Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mayıs ayından evrak teslim etmiştim eylülün 12 sinde muayene için çağırdılarMerhaba bayanlar Uludağ üniversitesine nisan ayında evrak teslim ettik şuan hangi ayı çağırıyorlar acaba biliyor musunuz ve fiyat bilgisi paylaşıldı mı sizinle hiç ?
gittiniz mi acabaBen mayıs ayından evrak teslim etmiştim eylülün 12 sinde muayene için çağırdılar
Ben raporluyum hiç çocuğum yok ilk transfer olumsuz şuan ikinci transferime 23.900 tl istendiMerhaba, ikinci hakkımı kullanmak için dün gittim hastaneye, ilk tedavimden kızım olduğu için ikinci ve üçüncü hakkım ücretliye giriyormuş. Dondurulmuş embriyolarım olduğu için hemen başladı tedavi, ücret olarak da 18 ile 16 bin arası değişiyor dedi hemşire ben de anlamadım neden farklı farklı acaba transfer ücreti
İlk gebelikte hem opu hemde transfer için ayrı ücret mi alıyorlarBen raporluyum hiç çocuğum yok ilk transfer olumsuz şuan ikinci transferime 23.900 tl istendi
Evetİlk gebelikte hem opu hemde transfer için ayrı ücret mi alıyorlar
Evet opu oldu transfer için bekliyorumgittiniz mi acaba
opu yeni yıl içinde mi oldu güncel fiyat ne biliyor musunuz ? Ben 2. Transferimde 7+5 kem düşük yaptım tekrar sıraya girdim kalan embriyom olmadığı için o yüzden soruyorumEvet opu oldu transfer için bekliyorum
23.945 24 diyelim opuya verdim sadeceopu yeni yıl içinde mi oldu güncel fiyat ne biliyor musunuz ? Ben 2. Transferimde 7+5 kem düşük yaptım tekrar sıraya girdim kalan embriyom olmadığı için o yüzden soruyorum
Geçen gün kontrole gittiğimde 15 bin dediler destekli de opu bana23.945 24 diyelim opuya verdim sadece
Kişiden kişiye göre değişiyor o zaman fiyat ben de yılbaşından sonra zam geldi dediler 24 bin ödedim raporlu olmama rağmen de ilaçlara da yüksek fiyat ödedimGeçen gün kontrole gittiğimde 15 bin dediler destekli de opu bana
İlaçlara ne kadar ödediniz ben 3 tane 900 lük gönül f ve 5 cetroditr geçen sene 6 bin ödemiştimKişiden kişiye göre değişiyor o zaman fiyat ben de yılbaşından sonra zam geldi dediler 24 bin ödedim raporlu olmama rağmen de ilaçlara da yüksek fiyat ödedim
Söylediğiniz ilaçlara ben 5 bin ödedim ama sonrasında yine cetroditr yazıldı onu raporum ödemedi ona yüksek bir fiyat ödedim tam hatırlamıyorum ama fiyatınıİlaçlara ne kadar ödediniz ben 3 tane 900 lük gönül f ve 5 cetroditr geçen sene 6 bin ödemiştim
Siz opuya gittiniz mi acaba son durumunuz nedir bu arada ben galiba önümüzdeki hafta transfer için gideceğimİlaçlara ne kadar ödediniz ben 3 tane 900 lük gönül f ve 5 cetroditr geçen sene 6 bin ödemiştim
Merhaba özelden mesaj attım bakarmısınBen opuya 17 bin transfere 11 bin vermiştim. Ama transfer herkesten farklı ücret alıyorlar neden anlamamıştık biz de
İşk cocuğun olduğunda 2. Yi tekrar orda yaptırabiliyormusun ? Birde dondurma için sizden ne kadar ücret istediler ayrıca transfer ücreti ne kadar ? Kusura bakma cok soru sordum ama bende başlayacağım o yüzden merak ediyorum.Merhaba, ikinci hakkımı kullanmak için dün gittim hastaneye, ilk tedavimden kızım olduğu için ikinci ve üçüncü hakkım ücretliye giriyormuş. Dondurulmuş embriyolarım olduğu için hemen başladı tedavi, ücret olarak da 18 ile 16 bin arası değişiyor dedi hemşire ben de anlamadım neden farklı farklı acaba transfer ücreti