Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkÜmraniye-üsküdar kadın doğum doktoru
Fazilet görgülü doktorumun adı. Sadece afiyet hastanesinde çalışıyor başka hastaneye gitmiyor. Hastane pek iyi değil ama bence önemli olan doktor kesinlikle. Medipolde ücret ödemeden doğum yapma şansım var şuanda ama fazilet hanımı tercih ediyorum. Kız kardeşim ebe, bir dönem afiyette çalışmıştı. Fazilet hanımın doğumlarına da girdi. Gönül rahatlığıyla kendimi teslim edebilirim. Normal doğumu destekleyen bir doktor
Uzun zamandır Şükran Akalın'ı takip ediyorum ben de. Fakat fiyatının makul olması sebebiyle hem çok fazla gebesi var, günde bazen 5-6 doğum yaptırıyor. Hem de sezaryen oranları baya yüksek geldi bana. Bu nedenle vazgeçtim.
Bende bugun ona rahim filmi cekildim asiri memnun kaldim ve cookk iyi ilgilendi sanieim ozel hastalara bakiyomus dogum fiyatlari nekdr bu konu hakkinda bilginiz varmi