Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Medicana'ya gidiyorum. Doktorum Esra Rahime Çabuk. Çok memnunum.Kimse yok galiba buralarda hamile yada doğum yapmış :)
Merhabalar arkadaşlar baktım baktım bulamadım bir türlü forumda bu konuyla ilgili bilgi.Kimse bu ilçelerde doktor ve hastahane ile ilgili bilgi alışverişi yapmamış galiba :) yardımcı olursanız sevinirim.
Ben Medicana'ya gidiyorum. Doktorum Esra Rahime Çabuk. Çok memnunum.
Medicana muayene ücreti SGK lı iseniz 85 tlmuayene ve doğum ücretleri hakkında bilgi verir misiniz ve
Erdem hastanesinde gülçin hanım vardı hala duruyomu bilmiyorum ama genel olarak dr çok iyiçakmak köprüsüne gelmede soldaMerhabalar arkadaşlar baktım baktım bulamadım bir türlü forumda bu konuyla ilgili bilgi.Kimse bu ilçelerde doktor ve hastahane ile ilgili bilgi alışverişi yapmamış galiba :) yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar 4yıılık evliyim ve korunmadığmz halde çocuğumz olmuyor. Klomen tedavsi gördüm çatlatMa iğnesi oldum yumrta takıbı yapıldı ve geçtiğimz ağustos ayında hsg çekildim tüplerim açık çıktı 2hafta önce de eşim sperm testi yaptrdı hareketlgı düşük çıktı ve bendede rahımde polip çıktı özet geçtim şimdi sizden tavsiyelernzi istyrm hafta sonuna çamlıca medicana tüp bebek merkezinden sıra aldık direk tüp bebğe görnmemz gerek demi arkadslar????
Hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağnza almayı nasip etsin inş bebişinzi... Niye özel canm şöyle özel sektördeyim ve hafta içi izin alıp doktara gdrmyrm tek muayne günüm cımartesi kalıyor malsfNeden özel hastane? Özellere bir gir en az 1000 tlden aşağı çıkamıyorsun. bende 4,5 yıllık evliyim. 2 yıl önce bende evlat sahibi olabilmek için girmediğim kapı kalmadı özeller para için herşeyi yapıp yanlış da yönlendiriyorlar. aralık 2014 itibari ile Zeynep Kamil e gittim sigortan var ise devlet çoğu şeyi karşılıyor ve teşvik ediyor. Zaten çoğu testi yapmışlar duruma göre tedavi yöntemini onlar belirler. Ben bu şekilde aşılama ile hamile kaldım. Rabbim inşallah sana da kısmet eder ve tadarsın bu duyguyu. Şuan 33 haftalık hamileyim ve hala kontrollerim için Zeynep Kamile gidiyorum. İçini rahat bırak herşeyin üstesinden o zaman geliyorsun. özeller insanı geriyorrrr :)
Canım bende ümraniyedeyim ama Göztepe medical parka gidiyorum doktorum Mehtap Yazıcıoğlu cokta memnunum tavsiye ederim herkese..