• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
kızlar Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde ayrıntılı usg var mı? Muanesine giden var mı? Yarına randevu buldum. Biraz tedirginim

Bir aydır istanbuldayız malesef Can'ım ya güzel ankaramı özledim valla
İnşallah hemen gelirsin İstanbul'da hastane işleri gerçekten rezillik bende evlenip İstanbul'a yerleşmiştim yapamadım hastaneler yüzünden eşim dayanamadı tekrar ailemin yanına Ankara'ya geldik ev alıp. Allah yardımcın olsun zor gerçekten

İnşallah hemen gelirsin İstanbul'da hastane işleri gerçekten rezillik bende evlenip İstanbul'a yerleşmiştim yapamadım hastaneler yüzünden eşim dayanamadı tekrar ailemin yanına Ankara'ya geldik ev alıp. Allah yardımcın olsun zor gerçekten
Allahtan işimiz burda değil. Ben Ankara'da doğdum büyüdüm eşimde öyle. Evimiz var şükür . Geçinmek bile dert burda

Allahtan işimiz burda değil. Ben Ankara'da doğdum büyüdüm eşimde öyle. Evimiz var şükür . Geçinmek bile dert burda
valla ne kadar güzel.. biz de istanbulda ev alamayınca Eryamandan ev aldık.. eşimin ailesi orda Sincanda sırf kayınvalide durumları yaşamim diye kaçamıyorum oraya.. yoksa doğu görevinden sonra direkt ankaraya gelirdim.. 3 kuşak istanbuldayız ama artık tahammül edemiyorum :( şanslısınız ne kadar güzel..

valla ne kadar güzel.. biz de istanbulda ev alamayınca Eryamandan ev aldık.. eşimin ailesi orda Sincanda sırf kayınvalide durumları yaşamim diye kaçamıyorum oraya.. yoksa doğu görevinden sonra direkt ankaraya gelirdim.. 3 kuşak istanbuldayız ama artık tahammül edemiyorum :KK43: şanslısınız ne kadar güzel..
Gerçekten burda yaşanmaz . Kızımla gezmeye çıkamıyorum başımıza bişey gelir araba çarpar bize falan diye :-) korktuk eşim yalnız göndermiyor bizi :-)

valla ne kadar güzel.. biz de istanbulda ev alamayınca Eryamandan ev aldık.. eşimin ailesi orda Sincanda sırf kayınvalide durumları yaşamim diye kaçamıyorum oraya.. yoksa doğu görevinden sonra direkt ankaraya gelirdim.. 3 kuşak istanbuldayız ama artık tahammül edemiyorum :KK43: şanslısınız ne kadar güzel..
Bizimse Doğu görevi var bekliyoruz nereye çıkacak diye yaz izninden sonra Doğuda olucaz :( evimi ailemi nasıl bırakcam bilmiyorum

Bizimse Doğu görevi var bekliyoruz nereye çıkacak diye yaz izninden sonra Doğuda olucaz :KK43: evimi ailemi nasıl bırakcam bilmiyorum
biz de ön tercih yaptık, tunceli ya da diyarbakır olacak :( hakkımızda hayırlısı.. kızımla oralarda ne yapacağım hiçbir fikrim yok :(

biz de ön tercih yaptık, tunceli ya da diyarbakır olacak :KK43: hakkımızda hayırlısı.. kızımla oralarda ne yapacağım hiçbir fikrim yok :KK43:
Bebeğini evin içinde büyüteceksin Can'ım bende iki kızımla evden çıkmam heralde lojman başvurmaz bakalım ne olacak

Bebeğini evin içinde büyüteceksin Can'ım bende iki kızımla evden çıkmam heralde lojman başvurmaz bakalım ne olacak
çok zor gerçekten.. sağ salim dönelim de :( lojman da istemiyorum ya.. direkt saldırı sebebi.. yani siz hangi kurum bilmiyorum da, eşim polis.. bu arada randevu işini hallettiniz mi? ümraniye araştırmada var mıymış?

çok zor gerçekten.. sağ salim dönelim de :KK43: lojman da istemiyorum ya.. direkt saldırı sebebi.. yani siz hangi kurum bilmiyorum da, eşim polis.. bu arada randevu işini hallettiniz mi? ümraniye araştırmada var mıymış?
Can'ım aynı durumdayız ama lojman olmazsa daha çok korkarım gibi. En azından komşuluk yapabilirim diye düşündüm :( pskolojik bunalımdayım napcam diye . Randevu aldım bugün 4 e gidip sorcam bakalım ne diyecekler

Can'ım aynı durumdayız ama lojman olmazsa daha çok korkarım gibi. En azından komşuluk yapabilirim diye düşündüm :KK43: pskolojik bunalımdayım napcam diye . Randevu aldım bugün 4 e gidip sorcam bakalım ne diyecekler
o da doğru :( oof oof anlayabiliyorum.. Nasrettin Hoca damdan düşmüş, doktor çağıralım hoca demişler.. Bana damdan düşeni getirin demiş.. :(
anladım canım araştırma hastaneleri yoğundur ama iyidir.. umarım vardır..

o da doğru :KK43: oof oof anlayabiliyorum.. Nasrettin Hoca damdan düşmüş, doktor çağıralım hoca demişler.. Bana damdan düşeni getirin demiş.. :KK43:
anladım canım araştırma hastaneleri yoğundur ama iyidir.. umarım vardır..
Aynen Can'ım. Ne yapacağımı şaşırdım eşim ben işteyken arkamda sizi bırakamam lojman olmazsa diyor. Özele gidicem sanırım özel hastanelere güvenim sıfır ama mecburum sanırım

Aynen Can'ım. Ne yapacağımı şaşırdım eşim ben işteyken arkamda sizi bırakamam lojman olmazsa diyor. Özele gidicem sanırım özel hastanelere güvenim sıfır ama mecburum sanırım
çok haklı :( inan dün baktık, bebek için tamamlayıcı sağlık sigortası falan, koskoca(!!!!!!!!!) Acıbadem Hastanesi nin doğuda sigortasının geçtiği yer yok :D oradaki insanlar ne yapıyorlar bilmem.. göreceğiz işte..

Bizde de geçim sıkıntısı çok oldu bende doğma büyüme ankaradaydım şükür yine ankaradayım. Ne zaman geleceksin ?

çok haklı :KK43: inan dün baktık, bebek için tamamlayıcı sağlık sigortası falan, koskoca(!!!!!!!!!) Acıbadem Hastanesi nin doğuda sigortasının geçtiği yer yok :KK70: oradaki insanlar ne yapıyorlar bilmem.. göreceğiz işte..
Ay ben bide çok pimpirikliyim napcam ya :((((

Merhabalar acil cvplarmisiniz umraniye egitim arastirma hastahanesinde bildiginiz iyi bir çocuk doktoru var mı?

selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,

ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim

Back
X