ümraniye-erdem hastanesi

kızlar bende ümraniye atlas hastanesine gittim geçen gün ilk defa,memnun kaldım.Doğum için orayı dşnüorum.Hem fiyatlarıda uygun.Ama erdem hastaneside oraya çok yakın..tavsiye edermisiniz ? Sezeryan olucak büyük ihtimal bebek iriymiş maşallah,erdem hastanesinde çok esktra çıkarırlarmı diye düşünüyorum..ne dersiniz ?

çamlıca da doğum için en tecrübeli doktorlar HOSPITALIUM da diye biliyorum.Eski ÖMÜR hastanesi ilk hastanesi o bölgenin.bahar hanım 15 yıldır ,Mehmet bey 5 yıldır orda diye biliyorum Çamlıca Erdem de doktorlar ayrıldı değişti diye duydum,yeni bir hastane.Bu işte tecrübeli doktor ve hastane arıyor insan!

Arkadaşlar Merhaba;

Erdem Hastanesi ve orda çalışan Doktorlar hakkında tecrubesi olanlar varsa, bizleride bilgilendirmenizi rica ederim.....

Uzm Dr Kadriye Şener i tavsiye ettiler, karşıda oturan bir tanıdığım kendisine takip ve ameliyat olmuş, eli çok hızlıymış ve ameliyat sonrasıda gayet
rahat geçiyormuş.Başka arkadaşların bilgisi var mı bu konuda acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…