Ümraniye Hisar Hast. Op.Dr.Filiz Candan Topuz

pufpuff

Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧
Pro Üye
21 Aralık 2012
10.875
5.412
448
37
Arkadaşlar Ümraniye Hisar hastanesi'nde görev yapan OP.DR.FİLİZ CANDAN TOPUZ'u mutlaka öneriyorum sizlere...Kadın hastalıkları ve doğum konusunda uzman..Hastasını daha ilk tanışmada bile rahatlatan,sözleri davranışları tavırları ve deneyimleri ile kafanızdan olumsuz düşünceleri silebilen bir doktor..Gülümsemesi bile o kadar içten ki,aklınıza takılan her türlü soruyu içtenlikle dürüstçe yanıtlıyor ve size çözüm sunuyor..Başka bir kaç doktor daha denemiş olmama rağmen dönüp dolaşıp yine Filiz hanıma gittim hep ve her zamanda memnun kaldım.
Sadece hastane özel olduğu için ssk geçmiyor.Özel sağlık sigortanız var ve buraya yakın iseniz,mutlaka bir defa bile olsa gidin kendi gözünüzle görün derim..
Filiz hanımın resmini ekliyorum sizlere

Benimde YKB sigortam var.Ve oğlum için çok rahat olmuştu.Muayeneleri 19 TL'YE geliyordu.Safra kesesi ameliyatı oldum 7.500 çıkardılar sigortam hepsini karşıladı.Çünkü yatış işlemlerinin %100 2nü kapsıyor.Ancak kadın doğumvs sanmıyorum.Ne kadar muayene ücreti verdiniz öğrenebilir miyim? özeller zaten 85 'ten başlıyor.

Bende aynı hastanede Ayşe Kara'ya gidiyorum.Ben şahsen kendisini çok sevdim güleryüzlü aynı şekilde birşey olduğunda insanı rahatlatıyor.Hastanede sigorta geçmiyor özel sağlık sigortası olunca problem olmuyor.Hastanede doktorlarıda çok iyi zaten hepsi güler yüzlü ilgili alakalı.Çocukluğumdan beri o bölgede oturuyoruz zaten uzun zamandır Hisar hastanesinden başka hastane kullanmadık gerçekten giden memnun ayrılır ama Daha önceden irem hanıma gitmiştim ama kendisinden pek hoşlanmadım 2 cümle etmekten aciz :) Sen daha önce aynı hastanede ki doktorlaramı gittin yoksa farklı bir hastaneyemi ?

Bu arada kadın doğumda Muayene ücreti özel sağlık sigortası yok ise 155 tl di yanlış hatırlamıyorsam eğer :44:

benim ilk başta acıbadem sigortam vardı..şimdi yapı kredi var bende de..kadın doğumuda karşılıyo,normalde özel hastane olduğu için muayene ücretleri 135 tl falan ama özel sigorta olunca %20 sini ödüyosun,hepsinde aynı.kontroller,istenen testler,hatta bazı anlaşmalı sigortalarda doğumu bile karşılıyo.

canım ben hisar hastanesinin orda bi bankada çalışıyordum,o yüzden tesadüfi oraya gittim ilk gittiğim doktorda FİLİZ hanım olmuştu.içime sinince,beğenincede devam ettim.senin dediğin AYŞE KARA'yı da duydum ama ona hiç gitmedim açıkçası.bide özel hastane olduğu için,normalden 2 kat fazla ilgili herkes..hatta kan alan görevliler bile

Ben oğlumuda doğduğundan beri oraya götürüyorum.Ameliyatımı da orda oldum.Ancak şu an ssvd istediğim için Dilek Yağmur hanımın özel muayenehanesine gidiyorum.Nasipse Hisar'da doğumumu yapacağım.Kendisi de oraya gelebildiği için.Ancak ordaki kadın doğum uzmanı beni takip etmediği için 4'lü test ve farklı tahlillerde YKB sigorta onlarıda karşılıyor mu ?

Merhaba pufpuff,

Hastane ve doktorları ile ilgili internette yorum arıyordum. İlk olarak karşıma çıktın. Hemen üye olup, teşekkür etmek istedim. Bende gelecek hafta için randevu aldım, umarım senin kadar memnun kalırım. Sevgiler

memnun kalacağına eminim cnm.. inanılmaz tatlı bi kadın ve çok samimi.. ilk andan beri çok seviyorum ve asla doktor değiştirmek istemiyorum.. baya bağlandım yani beni çok rahatlatıyo,anlıyo ve çözüm sunuyo..
gidince detayları yaz yine, düşüncelerini falan..

Merhabalar,

Filiz Hanım ile cumartesi günü tanıştım. Kendisi söylenilen kadar var cok cana yakın. O koltuga oturdugunuzda bile sizi inanılmaz rahatlatıyor. Bende şiddetle tavsiye ederim:) Bu arada başka hastanelerde genelde randevu saatiniz gelse de bekletilirsiniz. Burada belkide daha az hasta oldugu için bekleme hic olmadı. Saatimde doktorun yanına girdim. O koltuk diyorum, cunku bende büyük bir fobiydi. Kendimi genelde çok fazla kasıyordum. İlk yine tedirgindim. Ama o arada Filiz hanım konuşmaya başladı benim dikkatimi dağıttı, rahat bir şekilde atlattım. Folik asite başladık, hadi hayırlısı:)
Tekrar teşekkürler önerin için Pufpuff:)

aaa çok güzeeeel canım..memnun kalmana da ayrıca bi sevindim ama şu ana dek önerdiğim,giden kimse olumsuz cvp la dönmedi bana..kadın gerçekten çok iyi,tontişim yaaa çok seviyorum..
zaten kendini rahat hissetmen,güvenmen herşeyden önemliydi..bunuda hissettiğine göre sorun olmaz,eminim..senin adınada çok sevindim inş hayırlı haberlerede vesile olur..
bu arada nerde oturuyosun cnm semt olarak?yakın mısın hastaneye?

aaaaaaaaaaa filiz hanım canım doktorum tontişim çok tatlı yaaaaaaaa hamileligimin başından sonuna kadar yanımda olan ve drdan çok bir abla gibi hastalarına yaklaşan çok ama çok sempatik filiz hanım günün hangi saati ararsanız her sorunuza sıkılmadan cvp verir hamileliginizde sizi onu yeme bunu içme diye bunaltmaz çok kilo almışsanız en tatlı diliyle uyarmaya çalışır kısacası hamile psikolojisini çok ii bilen herşeyden önce kendisi de bir anne olan drmuz filiz hanımı bende size öneririm arkadaşlar tereddüt etmeden kendinizi ve bebeginizi onun ellerine bırakabilirsiniz ben öyle yaptım şimdi dünyalar tatlısı bir kızım var

kendi düşünce ve yazdıklarıma artı olarak seninde söylediklerine aynen katılıyorum cnm.. her daim iyi niyetini güleryüzünü koruyan bi kadın,bi anne,bi doktor,bi abla.. herşey yani..

ben de 2009 yılında Filiz Hanım la doğum yaptım...Normal doğum istiyordum ve Filiz Hanım aslanlar gibi doğurttu:) Bir daha doğum yapsam yine Filiz Hanım yine normal Filiz Hn çok tatlı, çok iyi, işinin çok ehli bir doktor. Hala yanına uğrar kızımı gösteririm:) ailecek onu çok çok seviyoruz. Önerdiğim arkadaşlarım hep memnun kaldı kendisinden... Hastane de on numara. Hiç gereksiz tahlil vb. şeyler yapmıyorlar...Sana sadece insan olarak bakıyorlar, Para küpü olarak değil

evet arkadaşım aynen öyle.. Bencede her açıdan çok iyi bi doktor.. Zaten doktorunu sevmek,güvenmek ve ondan aldığın elektrik çok önemli.. Ben asla normal doğuö düşünmüyorum ama yinede filiz hamım illa o daima o

İstanbul'da oturanlar,özellikle özel sağlık sigortası olanlar (ssk geçmiyor çünkü) veya sağlık sigortası olmasa da denemek isteyenler Filiz hanımı şiddetle öneriyorum...

Merhaba
Henuz 7 haftalık hamıleyım ve dr arayısındayım. Gecen hafta fılız hanıma gıttım gercekten cok pozıtıf cok seker bırı.. Fakat muayeneden cıktıgım aksam bır ınternet sıtesınde okudugum olumsuz yorum canımı cok sıktı.. O sıtedekı bılgıye gore fılız hn bır dr hatası yapmıs, hamılelık ıle ılgılı degıl ama yıne de ıcıme dert oldu.. Ayse karanın methını de cok duydum.. Napsam bılemedım, sızlerın dusuncesı nedır?

ben Filiz hanım dışında başka bir doktoru denemedim Hisar hastanesinde o yüzden diğer doktorların yorumunu yapamam ama Filiz hanım 10 numara bir insan bana göre,ben hastane ücretleri çok olmasına pahalı olmasına rağmen hâlâ Filiz hanıma gidiyorum..sadece bir defa tahlil sonucu göstermeye gittiğimde Filiz hanım yoktu başka bir doktor yorumlamıştı ama onunda ne yorumunu beğendim,nede ilgisini..
ben Filiz hanımın yanında çok rahat ve güvende hissediyorum kendimi ve çok seviyorum..Bu bahsettiğin doktor hatası nedir acaba,merak ettim açıkçası???
:26:

Son düzenleme:
kısmetse doğuma 1 ay kadar bi zaman kaldı ama ben Filiz hanımı bırakmak zorunda kaldım.. sebep ise sadece hastane doğum ücretleri (geçen sene 7.000 tl'ydi) o kadar parayı veremeyeceğime içimin elvermeyeceğine karar verdim.. Ama doktorumu çok sevip çok güveniyor ve hâlâ şiddetle tavsiye ediyorum...

Merhabalr ben de filiz hanımın metini burdan okuyarak doğum fiyatları için hastaneyi aradım. Normal artı epidüral için 5700 sezeryan için 6300 dediler. Lakin duyduğum kadarıyla hisar faturaya ekstra bir sürü fiyat yansıtan bir hastaneymiş. Yani hastaneden 6300 le değil belki ekledikleri ekstralarla 9000 ile ayrılabiliriz. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Bu sebepten filiz hanımla tanışamadan hisar hastanesinden vazgeçtim