ümraniye ve çevresi ilçelerde hastane ve doktor tavsiyesi verin lütfen arkadaşlar....

humayun88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
467
754
53
36
Merhabalar arkadaşlar baktım baktım bulamadım bir türlü forumda bu konuyla ilgili bilgi.Kimse bu ilçelerde doktor ve hastahane ile ilgili bilgi alışverişi yapmamış galiba :) yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar arkadaşlar baktım baktım bulamadım bir türlü forumda bu konuyla ilgili bilgi.Kimse bu ilçelerde doktor ve hastahane ile ilgili bilgi alışverişi yapmamış galiba :) yardımcı olursanız sevinirim.

Sibel açıkalın. Eskiden Çamlıca Medicana daydı. Şimdi Medicana nın karşısına muayenehane açtı. Ben Avrupa yakasından muayeneye ve doğuma geldim kendisine

ben medviaya gidiyorum . doktorum serpil özen , şuana kadar bi problem yaşamadık . gün geçtikçe daha samimi geliyor.
medicana ve hisar bana pahalı,
erdem ticarethane gibi iyi olan doktorlarında çok sıra var ...
atlas gidilecek gibi değil.
sur ehh yani odaları ferah ve genişmiş. şikayet duymadım ama hastane bana itici geliyor.doktor olarak Umut Hanım öneririm.
yunus emre uzak , araba park yeri sıkıntı, otobüs durağına uzak .
medipol çok fazla kadın doğum doktoru var. yoğun olandan zaten 1-2 aya sıra almak mümkün değil geriye kalan doktorlarda 1-2 haftaya alıyorsun randevu. bi nst için 4-5 saat beklediğini duyduğum arkadaşım var .

Erdem hastanesinde gülçin hanım vardı hala duruyomu bilmiyorum ama genel olarak dr çok iyiçakmak köprüsüne gelmede solda

Merhaba arkadaşlar 4yıılık evliyim ve korunmadığmz halde çocuğumz olmuyor. Klomen tedavsi gördüm çatlatMa iğnesi oldum yumrta takıbı yapıldı ve geçtiğimz ağustos ayında hsg çekildim tüplerim açık çıktı 2hafta önce de eşim sperm testi yaptrdı hareketlgı düşük çıktı ve bendede rahımde polip çıktı özet geçtim şimdi sizden tavsiyelernzi istyrm hafta sonuna çamlıca medicana tüp bebek merkezinden sıra aldık direk tüp bebğe görnmemz gerek demi arkadslar????

Neden özel hastane? Özellere bir gir en az 1000 tlden aşağı çıkamıyorsun. bende 4,5 yıllık evliyim. 2 yıl önce bende evlat sahibi olabilmek için girmediğim kapı kalmadı özeller para için herşeyi yapıp yanlış da yönlendiriyorlar. aralık 2014 itibari ile Zeynep Kamil e gittim sigortan var ise devlet çoğu şeyi karşılıyor ve teşvik ediyor. Zaten çoğu testi yapmışlar duruma göre tedavi yöntemini onlar belirler. Ben bu şekilde aşılama ile hamile kaldım. Rabbim inşallah sana da kısmet eder ve tadarsın bu duyguyu. Şuan 33 haftalık hamileyim ve hala kontrollerim için Zeynep Kamile gidiyorum. İçini rahat bırak herşeyin üstesinden o zaman geliyorsun. özeller insanı geriyorrrr :)

Canım bende ümraniyedeyim ama Göztepe medical parka gidiyorum doktorum Mehtap Yazıcıoğlu cokta memnunum tavsiye ederim herkese..

Hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağnza almayı nasip etsin inş bebişinzi... Niye özel canm şöyle özel sektördeyim ve hafta içi izin alıp doktara gdrmyrm tek muayne günüm cımartesi kalıyor malsf
Hepsi para tuzağı malsf bu cumtrsı sıra aldm medicanadan inş tedavi. Olmadan Allahın ıznyle hamile kalırım dua et bana neolur 1hafta kaldı adetime zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…