanbulda değil küçük bir anadolu şehrinde yaşıyorum. Bence sadece hayvanlar cinsel ihtiyaçlarını uluorta yerde karşılar.

çok haklısınız geçekten sonra çocuga nasıl açıklıyacaksın olayaı yani ayıptır yaaa

çok haklısınız geçekten sonra çocuga nasıl açıklıyacaksın olayaı yani ayıptır yaaa

annelerde suç yokmu elin oğlunu ulu ortada öpmeyeceksin demeleri gerekir bu konuda ben kızıma söyleyeceğimi söyledim ayrıca ekledim hiç bir genç delikanlı her ne sebepten

olursa olsun dövemez sana dokunamaz buna asla izin vermiyeceksin en azında neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyledim anlattığına göre sınıfta şakadan erkeklerden dayak yiyen kızlar varmış oturup doğru olanı anlatmak gerekir ama değilmi? ama!!!:kahve::enbuyukkk:

öyle bir zaman gelecek ki,bir kahvenin önünden geçecek bayanı içeri alacaklar,oradaki bulunan bütün erkekler tecavüz edecek,hiç kimse gıkını bile çıkaramayacak

YUHH demek istiyorum müsadenizle... iki sevgilinin öpüşüp koklaşmasıyla, bir grup erkeğin bir kadına tecavüzü arasındaki bağ nedir acaba?

bu arada bizim toplumumuz da bazı şeyleri fazzzlasıyla abartıyor. babam anlattı geçenlerde, annemle evlendiği ilk yıllar, ıstanbul'a gitmişler. Bir kafede elele oturuyorlarmış. garson gelmiş uyarmış, "el ele tutuşmayın burası aile bahçesi" babam sinir olmuş " nikahlı karımın elini tutarken sana mı sorucam" diye.. sonra annem kavga çıkmasın diye almış götürmüş babamı....

demem o ki adam sokakta yiyişiyorsa terbiyesizlik, hem kız hem erkek için. ama masumca öptü, elini tuttu diye çarmığa gerilmemeli kimse. bugün çocukların bilmedikleri küfür yok maaşallah. ana avrat düz gidiyorlar. yolda masumca ( cidden masumca) öpüşen bir çift görmelerinin onları olumsuz etkileyeceğini asla düşünmüyorum.

arkadaşlar öpüşmenin masumcası nasıl oluyo.ya da şöyle söyliyim.oğlum yanımdayken bi çift öpüşüyor ve oğlum soruyor''anne bunlar napıyo''
ne diycem'' hiç çocuğum masumca öpüşüyolar,aa ama sanki öbürleri masum değil.bak çocuğum öpüşmek ikiye ayrılır.masum olan ve olmayan.''
nasıl o çoluk çocuğun küfür bilmesi normal değilse bu da normal değil.amaaan herkes küfrediyo ben söylemesem dışardan duyuyo mantığı güdersek geleceğimizi düşünemiyorum.sokaklarda masumca sevişen insanlar görürüz heralde-ki görüyoruz bu da oldu sonunda- ama lütfen dikkat ''masumca''

Valla ben çocuğumun yolda öpüşen bir çift görmesinden rahatsız olmam....
Rahatsız olanlara olacaklara da saygım var ama ben rahatsız olmam.. Sonuçta zaten televizyonda falan görüyorlar sokakta da görebilir.. Yolda sevgilisinin kolundan çekiştirip kızan bağıran küfreden birini görmesinden se sevgilisine olan aşkını göstermek için dudağına kondurduğu küçük bir öpücüğü görmesini tercih ederim...

Aynen ashemeze katılıyorum
Kavga eden birini görmesinden ziyade öpüşen birini görmesinde hiç bir sakınca yok benim için..
Sevgiden insana zarar gelmez nede olsa..
Ve o alimin(?!) Sözüde yuhh dedirtecek cinstten..

ben de kafamı nereye çevirsem mutlaka sırnaşık çiftleri görüyorum.bence o davranışlar bulunan kişilerin sevgilerinin kalıcı olmadığını düşünüyorum,karşılılı çıkar ilişkisi gibi geliyor.sanki çocuk kızı metro merdivenlerinde öperken çok aşık seviyor, hahaha eğer birbirine değer veren insanlar olsaklardı böyle davranışlarını herkese segilemezlerdi diye düşünüyorum.arada sırada da aklıma geliyor acaba o erkeğin kız kardeşine veya ablasına birisi sokak ortasında öpse ne tepki verirdi?

öpüşmek neden ahlaksızlık oluyor anlayamıyorum. bir öpücük bu alt tarafı. sevgi belirtisi..
çocuğum olsaydı onada bunu aşılardım. bunu ayıp birşey olmadığını. öpücük var birde abartarak yapılan fransız öpücüğü var. bunları aynı kefeye koymak mümkün değil. biri bence son derece masumane. öbürüyle ilgisi yok.
hoş beni her ikiside alakadar etmez.
yine çocuğum olsaydı,herhalde neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatabilecek kapasiteyim çok şükür...

evet öpüşmek ikiye ayrılır "masumca" ve "şehvetli" olarak... çocuğunuz yolda öpüşen bir çift gördüğünde "anne bunlar ne yapıyor" diye sorduğunda "öpüşüyorlar oğlum, birbirini seven insanlar yapar, ama sokakta böyle davranışlarda bulunmak uygun değildir, onların yaptıkları yanlış" gibi bir açıklama yapabilirsiniz mesela, böylece oğlunuz öpüşmenin ayıp birşey olmadığını, sadece sokakta yapılmaması gereken özel bir eylem olduğunu anlar...

bir bankta yanyana oturan çift birbirinin dudağına küçük bir öpücük kondurdu diye taşlanacaklarsa üzerinde düşünecek çoooooooooooooookk şey vardır.

ama kız oğlanın kucağına oturmuş, kimin eli kimin cebinde durumu, hiç hoş değil zaten. bunu da başından beri savunuyorum.

son iki paragraf arasındaki farkı anladığınız an " ama sanki öbürleri masum değil" cümlenizin cevabını bulursunuz herhalde.

öpüşen hayvan. ilginç. ben çiftleşn gördümde. sinekler mesela:))
öpüşen hiç görmedim.. hayvanların öpüştüğü nerde görülmüş acepCADIARZU
alime sevgiler bu arada. o amcaya alim demeyelimde sapık diyelim. tecavüzün bazı koşullarda normal olabileceğini savunmuş bir nevi,kendileri de.
sanırım gelecek için feci planları var bu sapık amcanın.:delphin:

Back
X