Umarım bir gün bende böyle olmam..

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar az önce magazin haberlerini izliyordum. Seçkin pirilerin eşi kaan tangöze kadını aldatmış. Fotoğrafları da var. Seçkin Pirilerde 10 senelik ilişki işte çocuklarımız var kopmak kolay değil dedi. Muhabirde Kaan beye mi bağlı ayrılmanız dedi böyle diyince kadın bozuldu. Hayır tabiki o istemiyor ben vericem kararı dedi. Adam aldatmış hala savunuyor yahu. Ki zaten vermiş kararı ayrılmıycak adam ayrılmazsa. Olaya bakın ya kadın nasıl kabul ediyor böyle birşeyi

Yanındaki arkadaşı da sanki kadın adamı kandırmış gibi işte kaseti çıkacakmış reklam için diyor. Karı koca onlar ayrılırd barışırda dedi şok oldum.

Allah kimseye yaşatmasın. Ben şaşırıyorum insanlara nasıl kabul ediyorlar. Neden bu kadar güçsüz kadınlar

Elalemın derdıde sankı senı germiş :))
Ünlülerin hayatı böyle neden kafana takıyosun kı

Bu ünlüler için geçerli değilki. Burda da görmüyor muyuz dünya kadar örneğini? Ünlülerin aksine silip atması güçlü olması gerekir gibi geliyor sonuçta onlar için boşanmak daha normal gibi.

Bu ünlüler için geçerli değilki. Burda da görmüyor muyuz dünya kadar örneğini? Ünlülerin aksine silip atması güçlü olması gerekir gibi geliyor sonuçta onlar için boşanmak daha normal gibi.
Kişilik meselesi . Ben normalde çok güçlüyümdür ama eşimden ayrılıcak olsam yıe bı uzulurum .
Sonçta okadar yılımı verdım.

Belki vardır bir çıkarı ya da derdi. Ünlülerin dünyası belli olmuyor.
Petek Dinçöz'e de şaşardım ne buluyor Can Tanrıyar'da diye. Meğer tehdit ediliyormuş.
Bir de bunun işle güçle parayla alakası yok. Kadının karakteriyle alakalı.

Ben de izledim aynı programı ve Seçkin Piriler'i hiç inandırıcı bulmadım. Adam ayrılmak istemiyormuş da onun karar vermesi gerekiyormuş.. Al nafakanı boşa gitsin işte..

Can erkin de aldatilmadi mi ? 3 yil gecmis aradan simdi bosanma davasi aciyorlar ,
Streteji bunlarrr...

Çünkü bin yıldır emek verip,üstüne de 2 çocuk yapmış ADAM ettiği adamın dün piyasaya çıkan bir tabiri caizse zillinin alması iğrenç bir durum.İlk başta rekabet duygusu,onu illa geri alacak,sonra tabi ki bırakacak zira güven falan hak getire.Ama önce geri aldığını kanıtlaması gerekiyor.Kadın gözüyle ve karısı olarak düşünce bu.

Kadınlar kocamı boşayıp napcam öbür kadına mı bırakayım kafasındalar çünkü.

O da doğru. Benim kafa yapım ise o buldu bende başkasını bulurum en azından aldatmış biriyle olmaktansa yalnızlık iyidir. Hatta ben o kadına acırım ya böyle ahlaka sahip bir adamı kabul eden biri de acizdir gözümde..

Bu sosyete dünyası dedikleri hepi topu 100 kişi kendi aralarında dönüp dolaşıyorlar. Bir gün onla bir gün diğeriyle çok takılmamak lazım. Aldatılma ihanet vs çoğu için alelade şeyler.

Ben de izledim aynı programı ve Seçkin Piriler'i hiç inandırıcı bulmadım. Adam ayrılmak istemiyormuş da onun karar vermesi gerekiyormuş.. Al nafakanı boşa gitsin işte..

Bana da inandırıcı gelmedi. Muhabirin kaan beyin kararı demesi üzerine hemen o istemiyor diye savunmaya geçti. Üstüne de tabi eve geliyor çocuklarla ilgileniyor herşey normal diye açıklama yapıyor. Kim inanır bu kadının ayrılmayı düşündüğüne. Adam ayrılmasın diye dua ediyordur :/

2 çocuğum var yuvamı yıkamam kafası toplumumuzdaki tüm kadınlarda var. Aldatılan kadınların çoğu maddi gücü olsa da boşanmıyor. Maddi gücü olmayanlar zaten boşanamıyor. Burda maddi gücüm olsa boşanırdım yazanlar da var, aldatıldım nasıl bir yol izlemeliyim yazanlar da var.

Kadınlar ezilmeyi kendileri seçiyorlar aslında. Evleneyim çalışmayayım kafasındalar, erkek evine bakmak zorunda nasılsa diyip evde g.t büyütmeyi çalışmaktansa daha kolay buluyorlar. Varolmak için savaşmaktansa koca eline bakmayı tercih ediyorlar. Sonra da biz neden toplumsa adam yerine konmuyoruz diyorlar. Varolmak kolay değil, çabasız emeksiz olmuyor. Kadınlar varolmak için çaba göstermeyi istemedikçe zavallı olmayı sürdürecekler. Suçu erkeklerde aramamak gerek dönüp herkes kendine baksın.

Genel anlamda kadınlar kendilerine değer vermiyorlar. Tanıdığım biri nişanlıyken aldatıldı , adam berikiye kalmasın diye ayrılmadı. Adamlar bulunmaz hint kumaşı her zaman, kadın çıkıp da bana değer vermiyorsa defolsun gitsin diyemiyor. Kadınlar kendilerine değer veren biri olsundansa ille de bu adam olsun başkasını nasıl bulcam emek verdim vs kafasındalar.

Son düzenleme:

uzaktan davulun sesi hos gelir kimse yasamayinca bilemez Allah kimseyede yasatmasin o noktayada getirmesin. Elbetteki cocluklu cocuklu yillarini verdigin evliligi bitirmek kolay degildir hele birde adam hic hissettirmediyse vede kadin birden bire tepeden dusme bosanma arefesine geldiyse psikolojik olarak kolay verilecek bir kara degil tabikide mantiken kabul edilemez ama edenleride yargilamamak lazim.

Onlar kim ya? Hic bir fikrim yok

Ama kocasi aldatmista , kadin niye bosanmiyormusta, vah tuh diye hic bir kadina uzulmem. Alan memnun satan memnunsa bana ne...iliski onlarin iliskisi.

Dert edilecek bir suru oncelikli mesele var.

Adriana lima bile aldatilmış ama hala evli sanirim . Erkeklerin genetigi bozuldu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…