• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ümraniye soyak yenişehir-atapol residence bakıcı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cbbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
116
1
96
İstanbul
merhabalar ben soyak yenişehir-atapol residence yakınında oturuyorum 35 yaşımdayım evli 12ve 10 yaşlarında 2 çocuk annesiyim lise mezunuyum sigara kullanmam çocuklarla aram çok iyidir kendi iş alanımda çalışamıyorum şuan o yüzden cici bir yavruya teyzelik yapabilirim diye düşündüm ilgilenenler varsa burdayım not:yemek belki ama temizlik düşünmüyorum

merhabalar ben soyak yenişehir-atapol residence yakınında oturuyorum 35 yaşımdayım evli 12ve 10 yaşlarında 2 çocuk annesiyim lise mezunuyum sigara kullanmam çocuklarla aram çok iyidir kendi iş alanımda çalışamıyorum şuan o yüzden cici bir yavruya teyzelik yapabilirim diye düşündüm ilgilenenler varsa burdayım not:yemek belki ama temizlik düşünmüyorum

Merhaba ben atasehir kamil kocun yaninda oturuyorum, 4 aylik bebegim var. 12.00-19.00 saatleri arasinda bakici ariyorum.haftasonu yok.ne kadar ucret dusunursunuz?

Merhaba ben atasehir kamil kocun yaninda oturuyorum, 4 aylik bebegim var. 12.00-19.00 saatleri arasinda bakici ariyorum.haftasonu yok.ne kadar ucret dusunursunuz?

ilginize teşekkür ederim saat aralığını belirtmem gerekirdi akşam 19:00 benim için geç bir saat ben yarım gün veya 17:00 gibi bitişli düşünüyorum ilk etapta kendi yavrularım onlara maddi olarak rahat bir ortam sağlayayım derken çok da yalnız bırakmak istemiyorum anlayışınıza ve ilginize teşekkür ederim umarım yavrunuza iyi yürekli bir insan bulursunuz:)

yasemıturaadım05364312208tecrüelivereferasımevcuttur
klavyearızalıdırozurdilerizümraiyeataketdeıkametede8yılcalışmışlığıvaracilişaramaktadır
iyiakşamlar1000tlücret

ilginize teşekkür ederim saat aralığını belirtmem gerekirdi akşam 19:00 benim için geç bir saat ben yarım gün veya 17:00 gibi bitişli düşünüyorum ilk etapta kendi yavrularım onlara maddi olarak rahat bir ortam sağlayayım derken çok da yalnız bırakmak istemiyorum anlayışınıza ve ilginize teşekkür ederim umarım yavrunuza iyi yürekli bir insan bulursunuz:)
Post sahibi arkadaşım.ne yaptınız merak ettim.Bayağa zaman geçmiş aradan ama ben de aynı bölgeden bakıcılık.ödevlere yardım düşünüyordum :)

Merhaba ben Ümraniye'de oturuyorum bebek bakmak istiyorum çok iyi bebek bakarım 3 çocuğum var dürüst merhametli ve güvenilir birisini arıyorsanız mesaj atın

Back
X