Umarım yaniliyorumdur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jolyss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaşlı bir kadın mı? Çok saçma geldi başka bir ülkenin parasını koyması. Kadın resmen evet ben aldım, sıkıyorsa kavga çıkar demiş gibi

Yaşlı bir kadın mı? Çok saçma geldi başka bir ülkenin parasını koyması. Kadın resmen evet ben aldım, sıkıyorsa kavga çıkar demiş gibi
Yasli degil.. Benimi deniyor anlamiyorum ki.. Belkide ogluna bak uzerime iftira atiyor diyecek.. Evlendikten sonra 3 4 yil aramizda sorun yoktu.. Taki son donemlerde Bana laf sokmalari baslayana kadar.. Cevabini verdigim halde ustte cikiyor hala..

Yasli degil.. Benimi deniyor anlamiyorum ki.. Belkide ogluna bak uzerime iftira atiyor diyecek.. Evlendikten sonra 3 4 yil aramizda sorun yoktu.. Taki son donemlerde Bana laf sokmalari baslayana kadar.. Cevabini verdigim halde ustte cikiyor hala..
Eşiniz size inanacak, hak verecekse ona söyleyin. Değilse zaten kvnin amacı belli, kaos arıyor. Bir daha paranızı götürmeyin o eve. Yurtdışında gezecek parası var ama ufacık torunundan para tırtıklıyor köylü kurnazı.

Aklima birsey gelmiyor ama aslinda yapsammi yapmasammi diye dusunuyorum.. Bunun eskiden kalma bir altin yuzugu var ve nereye koydugunu biliyorum.. Gostermisti bana elimde bir bu kaldi diye.. Acaba o yuzugu bulamayacagi bir yere saklayip yerine o bulmus oldugum yabanci parayi mi koysam..???
Yok bu sefer yüzüğün yerini bir sen biliyordun yüzüğümü çaldın der falan , çok gereksiz.Ben dümdüz sorardım ya.Böyle böyle oldu sence ne olabilir deyin.Derken de ses kaydı açın .

Yasli filan degil.. Gayet akli basinda birde calisan birisi.. Hatta sosyal hizmetlerden haksiz yere yardim almis aylar oncesin, birde gelip bunu Bana anlatiyor.. En nefret ettigim konular..

Kadın bariz hırsız kanka çalmıştır neyi düşünüyorsun...ben olsam şikayet de ederim o yardıma ihtiyacı olan tonla insan var.

Merhaba arkadaslar,

Babam 4 yasindaki ogluma bir miktar para vermisti hediye olarak. Cocugun ayri bir cuzdani var birikim amacli onun icine koymustum.

Tatile gittik, ve kayinvalidenin evinde kaldik. Oglumun cuzdanini odaya koymustum dolabin uzerine. Ve iki gun once eve geldigimizde, bir baktim cocugun parasi alinmis, icine baska bir ulkenin parasi koyulmus.. Ve babamin hediye ettigi miktarin 3'te 1'ri bile degil.. Buna benzer olaylar bir iki kez daha yasanmisti ama emin degildim. Belkide yanlis hatirliyorumdur diye..

Umarim yaniliyorumdur, ama aylar oncesin kayinvalide o ulkeye gitmisti tatil icin..

Burada onemli olan para degil, ama güven.. Umarim yaniliyorumdur ama bu kadar tesaduf olamaz.. Eger hirsizlik yaptiysa ben nasil eskisi gibi sicak davranicam bu kadina bilmiyorum acikcasi... Tamamen hayal kirikligi.. Gunahini da almak istemem ama baska birsey gelmiyor aklima..

Dusuncelerinizi almak istiyorum.. Siz olsaniz kimin yaptigini dusunurdunuz ? Tesekkurler
Öylesine ortaya konuşun bu kadar parası vardı ne oldu acaba diye.Tepkilerine göre az çok anlarsınız.

Ay zavallı babaannem ve dedem her ay yaşlılık maaşlarını aldıklarında hepimize az az verirlerdi. Nerden nereye evrildik hayret doğrusu!

Kadinin sabikasi yokki.. Sosyal hizmetlerin bundan haberi bile yok 😁 aldigi yardimida begenmemis.. Gida yardimi seklinde vermisler.. Yardimi kesmisler nedenini bilmiyorum, ama tekrar gitmis istemek icin sonuc bekliyor.. Eve gelip bakacaklarmis..
Bahsettiğim öyle bir sabıka değil. Siz daha önceden de ondan şüphelenmişsiniz. O manada bir sabıka.

Back
X