Ummadığınız andaanda cok mutlu oldugunuz oldu mu?

Tnsgdc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
69
11
30
Şükür elim ayağım tutuyo işim gücüm var calşıyorum ailemdede problem yok. Böyle bi degsklik bi heyecan yok hani monoton gidiyo böyle. Bu tür durumda olup aniden bi haberle bi durumla hayatı degisip cok mutlu olan var mı acaba

demek ki gerçekten hayatında sorun yok. Allah dert de vermesin tabi..
Küçük şeyler mutlu etmiyor demek ki seni de bir anda hayatını değiştirecek bir mutluluk bekliyorsun. Ya da tüm dediklerinin aksina altında yatan bir sorun var.

demek ki gerçekten hayatında sorun yok. Allah dert de vermesin tabi..
Küçük şeyler mutlu etmiyor demek ki seni de bir anda hayatını değiştirecek bir mutluluk bekliyorsun. Ya da tüm dediklerinin aksina altında yatan bir sorun var.
Ya kucuk seyler mutlu ediyo aslnda ama uzun sürmuyo mutluluguda kücük oluyo

valla oldu da her seferinde sonu husran oldu. artik akisina biraktim hayati

Mutluluk, onu beklemediğinde gelir... :KK66:
ısrarla bir şey olsun diye uğraşmak çok yersiz.

Buna canı sıkılmış derler.
Kafanı hiç dış dünyaya çevirdin mi?
Millet yatacak yer bulamıyor. İnsanlar savaşlardan ölüyor..
Bilmem ki ben mi yanlış düşünüyorum..
Dogru düsünüyosunz bnde bunun farkndaym allaha şükür diyorum ztn. İnsan nankör iste eviniz işiniz var die allahtan baska bisey istediginz olmadı mı hic

ben hiç beklemedik şeylerle sürpriz olursa mutlu olurum.. arada bi oluyor. içimden geçtiği karşıdaki sölerse mutlu olurum ben demesem de... dertlerimi içime saklayamadiğim içimden geleni sölersem mutlu olurum dökerim hepsini... suskun kalarak degil muhabbet ettiğim için mutlu olurum.
biraz özgürlük lazim bu evllige o zaman mutluyum... bide kendi ailemin yaninda olunca bi başka oluyorum o zaman mutlu olurum... annemle tüm dertlerimi anlatmayı özledim anlatamiyorum. o yüzden mutlu degilim.... artık hayatımda kocam var ne olduğu ne yaptığı eşimle paylaşirim o zaman mutluyum... kırmamak için bişey yapamiyorum mutlu muyum?? kırmayayım diye kaçininca aman boşverr deyip unuttuğu zaman olurum... hiç de anlatmam çok da konuşmam.. çok konuşan çok yanılırmış derler yaa. o gibidir işde..aslinda çok sessiz sakin bir insanim buda beni boguluyor içimi tüm dertlerimi dökünce oh be ne dünyalar varmiş demek istiyorum......

ben hiç beklemedik şeylerle sürpriz olursa mutlu olurum.. arada bi oluyor. içimden geçtiği karşıdaki sölerse mutlu olurum ben demesem de... dertlerimi içime saklayamadiğim içimden geleni sölersem mutlu olurum dökerim hepsini... suskun kalarak degil muhabbet ettiğim için mutlu olurum.
biraz özgürlük lazim bu evllige o zaman mutluyum... bide kendi ailemin yaninda olunca bi başka oluyorum o zaman mutlu olurum... annemle tüm dertlerimi anlatmayı özledim anlatamiyorum. o yüzden mutlu degilim.... artık hayatımda kocam var ne olduğu ne yaptığı eşimle paylaşirim o zaman mutluyum... kırmamak için bişey yapamiyorum mutlu muyum?? kırmayayım diye kaçininca aman boşverr deyip unuttuğu zaman olurum... hiç de anlatmam çok da konuşmam.. çok konuşan çok yanılırmış derler yaa. o gibidir işde..aslinda çok sessiz sakin bir insanim buda beni boguluyor içimi tüm dertlerimi dökünce oh be ne dünyalar varmiş demek istiyorum......
Canm sen baya bi dolusun evli olunca atraksiyon daha cok oluyodur :110:

Canm sen baya bi dolusun evli olunca atraksiyon daha cok oluyodur :110:
evet aynen öle.. isteklerim fazla herade. ama yinede mutluyum çok şükür hiç bişey demeden olsun istiyorum... olmuyor emir yapmak zorunda kaliyorsun... evli olunca bekarlar gib hayat olmuyor hiç.

X