umarım önemli değildir

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.464
2.925
benim son 5 aydır falan reglim bittikten 2-3 gün sonra kan geliyor. o da 2 gün falan sürüyor. bittiğine emin oluyorum çünkü beyaz akıntı geliyor. doktora gideceğim ama cumartesi gideceğim o zamana kadar bilgi sahibi olabilirim belki . yardımcı olabilecek biri var mı bu konuda?

benim son 5 aydır falan reglim bittikten 2-3 gün sonra kan geliyor. o da 2 gün falan sürüyor. bittiğine emin oluyorum çünkü beyaz akıntı geliyor. doktora gideceğim ama cumartesi gideceğim o zamana kadar bilgi sahibi olabilirim belki . yardımcı olabilecek biri var mı bu konuda?
İdrar yollarından kaynaklı bir enfeksiyon olabilir lökosit-eritrosit tarzı, geçmiş olsun :KK43:

yani aslında benimde senin gibi oluyor
koyu bir akıntı geliyor
onunla beraber adetim 6 7 gün sürüyor
bence adetin devamıdır o kaç gün sürmüş oluyor senin ki hesapladın mı
ben tablete program indirdim oradan bakıyorum tam doğru gidiyorum
ağrın falan oluyor mu

Pap -Smear testinizi düzenli yaptiriyormusunuz ?
Enfeksiyon olsa devamli gelir, adet sonunda öyle seyler olur...Korunma seklinizlede alakali olabilir.
Bende de olur,spiral kullaniyorum mesela.

ağrı ilk günlerde oluyor. o gelen kanla beraaber on günü geçiyor. namaz kılmada problem yaşıyorum bu yüzden. indirdiğin programın adı ne canım

Pap -Smear testinizi düzenli yaptiriyormusunuz ?
Enfeksiyon olsa devamli gelir, adet sonunda öyle seyler olur...Korunma seklinizlede alakali olabilir.
Bende de olur,spiral kullaniyorum mesela.
o test ne acaba. ben bekarım

ağrı ilk günlerde oluyor. o gelen kanla beraaber on günü geçiyor. namaz kılmada problem yaşıyorum bu yüzden. indirdiğin programın adı ne canım

takvimim diye canım
1 2 adet döngüsünde tam günümü hesapladı benim
1 inde olacak yazıyordu 1 inde başladı
ama benimde tam senin ki gibi oluyor
uzun süredir böyle
bende 2 gündür öldüm ağrıdan kaya gibiydi karnım
üşüttüm sanırım biraz

on gün adet fazla canim gecmis olsun,pap smear testini yinede yaptirabilirsiniz,az miktarda sivi aliyorlar genital bölgeden,zararsiz,hastalik veya virüs taramasi diyebiliriz.
Yara da olabilir,en iyisi doktorunuz bilir

canım benim bende de aynı sorun oluyordu reglim bittikten 2-3 gün sonra reng başlangıcı gibi kanlı akıntı geliyordu doktora gittim yumurta takibi falan yaptırdım sonunda anlaşıldıki yumurta çatlama kanamasıymış. Hemen panik yapma bu tarz birşeyde olabilir istersen ısı ölçme yöntemiyle falan yumurta çatlama tarihinide hesaplayabilirsin. Kadın olmak zor ama çok güzell :)

X