ümranıye medıcana

duygutbk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.233
59
363
36
merhaba arkadaşlar ümranıye medıcana sibel hanıma gıdıyorum gıden varmı düşüncelerını almak ıstıyorum ben 5aydr takıp yaptıryorum ve gebe kalamadım bı sorun yok ama olmuyo doktrumu degsmeyı dusunuyorm sızce ne yapmalıyım ama sıbel hanımdan da memnunum kafam karıstı yardııım

biz de sizin gibi çamlıca medicana ya gidiyoruz. yaklşık olarak 1 yıl olacak. biz hüseyin arik beye gidiyoruz. bu hafta sonu yine gitmek zorundayız. yaklaşık olarak 5 ay önce laparoskopik olarak kist ameliyatı geçirdim hüseyin bey de. bana 3 ay korunmamı söyledi ondan sonraki 3 aydır da her seferinde güzel haberi almayı bekliyoruz. dün akşam yine umutlarım bitti yine. bakalım bu sefer ne diyecek. aslına bakarsanız doktorumdan memnunuz daha önce 2 yıl kadar boşu boşuna erdem de zaman kaybettik boşu boşuna paramızı talan ettiler. sizin gibi bizde önümüzü göremiyoruz. bu hafta sonundan sonra ne olacak bilemiyorum ama sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz. inş mevlam tez zamanda yüzümüzü güldürür.

Geçmiş olsun arkadaşlar,
Ben de Hüseyin Arık ın hastasıyım,sizin yaşadığınız problemleri yaşamadım ama gebelikten önce de ona gidiyordum herşey için.Eğitimi de,mesleki deneyimi de belli ve bana göre çok başarılı bir dr.Hüseyin Bey.Sibel hanım da 2 arkadaşımın dr u.Onlarda uzun süredir onun hastaları.Bence tercihleriniz iyi ama içiniz rahat değilse bakın tabi diğer uzmanlara da.Sadece biraz sabır arkadaşlar,inşaallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmayacaktır..Allah a emanet olun..

dün dr gittik hüzeyin bey bize klomen yazdı onu kullanacağız ama o bize direkt olarak tüp bebek teklifinde bulundu. tüp bebek sürecini konuşurken bu ay başlayamayız önümüzdeki ay başlarız dedi. dr bu başlama şansımızın olmadığını söyleyince biz eşimle bi kere daha aşılama denemk istedik. drun bize dediği %10 ihtimal dedi ama o ihtimal hakkımızı da kullanmak istedik. ilaç olarak 5 günlük sabah akşam klomen yazdı. o bitince kotrole çeğırdı bizi.bakalım bu uygulamanın sonucu ne olacak acaba.....

Allah hevesinizi kursağınızda bırakmasın,inşaallah bu defa başarılı olur sen de alırsın kuzunu kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…