Doğuma Hazırlık Umraniye ve çevresinde özel hastane de normal ve sezeryan doğum yapan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
Kızlar ben Ümraniye de oturuyorum. Yakın zaman da Ümraniye de sezeryan ve normal doğum yapanlar var mı? Memnun kaldığınız ve kalmadığınız durumlar doktorlar ve doğum ücretlerini söyleyebilir misiniz?

2 dogumumu ümraniye çakmak erdemde yaptım sezeryandı birinide sultanbeyli saygı hastanesinde yaptım şimdi dördüncü sezeryanım yine erdem hastanesinde olacak Allah izin verirse

Erdem hastanesinden cok memnunum 2 sene once 1600 verdim simdi 1800 olmuş

Kizim 20 aylik. Ben dogumumu spinal anestezi ile medicana hastanesinde yaptim. Doktorumdan, hemsirelerde, hasta bakicilardan son derece memnun kaldik. 3 bin lira vermistik hastaneye.

Erdem Hastanesi'ne gitme. Santral de. Orada çok vukuatlı doğumlar duydum.

Yıllarım Ümraniye de geçti. İki hamilelik yaşadım ama Ümraniye de bir hastanede yapmadım doğumu.

Yengem medikana da yaptı. İlgi çok ama çok çok pahalı diyeyim sana. Ve de bakıyorum da orda yapanlarin çoğu sezaryan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…