Ümmü sıbyan olup yaşayan yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeynep8793

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
365
435
53
31
Defalarca buraya yazmış biriyim. Bugun böyle bir şey söyledi hoca. Bunu bilip inananlardanım daha önce de çok duymuştum yaşayan varsa yaşadıklarını anlatabilir mi

Lütfen saçmalamayınız. Gerekli testlerinizi yaptırınız genetik ve pıhtılaşma.

Açıklanabilen düşüklerim olmadı sadece yaptığım testler pozitif çıkar ve yaklaşık 10 gün sonrası da adet olurdum sancılı şekilde. 6 senedir her kontrol yapıldı sorun yoktu bir de bu yolu deneyelim dedik hoca bunun var olduğunu bu yüzden kaşamadığımı söyledi

Açıklanabilen düşüklerim olmadı sadece yaptığım testler pozitif çıkar ve yaklaşık 10 gün sonrası da adet olurdum sancılı şekilde. 6 senedir her kontrol yapıldı sorun yoktu bir de bu yolu deneyelim dedik hoca bunun var olduğunu bu yüzden kaşamadığımı söyledi
Genetik test yapıldı mı? Pıhtılaşma?

Hayır şuan için öyle bir test istenmedi yaptırmadım
Bunları yaptırın. Bakın bende pıhtılaşma var gebeliği öğrenince igneye başladım 32. Haftaya kadar yapacam. Ve bu çok çok yaygın. Tıbbi genetik bölümünde yapılıyor. Bu da sebep olur. Geneyik başka sorun da neden olur. Bunları araştırıp bilimsel mucadele ermezseniz bin tane muska yaptırın hikâye...

Gebelikleriniz kimyasal gebelikle mi sonlanıyor orasini anlamadim. Doktorum bana, kimyasal gebelikler bebegin oluşumu sirasinda yasanan bir sorundan dolayi sonlaniyor dedi. Rahim kabul etmiyormuş.
Sigara kullanımı, genetik sorunlar bence bunlara bir bakilmali.

Lütfen böyle konular açmayınız yasaktır, ayrıca size bunu hangi "hoca" söylediyse kendisiyle bir daha muhatap olmayın zira böyle bir şey yok, mitolojik bir efsane üzerinden kadınları korkutup para kazanma derdinde onlar.

Bir de nasıl tedarik ediyorlarsa tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneleri tedarik edip ümmü sıbyan iğnesi diye yutturuyorlar, hiçbir tıbbi bilgileri dahi yokken kadınlara bu iğneyi yapıyorlar, Allah bu sahtekarları bildiği gibi yapsın.

Rica ediyorum kanmayın ve bilimden ayrılmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X