Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende yakın diye ümraniye devlet de yapmak istiyorum doğumu ama kimse yapmadı heralde tecrübeli olup bilgilendiren çıkmadı siz konuyu açalı bayağı olmuş doğumu ümraniye de mi yaptınız?( gerçi bu sene yenilendi bina olarakta ama doktorları falan nasıl odalar kaç kişilik hastanede kaç gün kalınıyor)
Meraba geçen sene ben sormuştum pek cevap yazan olmadı ama ben orda yaptım doğumu bence hizmet olarak güzeldi hersey sonuçta özelde de yapsanız sanciyi alıp sizin yerinize çekecek değiller doğum sancısı çekerken böyle düşünmüştüm şimdi 2.ye hamileyim inşallah onu da Ümraniye devlette doğuracagim sağlıklı doğumlar dilerim...Yakin zamanda dogum yapan varmi bilgi verirseniz sevinirim.
Meraba geçen sene ben sormuştum pek cevap yazan olmadı ama ben orda yaptım doğumu bence hizmet olarak güzeldi hersey sonuçta özelde de yapsanız sanciyi alıp sizin yerinize çekecek değiller doğum sancısı çekerken böyle düşünmüştüm şimdi 2.ye hamileyim inşallah onu da Ümraniye devlette doğuracagim sağlıklı doğumlar dilerim...
Sorabilirsiniz yardimci olmak isterimKızlar benimde merak ettiğim bi kaç konu var lütfen mesaj yazın
Ümraniyede belli ücret karşılığında özel oda varmış. Bu konuda bilginiz varmı. Bide hastanede doğum sırasında kötü muamele oluyormu.Sorabilirsiniz yardimci olmak isterim
Ümraniyede belli ücret karşılığında özel oda varmış. Bu konuda bilginiz varmı. Bide hastanede doğum sırasında ki muamele nasıl??Sorabilirsiniz yardimci olmak isterim
Ücretli odadan haberim yok benim ama normal odada özelden çok farksız degil ziyaret Saatleri belli olsa da gelen giriyor yine içeri gerçi benim bayrama denk geldi belki ondandir 2 kişilik biliyosunuzdur Dr ların kötü muamelesi en fazla kızarak konuşuyor lar benim sancim cok oldu çok bağırıyor dum gelip gidip herkes doğum yapıyor senin için yapacağımz bir şey yok sonuçta sancı çekerek doğum yapılıyor falan dediler ama ben çok bağırana kadar herkes gayet ilgili ve hoş davranıyorduÜmraniyede belli ücret karşılığında özel oda varmış. Bu konuda bilginiz varmı. Bide hastanede doğum sırasında kötü muamele oluyormu.
Siz daha yeni mi doğum yaptınız.odalar iki kişilikmi bilmiyorum. Çok kalabalık dediler bana. Ondan tereddüe ettim. Birde normal doğumda bir gecemi kalınıyorÜcretli odadan haberim yok benim ama normal odada özelden çok farksız degil ziyaret Saatleri belli olsa da gelen giriyor yine içeri gerçi benim bayrama denk geldi belki ondandir 2 kişilik biliyosunuzdur Dr ların kötü muamelesi en fazla kızarak konuşuyor lar benim sancim cok oldu çok bağırıyor dum gelip gidip herkes doğum yapıyor senin için yapacağımz bir şey yok sonuçta sancı çekerek doğum yapılıyor falan dediler ama ben çok bağırana kadar herkes gayet ilgili ve hoş davranıyordu
Yıl Önce doğum yaptım nasip olursa 2,5 ay sonra bi tane daha yapacağım :) sancı odaları da lohusa odaları da 2 kişilik yenilendi kadın doğum bina olarak ayrıldı ya önceden o sekildeymistirSiz daha yeni mi doğum yaptınız.odalar iki kişilikmi bilmiyorum. Çok kalabalık dediler bana. Ondan tereddüe ettim. Birde normal doğumda bir gecemi kalınıyor
Siz daha yeni mi doğum yaptınız
benimde 7 haftam kaldı. Karar veremedim özelemi gitsem yoksa devletemi gitsem karar veremedim.kontrol için devlete gittim binkaç kere hep farklı doktor denk geldi. Doğumda hangi doktor gelir onu bilemiyorumm. Birde epidural doğumu doktor mu öneriyor yoksa biz tercih edebilirmiyiz bilginiZ varmı.Ben normal doğumda 2 gece yattım 3. Gündüz çıktım perşembe yatirildim gece doğum yaptım pazar evdeydim doğumdan sonra 48 saat geçiyor galiba
Epidural devlette yoktur heralde ama bilmiyorum doğum yöntemini seçme diye bişey yok devlette hangisi uygunsa o oluyor normal kabul ediyorlar herkesi farklı bir durum olursa sezaryen oluyor en fazlabenimde 7 haftam kaldı. Karar veremedim özelemi gitsem yoksa devletemi gitsem karar veremedim.kontrol için devlete gittim binkaç kere hep farklı doktor denk geldi. Doğumda hangi doktor gelir onu bilemiyorumm. Birde epidural doğumu doktor mu öneriyor yoksa biz tercih edebilirmiyiz bilginiZ varmı.
Bence devlette yapın derim özel de sezeeryana kacilir en ufak şeyde diye duymuştum hep hemde sonuçta o çocuk doğacak Allah nasip ederse niye bunun için para odeyesin yine sancı cekeceksin yine bi takım sıkıntın olacak özel e vereceğin paraya çocuğuna daha iyi bi yatak al mesela hep kullansn ya da herhangi başka güzel bir şeye kullanılır sonuçtabenimde 7 haftam kaldı. Karar veremedim özelemi gitsem yoksa devletemi gitsem karar veremedim.kontrol için devlete gittim binkaç kere hep farklı doktor denk geldi. Doğumda hangi doktor gelir onu bilemiyorumm. Birde epidural doğumu doktor mu öneriyor yoksa biz tercih edebilirmiyiz bilginiZ varmı.
Hayırlı doğumlar diliyorum size hiç 7 hafta diye hesaplamayin bi bakarsınız hastanedesiniz bebek geliyor :))Bende nasip olursa ümr. devlette dogurmak istiyorum hep güzel şeyler duydum çevremde yeni bina güzlemiş özeldede aynı sancıyı cekeceğiz sonucta :)