Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir aydır istanbuldayız malesef Can'ım ya güzel ankaramı özledim vallaKuzum sen Ankara'da değil miydin ?
Bir aydır istanbuldayız malesef Can'ım ya güzel ankaramı özledim valla
Allahtan işimiz burda değil. Ben Ankara'da doğdum büyüdüm eşimde öyle. Evimiz var şükür . Geçinmek bile dert burdaİnşallah hemen gelirsin İstanbul'da hastane işleri gerçekten rezillik bende evlenip İstanbul'a yerleşmiştim yapamadım hastaneler yüzünden eşim dayanamadı tekrar ailemin yanına Ankara'ya geldik ev alıp. Allah yardımcın olsun zor gerçekten
valla ne kadar güzel.. biz de istanbulda ev alamayınca Eryamandan ev aldık.. eşimin ailesi orda Sincanda sırf kayınvalide durumları yaşamim diye kaçamıyorum oraya.. yoksa doğu görevinden sonra direkt ankaraya gelirdim.. 3 kuşak istanbuldayız ama artık tahammül edemiyorumAllahtan işimiz burda değil. Ben Ankara'da doğdum büyüdüm eşimde öyle. Evimiz var şükür . Geçinmek bile dert burda
Gerçekten burda yaşanmaz . Kızımla gezmeye çıkamıyorum başımıza bişey gelir araba çarpar bize falan diyevalla ne kadar güzel.. biz de istanbulda ev alamayınca Eryamandan ev aldık.. eşimin ailesi orda Sincanda sırf kayınvalide durumları yaşamim diye kaçamıyorum oraya.. yoksa doğu görevinden sonra direkt ankaraya gelirdim.. 3 kuşak istanbuldayız ama artık tahammül edemiyorumşanslısınız ne kadar güzel..
Bizimse Doğu görevi var bekliyoruz nereye çıkacak diye yaz izninden sonra Doğuda olucazvalla ne kadar güzel.. biz de istanbulda ev alamayınca Eryamandan ev aldık.. eşimin ailesi orda Sincanda sırf kayınvalide durumları yaşamim diye kaçamıyorum oraya.. yoksa doğu görevinden sonra direkt ankaraya gelirdim.. 3 kuşak istanbuldayız ama artık tahammül edemiyorumşanslısınız ne kadar güzel..
biz de ön tercih yaptık, tunceli ya da diyarbakır olacakBizimse Doğu görevi var bekliyoruz nereye çıkacak diye yaz izninden sonra Doğuda olucazevimi ailemi nasıl bırakcam bilmiyorum
Bebeğini evin içinde büyüteceksin Can'ım bende iki kızımla evden çıkmam heralde lojman başvurmaz bakalım ne olacakbiz de ön tercih yaptık, tunceli ya da diyarbakır olacakhakkımızda hayırlısı.. kızımla oralarda ne yapacağım hiçbir fikrim yok
![]()
çok zor gerçekten.. sağ salim dönelim deBebeğini evin içinde büyüteceksin Can'ım bende iki kızımla evden çıkmam heralde lojman başvurmaz bakalım ne olacak
Can'ım aynı durumdayız ama lojman olmazsa daha çok korkarım gibi. En azından komşuluk yapabilirim diye düşündümçok zor gerçekten.. sağ salim dönelim delojman da istemiyorum ya.. direkt saldırı sebebi.. yani siz hangi kurum bilmiyorum da, eşim polis.. bu arada randevu işini hallettiniz mi? ümraniye araştırmada var mıymış?
o da doğruCan'ım aynı durumdayız ama lojman olmazsa daha çok korkarım gibi. En azından komşuluk yapabilirim diye düşündümpskolojik bunalımdayım napcam diye . Randevu aldım bugün 4 e gidip sorcam bakalım ne diyecekler
Aynen Can'ım. Ne yapacağımı şaşırdım eşim ben işteyken arkamda sizi bırakamam lojman olmazsa diyor. Özele gidicem sanırım özel hastanelere güvenim sıfır ama mecburum sanırımo da doğruoof oof anlayabiliyorum.. Nasrettin Hoca damdan düşmüş, doktor çağıralım hoca demişler.. Bana damdan düşeni getirin demiş..
anladım canım araştırma hastaneleri yoğundur ama iyidir.. umarım vardır..
çok haklıAynen Can'ım. Ne yapacağımı şaşırdım eşim ben işteyken arkamda sizi bırakamam lojman olmazsa diyor. Özele gidicem sanırım özel hastanelere güvenim sıfır ama mecburum sanırım
Allahtan işimiz burda değil. Ben Ankara'da doğdum büyüdüm eşimde öyle. Evimiz var şükür . Geçinmek bile dert burda
Ay ben bide çok pimpirikliyim napcam yaçok haklıinan dün baktık, bebek için tamamlayıcı sağlık sigortası falan, koskoca(!!!!!!!!!) Acıbadem Hastanesi nin doğuda sigortasının geçtiği yer yok
oradaki insanlar ne yapıyorlar bilmem.. göreceğiz işte..
Ah bi bilsem ne zaman döneceğimizi belli değil malesef.Bizde de geçim sıkıntısı çok oldu bende doğma büyüme ankaradaydım şükür yine ankaradayım. Ne zaman geleceksin ?