Ümraniye erdem hastanesi hakkındaki görüşleriniz???????

amentes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
15
0
86
İstanbul
Merhabalar,
Ümraniyede bulunan Erdem hastanesi hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir yer fiyatları ilgileri alakaları nasıl bilen varmı ?
evim Ümraniye çakmakta olduğu için yakın hastanelere bakıyorum her ihtimae karşı acil durum olursa diye.Atlasa gittim memnun kalmadım ne yapacağımı bilmiyorum bebişimi iyi bir yerde dünyaya getirmek istiyorum.Fiyatı ilgi ve alakaları güleryüzlü,halden anlayan bir yer arıyorum :-(((((((((((( Normal doğum yapmak istiyorum kısmetse.
Ümraniyedeki hastaneler hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

ben erdem hastanesinde doğum yaptım tavsiye ederim güsel ilgileniyorlar doktorum adalet hanımda ama ben yeşim hanımı ve ayşle hanımı tavsiye ederim..doğuma 750 lira ödedim hala oraya kürşat beye gidiyoruz oğlumun doktoru..

valla bizede çok yakın ama oğlum rotavirüsügeçirdiğinde hiç ilgilenmediler.hemşireler daha serum takmayı bilmiyorlar ben gitmem bir daha.

semprex hangi yeşim hanımda doğum yaptın? ben de Adalet hanım"a gidiyordum. tatile çıktığı için yeşim hanım"a yönlendirdi beni. ikisinden birisine gidebilirsin dedi. ben de karar vermeye çalışıyorum hangisine gitsem diye. öncelikle aklımda Ayşe Katrancı var. Genelde herkes Ayşe hn.dan memnun:emir_bebek:

ben de çamlıcadakine gidiyordum ama doktorum ayrıldı ve şuan sadece bakiye hanım kalmış ona da gidip sıraya girip 30 tl vermek işime gelmedi kendi doktorumu buldum ama normalde erdem de muayene 30 tl. normal doğum 400 tl.zorunlu sezeryan da 750 demişlerdi son gittiğimde.

Merhabalar,
Ümraniyede bulunan Erdem hastanesi hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir yer fiyatları ilgileri alakaları nasıl bilen varmı ?
evim Ümraniye çakmakta olduğu için yakın hastanelere bakıyorum her ihtimae karşı acil durum olursa diye.Atlasa gittim memnun kalmadım ne yapacağımı bilmiyorum bebişimi iyi bir yerde dünyaya getirmek istiyorum.Fiyatı ilgi ve alakaları güleryüzlü,halden anlayan bir yer arıyorum :-(((((((((((( Normal doğum yapmak istiyorum kısmetse.
Ümraniyedeki hastaneler hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
canım ben 30 ağustosta çok acildim böbrek sancılarım vardı ayrıca gebeyimde o sırada şilede bulunuyordum en yakın olan çakmak erdem hastanes,ne gittim..sanki resmi tatil değildi bütün doktorlar ordaydı ve benimle çok iyi ilgilendiler kadın doğum yasemin hanım baktı bana gayet bilgiliydi.ultrasondada beklemedim kan ve idrar tahlilimde 15 dk da çıktı.hastaneyi ve hizmeti çok beğendim .temiz ve büyük bir hastane evime yakın olsaydı oraya giderdim ama ben avrupa yakasında oturuyorum.fiyatlarıda çok uçuk değil normal.

Back
X