- Konu Sahibi sarisekerim86
koşuyolu medipolde seval pataya gitmeyi düşünüyorum doktor vede hastaneyle ilgili bilgisi olan varmı ? kafam çok karışık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oraya 2 hafta önce gittim banu hanım ayrıldı dediler. Sen hangi tarihte görüşmüştün. Hatırlıyor musun?Arkadaşlar ben de Ümraniye'de oturuyorum çok doktor aradım ama doktorumu tüm araştırmalarıma rağmen tesadüfen buldum. Çok samimi, ilgili sorulan sorulara cevap vermesi önceliğimdi. daha gider gitmez cep telefonunu vermişti. Üsküdar Hospital Türk'te Banu Büyükçayır doktor arayan endişesi olan varsa bi araştırabilir ben çok sıkılmıştım bu süreçte inş birilerine faydam olur.
Merhaba ben de o hastane ile ilgili iyi yorumlar almadım. Şu an dr banu hanıma gidiyorum ben de. Kendisi önceden üsküdar hospital türk hastanesinde çalışıyordu ama ayrıldı. Şimdi nişantaşı nda muayenehanesi var. Doğumu anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor. Fiyatlar çok makul ve hastaneyi sen belirliyorsun. Düşün ki ben hiç üşenmeden pendik kurtköy den nişantaşı na ona gidiyorum. Aileden biri gibi çok sıcak ve ilgili. Eşimle ben o kadına hayranız. Eğer ilgilenirsen bilgilerini vereyim.Merhaba arkadaşlar. Aslında çok uzun zamandır takip ediyorum fakat yazmak yeni nasip oldu. Bir hafta önce test yaptım ve çift çizgiyi şükür ki gördüm. Fakat yinede bir hafta beklemek istedim. İyi bir hastahane ve Dr. arayışına girdim, görüyorum ki çoğunluk Afiyet hast.deki Dr bahsetmiş yalnız hast.hakkında pek de iyi yorumlar yazılmamış.Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz çok heyecanlıyım.
Canım merhaba :) bizde 3 ay denedik olmamıştı bebeğimiz. Ve cok sancılı adet dönemleri geciriyordum. Çok doktor gezdim.en son tavsiye üzerine medivia hastanesinde serpil özen var ona gittim. 2 dk muayeneden sonra polip olduğunu ve alimalı dedi.aldı 2 ay sonra hamile kaldım. Şu an 8 haftalik hamileyim çok şükür. Sana da tavsiye ederim gercekten cok ilgili güler yüzlü mesleğinde iyi bir doktor. Rabbim istediğini sana da versin insallahMerhaba arkadaşlar . ben 6 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz. Fakat olmadı. İyi bi doktora gitmek istiyorum . umraniyede oturuyorum . tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mi. Kadın doktor tercihimdir
Canim medivia hastanesi nerde tam olarak umraniye'de mi?Canım merhaba :) bizde 3 ay denedik olmamıştı bebeğimiz. Ve cok sancılı adet dönemleri geciriyordum. Çok doktor gezdim.en son tavsiye üzerine medivia hastanesinde serpil özen var ona gittim. 2 dk muayeneden sonra polip olduğunu ve alimalı dedi.aldı 2 ay sonra hamile kaldım. Şu an 8 haftalik hamileyim çok şükür. Sana da tavsiye ederim gercekten cok ilgili güler yüzlü mesleğinde iyi bir doktor. Rabbim istediğini sana da versin insallah
Cengelkoye inerken yol uzerinde umraniyeye yakin.Ben 2 dogumumu medivia da yaptim.2. Dogumumu serpil hnm yaptirdi tavsiye ederim cok memnun kaldim.Canim medivia hastanesi nerde tam olarak umraniye'de mi?