ÜMRANİYE ve ÇEVRESİNDE KADIN DOĞUM DOKTORU TAVSİYELERİNİZ!!!

narin_b34

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
289
190
323
İstanbul
Selam Kızlar 5 haftalık taze ve heyecanlı acemi bir hamileyim :) İlk muayene için Çamlıca Erdeme gittik Adını hatırlamıyorum ama bir bayan doktordu ve çok ilgisizdi. Başından savmak ister gibiydi.. Hospitalium var o da çok pahalı diye biliyorum.. ben ssk lıyım.. başka Hisar, Çakmak Erdem, Afiyet, Medicana var.. bunlardan hem çok pahalı olmayıp hem de önerdiğiniz doktor var mı? Bir de devlet Analık hakkı diye birşey çıkarmış duydunuz mu?? Sigortalı olsanda olmasanda ssklı parası alıyomuş özel hastaneler bile. bilgisi olan var mı??

Selam Kızlar 5 haftalık taze ve heyecanlı acemi bir hamileyim :) İlk muayene için Çamlıca Erdeme gittik Adını hatırlamıyorum ama bir bayan doktordu ve çok ilgisizdi. Başından savmak ister gibiydi.. Hospitalium var o da çok pahalı diye biliyorum.. ben ssk lıyım.. başka Hisar, Çakmak Erdem, Afiyet, Medicana var.. bunlardan hem çok pahalı olmayıp hem de önerdiğiniz doktor var mı? Bir de devlet Analık hakkı diye birşey çıkarmış duydunuz mu?? Sigortalı olsanda olmasanda ssklı parası alıyomuş özel hastaneler bile. bilgisi olan var mı??
Canım ben de bugun camlıca erdeme gittim ama senin gibi dr arıyorum lutfen tavsiyesi olan paylassın :rolleyes:

Üsküdar düşünürseniz Hospital Türk teki kadın doğum doktorunu iyi diyorlar. Bikaç kişiden duydum. Kendim gitmedim. Benim de bir doktora ihtiyacım var bu civarda.

Slm kizlar. Yeni hamile oldugumu ogrendim keseyi gormek icin 3 kere erdem cakmak hastanesinde sevil hanima gittim. Suan icin ilgili ve tatli birine benziyor.

merhaba kızlar, bende 6 haftalık hamileyim ve fır fır hastane ve doktor arıyorum. biraz araştırma yaptım,
1- çakmak erdem hastanesi emel türkoğlu:internette ki araştırmalarıma istinaden emel hn o hastanedeki en iyi ve tecrübeli dokormuş. kardeşimin görümcesi 2 ay önce doğum yaptı ve çok memnun kaldı, hem hastane temiz hemde ilgililermiş. normal doğum 750 sezeryan 1200 tl imiş.
2- atlas hastanesi : kuzenim 2 doğumunu da burda yaptı ve çok memnun hemde fiyatları çok uygunmuş sanırım normal doğum 300-500 arası birşeymiş
3- central hospital kozyatağı: patronum tavsiye etti bende biraz araştırdım, figen ve başak hn öneriyorlar ama fiyatı biraz pahalı normal doğum 1350 civarı sezeryanda 2000 tl civarı birde ekstradan anneye yapılan testler var + 250 de onlar.

ben 24 ocakta emel hn ma gitmeyi planlıyorum gidip görüp karar vericem inşallah uzun sürmez karar vermem :) hepimize allah kolaylık versin ve sağlıklı bebişler getirmeyi nasip etsin

Erdem hastanesini çok yakından bilen biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. fazlasıyla vukuatlı bir hastane.
ümraniye de değil ama kavacıkta mükemmel bir doktor var.
otağtepe tıp merkezinde ömer bey ümraniye ye de cok uzak değil.
ben farklı sorunlarım sebebi ile gitmiştim ama doğumunu yaptıran tanıdıklarım da var mükemmel bir doktor.
aklınızda bir tek bile soru işareti bile kalmıyor. kesinlikle tavsiye ederim

ben de taze hamişim doktor lazm acil :(( türkiye hastahanesini beğeniyorum, oradaki özellikle önereceğiniz bayan doktor varmı?

Erdem hastanesini çok yakından bilen biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. fazlasıyla vukuatlı bir hastane.
ben farklı sorunlarım sebebi ile gitmiştim ama doğumunu yaptıran tanıdıklarım da var mükemmel bir doktor.
off ne kadar sıkıntılı bir süreç bu doktor meselesi :( bende kavacıktayım aslında duymuştum ömer beyin adını ama doğum için başka bir hastaneye gitmek durumunda kalıcam. peki sen biliyormusun canım hangi hastanelerle anlaşması var?

off ne kadar sıkıntılı bir süreç bu doktor meselesi :KK43: bende kavacıktayım aslında duymuştum ömer beyin adını ama doğum için başka bir hastaneye gitmek durumunda kalıcam. peki sen biliyormusun canım hangi hastanelerle anlaşması var?
Canım medistate hastanesinde yaptırıyor onu biliyorum ama başkaları da vardır muhtemelen ama bilmiyorum ne yazık ki.

Canım medistate hastanesinde yaptırıyor onu biliyorum ama başkaları da vardır muhtemelen ama bilmiyorum ne yazık ki.
fiyatıyla ilgili bir bilgin varmı peki* sanırım hem hastaneye hemde doktora para ödeniyor

doğum ücretlerini bilmiyorum canım ne yazık ki. ama doktorun ödemesini hastane yapar diye düşünüyorum
yani hastane senden hem kendi hemde doktorun parasını alır ona da ödemesini yapar diye düşünüyoum araştırmak lazım

erdem i neden tavsiye etmiyosun canım merak ettim? hangi doktor hakkında bişey duydun çünkü kaç gündür hastane araştırıyorum ama bana en yakın olan erdem.fiyat olarakta cogundan uygun olan o. o yüzden ne duyduysan yada hangı doktor yazarsan sevınırım canım fikir olsun

erdem i neden tavsiye etmiyosun canım merak ettim? hangi doktor hakkında bişey duydun çünkü kaç gündür hastane araştırıyorum ama bana en yakın olan erdem.fiyat olarakta cogundan uygun olan o. o yüzden ne duyduysan yada hangı doktor yazarsan sevınırım canım fikir olsun
doktor olarak bişey diyemem canım ama genel anlamda tercih edilen bir hastane değil. özellikle ameliyat durumları sıkıntılı.
ameliyat esnasında hastanın içinde bişeyler unutulma gibi durumlar vardı. bende o tarafta oturuyordum evlenmeden önce o yuzden çok fazla şey duyuyordum.

kızlar çok fazla araştırmaya fırsatım olmadan haftasonu Çakmak Erdem Hastanesine Sevil Ateş Erene gittik.. Biz memnun kaldık ilgili güleryüzlü bir doktor.. biz sormadan çoğu konuyu detaylı anlattı aklımdakı soruları da sorabıldım.. hatta not al gelmeden sorcaklarını unutma dedi.. daha yeniyiz tabi belki farklı doktorlarda denerız ama Sevil hanım aklımda.. devam edebılırım yani..
Aslında bız Erdem de Emel hanımı dusunuyoduk ama o aslında tüp bebek uzmanıymış kadın doğum randevu vermıyomus ona. tüp bebek bölümü verıyomus o da boşluk varsa.. Emek hanımdan randevu alanlar nasıl aldılar bize almanız zor gıbı konustular da..

kızlar çok fazla araştırmaya fırsatım olmadan haftasonu Çakmak Erdem Hastanesine Sevil Ateş Erene gittik.. Biz memnun kaldık ilgili güleryüzlü bir doktor.. biz sormadan çoğu konuyu detaylı anlattı aklımdakı soruları da sorabıldım.. hatta not al gelmeden sorcaklarını unutma dedi.. daha yeniyiz tabi belki farklı doktorlarda denerız ama Sevil hanım aklımda.. devam edebılırım yani..
Aslında bız Erdem de Emel hanımı dusunuyoduk ama o aslında tüp bebek uzmanıymış kadın doğum randevu vermıyomus ona. tüp bebek bölümü verıyomus o da boşluk varsa.. Emek hanımdan randevu alanlar nasıl aldılar bize almanız zor gıbı konustular da..
Ben ilk kontrolümü emel hn da oldum ve 2. kontrol içinde 10 gün sonrasına randevu verdi. Evet tüp bebek bölümünde ve orası daha sakin kadın doğum bölümüne göre. Ben hastaneyi aradım ve emel hanımın asistanıyla görüşüp randevu aldım hiçte zor olmadı şöyle sıkıntı olabilir 9:00 / 15:00 arası çalıştığından çok fazla hasta kabul etmiyor randevu saatleri doluyor sanırım. Ama ben çok rahat aldım.

Ben ilk kontrolümü emel hn da oldum ve 2. kontrol içinde 10 gün sonrasına randevu verdi. Evet tüp bebek bölümünde ve orası daha sakin kadın doğum bölümüne göre. Ben hastaneyi aradım ve emel hanımın asistanıyla görüşüp randevu aldım hiçte zor olmadı şöyle sıkıntı olabilir 9:00 / 15:00 arası çalıştığından çok fazla hasta kabul etmiyor randevu saatleri doluyor sanırım. Ama ben çok rahat aldım.

Siz de mi yeni hamilesiniz? Ne kadar gittiniz Emel hnma?

Bende Emel hanimi duymustum. Ama testen sonra emin olmak ve muayene icin gittigimde randevusuz almadi. Ordaki bayan sevil hanima yonlendirdi. Artik ona gidiyoruz 4 defa gittik. Hatta bu sabah kalp atislarini duyduk. Ilgili guleryuzlu birine benziyor. Insallah saglik ve sihatli guzel gunler geciririz.[/QUOTE]

Ben de erdem de ozlem ya da funda hanim a gitmeyi dusunuyorum nasilsa baska hastaneleri denedim en azindan bu en yakin olani..afiyet ve camlica erdemi denedim olmadi.....

Back
X