Ümraniye erdem hastanesi

Yaren1985

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
86
35
8
40
Merhaba arkadaşlar ümraniye erdem hastanesinde doğum yapmış yada kontrollerine oraya giden varmı

Sancı ile gittim gece yarısı nöbetçi doktor muayne etti bebek tersti donmemis ti.kendi ünlü doktorumu parayla cagrdim bakmadı bile açılma ne kadar .ameliyathanede bi telaslandi lar. Sonucunda acil kötü bir sezaryen ve bebeğim yoğun bakimda kaç gün kaldı. Çok şükür daha kötü olaylar da olmuş biz atlattık. Ama psikolojik olarak hiç iyi deilim şu an psikolog araştırıyorum. Para için dusunuyosun devlete zeynep Kamile fln git derim ben. Yada daha iyi bir özel hastaneye git.

Benim yaşadığımı hiç kimse yaşamasın herkes normal sağlıklı bir doğum geçirsin ins böyle rahatlatıyorum kendimi. Ben de çok arastrmistim güya.Olumsuz yorumları çoğu site yayınlamiyormus meğer. Tabi bazı şeyler nasip ama ihmaller de önemli. Yoğun bakım ünitesinde doktör fln resmen azarladı beni.

Ben orda doğum yaptım Doktorumdan Allah razı olsun doğumabgitmeden önce evde büyük temizlik yaptım kontrole gittiğimde doktorum suyumun azaldığını söyledi ozaman 35 haftalıktım doktorumun tavsiyesiyle bu süreyi 2 hafta daha uzattık bol bol su içmemi ve bebeğin hareketlerini saymamı istedi aynen dediği gibi yaptım ve 37+3 de doğum yaptım bebeğim şimdi 4 aylık

Diyorum ya nasip denen birsey de var. Yinede kimseye önermem. Normal oluo olmayacağını bilemiyo insan bu yüzden güvenilir eller onemli doktir dan anestezi uzmanına Hemşire ye kadar hepsi. Allah bi daha düşürmesin oraya beni

Benim yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır ben bundan önceki doğumumu devlet hastanesinde yaptım yapmaz olaydım bana doğumda anesteziyi fazla vermişler gözümü açtığımda yoğun bakımdaydım bebeğim ise küvez yeterli olmadığı için özel hastaneye kaldırmışlar bebeğim onların yüzünde hem zihinsel hem bedensel engelli kaldı 3 yıl hastane hastene gezdik düşünün şehir bile değiştirdim 1 buçuk sene yoğun bakımda yattı yavrum o kadar sıkıntıya dayanamadı melek oldu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…