merhaba arkadaşlar
şuan 7+2 haftalık hamileyim :) medicana hüseyin beye gidiyorum.başta biraz çekindim açıkcası hem erkek olması hemde kimseden duymamıştım ismini.ama tek kelime ile harika bir doktor.çok detaycı çok aydınlatıcı çok ilgili..evet hastane biraz pahalı ama gebelik gibi bir konuda hepimiz bir ayrıcalık istiyoruz ki hüseyin beyi bu konuda şiddetle tavsiye ediyorum :)
Merhaba Arkadaşlar,Bende siteye yeni üye oldum..
3 Yıllık evliyim bebek düşünüyoruz ama doktor konusunda bi araştırma yapmam gerek.
Bi kaç tane öneride bulunan arkadaşlarım oldu,bu doktora giden arkadaşlarım beni aydınlata bilirler mi acaba_?..
Medicana:Hüseyin ARIK
Medicanailek YAĞMUR
Hospitalium:Bahar BESEN
ben de hüseyin ARIK'ın hastasıyım, cok da memnunum kendisinden
medicana'nın dogum katını da görmek nasip oldu
çok içimize sindi acıkcası
ferah temiz sakin...
dogumhaneye giremedim, korktum aklinialirimsmile
ben de hüseyin ARIK'ın hastasıyım, cok da memnunum kendisinden
medicana'nın dogum katını da görmek nasip oldu
çok içimize sindi acıkcası
ferah temiz sakin...
dogumhaneye giremedim, korktum aklinialirimsmile
valla makaracım ne diyim
hüseyin bey kafa dengi bi doktor
kızım karnımdayken fırıldak gibi döndüğünden ne zaman doktora gitsek hep basasagi duruyo olurdu
hüseyin beyden bi evvel gittiğim doktorun yorumu "dikkat et bebek basasagi duruyor, dogum yoluna girebilir, erken dogum olabilir" şeklinde saçmalamak oldu
ülen daha 5.ayda mıydım neydim
hamile bi bayana bu denir mi?
neyse...
kadını dövme istegimi bastirarak odadan attim kendimi dışarı
sonra hüseyin beyi buldum KKdaki yorumlardan
bi deniyim ne kaybederim dedim
gittim
tabii benim zilli şaziment gene basasagi
hüseyin bey gülerek " senin kız amuda kalkmış" dedi
hah işte tam bu cümleden sonra aradigimi buldugumu anladım
durum ne olursa olsun çok motive eden bi mizacı var
ben sevmiyorum öyle hamileliği abartip her muayenede beyin ameliyati yapiyormuş ciddiyetine bürünüp olayı abartan doktorları
rahat olmalı benim doktorum, hüseyin bey böyle bi adam
istedigin zaman ulaşirsin, cebini verir, telde sorunu dinler başindan savmaz
aradiginda mesgulse müsait oldugunda mutlaka geri döner, umursamamazlık etmez
ne biliyim şekercim ya seviyorum ben hüseyin beyi
merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim ve hüseyin beye gidiyorum, hakkında genelde olumlu şeler duydum yalnız kendisine doğum yaptıran var mı, bilmek istiyorum, muayeneler hakkında olumlu şeyler okudum ama doğum hakkında açıklayıcı bir şey bulamadım, bu konu hakkında bilgisi-tecrübesi olan var mı?
Sakın, kibar ve kendinden emin tavrı ile huzur veren bir doktor. Sezeryan olmama karşın eli gerçekten çok hafif. Çok memnun kaldim. Tavsiye ediyorum. Üstelik randevu saatinde kontrölünüzü rahatça olabiliyorsunuz. Dakikalarca bekleme sıkıntınız yok.