ümmü sübyan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gullays

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
25
0
16
İstanbul
ümmü sübyan diye birşey duyan ya da yaşayan var mı? Ben olduğunu söylediler bebeklerim tutmuyor nedeni olabilir mi?

ümmü sübyan diye birşey duyan ya da yaşayan var mı? Ben olduğunu söylediler bebeklerim tutmuyor nedeni olabilir mi?

ben muskasını taşıyorum canım sende yaptır unutma içine kendi ismi yazıcaksın ve sen taşıyıp anne olduğundada bebeğin en az 2 yıl taşıcak bunu..

ben muskasını taşıyorum canım sende yaptır unutma içine kendi ismi yazıcaksın ve sen taşıyıp anne olduğundada bebeğin en az 2 yıl taşıcak bunu..

kizlar bu ne? aciklama yaparmisiniz? benimde bebeklerim tutmuyor...ve esim kendisine bir akrabalarinin bu tarz seylerle ugrastigini ve kizinin esimle evlenmesini cok istedigini esimde kiziyla evlenmeyince bize buyu yaptigini dusunuyor??? acaba nedir ummu subyan? ve bun akarsi nuska nasil yapiliyor

bayanlar bende duyardım boyle seyıde ınanmazdım
lakin 3 kez tüp denedim ve 2.tüpte gebe kalmıstım
agzı dualı ehil bır ınsana sorduk bendede ümmü sübyan oldugunu ve bebegımın dusebılecegını soyledı tutması ıle dusmesı bır oldu ama yazdırmıstık guya
bu ummu subyan bebegın anne karnında durmasını engelleyen bır cın derler
ama okumak lazım sureklı ayetel kursuyu
yazdırırkende ufurukculere degıl hil camı ımamı yada alım ınsanlara okunmak yazdırmak olabılır.:10:

bende 2 düşük 1 kimyasal yaşadım.sübyan olabilceğini duydum ve bir hocaya muska yaptırdım ama faydasını göremedim.hamileyken karnımda müthiş bi sancıyla uyanıyodum.birinin tavsiyesi üzerine bir hocaya gittik.bağlanmış olduğumuzu söyledi bi kaç muska yazdı.yaptım hepsini ama yine bi faydasını göremedim...

Selam kizlar benim annemde vardi erkek cocuklarina oluyordu erkek cocuklar ya duserdi yada olurdu
En sonunda okutturdu yazdirdi kardesim dogana kadar tasidi ve kardesim iki yasina girene kadar tasidi
Cok sukur kardesim simdi 20 yasinda masallah bende inaniyorum buna kendim bizzat yasadim

arkadaşlar ben de kendim yazdım ümmüsübyan duasını ama ismimi yazmadan yazdım. şuan boynumda hiç çıkarmıyorum. ben arapça yazabildiğim için Kuran-ı Kerim'den bakarak yazdım. Allah koruyacak inşallah. benim de daha önce bir düşüğüm oldu. bu seferki tüp bebek yöntemi ile hamilelik. Allah hepimizi ve doğacak evlatlarımızı korusun.

arkadaşlar ben de kendim yazdım ümmüsübyan duasını ama ismimi yazmadan yazdım. şuan boynumda hiç çıkarmıyorum. ben arapça yazabildiğim için Kuran-ı Kerim'den bakarak yazdım. Allah koruyacak inşallah. benim de daha önce bir düşüğüm oldu. bu seferki tüp bebek yöntemi ile hamilelik. Allah hepimizi ve doğacak evlatlarımızı korusun.

canım benim de 1 tane 8 haftalık düşüğüm var. kalp atışları durduğu için kürtaj oldum üzerinden 1.5 yıl geçti 3 aşılama ve spontan denenen ayların hiçbirisinde gebe kalamadım ekim ayında tüp bebek yaptırıcam artık ben de korkuyorum kimseyle bir kinim kötü bir münasebetim falan olmadı ama eski sevgilim falan ah etmiş olabilir mi diye aklımdan geçiriyorum yada bizi çekemeyen herhangi birisi. bu duayı arapça bilen herkez yazabilir mi nasıl yazılıyor ve nasıl taşınıyor ayrıntılı yazarmısın canım.

canım benim de 1 tane 8 haftalık düşüğüm var. kalp atışları durduğu için kürtaj oldum üzerinden 1.5 yıl geçti 3 aşılama ve spontan denenen ayların hiçbirisinde gebe kalamadım ekim ayında tüp bebek yaptırıcam artık ben de korkuyorum kimseyle bir kinim kötü bir münasebetim falan olmadı ama eski sevgilim falan ah etmiş olabilir mi diye aklımdan geçiriyorum yada bizi çekemeyen herhangi birisi. bu duayı arapça bilen herkez yazabilir mi nasıl yazılıyor ve nasıl taşınıyor ayrıntılı yazarmısın canım.

camii hocalarının hepsi yazabilir bu duayı.
21 besmele
1 ayetel kürsi
1 fatiha
1 ihlas
1 felak
1 nas
kalem suresinin son 51 ve 52 ayeti

21 besmele
1 ayetel kürsi
1 fatiha
1 ihlas
1 felak
1 nas

21 besmele
1 ayetel kürsi
1 fatiha
1 ihlas
1 felak
1 nas

21 besmele
1 ayetel kürsi
1 fatiha
1 ihlas
1 felak
1 nas

teşekkür ederim. bunarın yazılı olduğu kağıdı muska haline getirip üstünde mi taşıman gerekiyor. ve gebe kaldığında mı taşıman gerekiyor yoksa bebek olsun diye de kullanılabilir mi?
canım ayrıca bebek olması için bildiğin bir dua yada muska var mı? yani bunun için muska yazan insanlar da var diye biliyorum.

teşekkür ederim. bunarın yazılı olduğu kağıdı muska haline getirip üstünde mi taşıman gerekiyor. ve gebe kaldığında mı taşıman gerekiyor yoksa bebek olsun diye de kullanılabilir mi?
canım ayrıca bebek olması için bildiğin bir dua yada muska var mı? yani bunun için muska yazan insanlar da var diye biliyorum.

ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra yazıp üstümde taşıyorum. muska haline getiriyorsun. dericilerde kılıf var onlar sarıyor ve sen de boynuna asıyorsun.
bebek olması için en başta meryem suresini okumanı tavsiye ederim. ayrıca onun için muska yazan olabilir ama ben herkese güvenemem. yani bu işi para karşılığı yapmayan samimi ihlaslı birini bulursan yazdır ama işin içerisine para girdiğinde ihlası bozulur diye düşünüyorum

ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra yazıp üstümde taşıyorum. muska haline getiriyorsun. dericilerde kılıf var onlar sarıyor ve sen de boynuna asıyorsun.
bebek olması için en başta meryem suresini okumanı tavsiye ederim. ayrıca onun için muska yazan olabilir ama ben herkese güvenemem. yani bu işi para karşılığı yapmayan samimi ihlaslı birini bulursan yazdır ama işin içerisine para girdiğinde ihlası bozulur diye düşünüyorum

ayy Rabbim korusun bu tur seylerden ve herkesin bebisini sahibine bagislasin..anne olmak isteyen butun kadinlarada hayirli evlatlar nasip etsin...

bende cok etkileniri ya nazardan mesela..yildizim dusukmus ondan..aslinda genelde herkes uzerinde muska felan tasiyor koruyucu olarak..sanirim bilen birine yaptirmakta fayda var

ayy Rabbim korusun bu tur seylerden ve herkesin bebisini sahibine bagislasin..anne olmak isteyen butun kadinlarada hayirli evlatlar nasip etsin...

bende cok etkileniri ya nazardan mesela..yildizim dusukmus ondan..aslinda genelde herkes uzerinde muska felan tasiyor koruyucu olarak..sanirim bilen birine yaptirmakta fayda var

kesinlikle doğru söylüyorsun. bu işi para karşılığı yapan çok insan var uzak durmak lazım onlardan.
ayetlerin koruyucu etkisi var. ben ce bilen birine yazdır derim ben

kesinlikle doğru söylüyorsun. bu işi para karşılığı yapan çok insan var uzak durmak lazım onlardan.
ayetlerin koruyucu etkisi var. ben ce bilen birine yazdır derim ben

evet canim haklisin...bu arada tickerindan gordugum kadariyla ikizlerini bekliyosuns anirim:)) oy msallah..benidme hep hayalimdi ikiz sahibi olmak...insallah nasip olur..hangi hastaneden yaptirdin canim ve sorun neydi? benimde malesef iki negatifim var:((

Dini içerikli konular açmak yasaktır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X