Ümraniye'de Doktor ve Hastane Tavsiyesi

estrelatokgoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
51
45
88
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ama şimdiden tuttu beni tasası. Hangi doktora gitmeliyim her şeyle ilgilenecek bir doktor var mı?
Hangi hastanede doğum yapmalıyım en uygun fiyatlısı hangisi vs. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada benim duyduğum Çamlıca Erdem hastanesi Ayşe ve Adalet hanım. Ayrıca devlet hastanesinde doğum yapsam ne olur diye de düşünmüyor değilim. Çok kötü şartlarda mı doğum yapılıyor öğrenebilir miyim?

10 gün önce sezeryan oldum.hiç memnun kalmadım.çok fazla ağrım vardı daha ayılmadan karnımı bastırdılar o acıyla kendime geldim.pek ilgili değiller acı çekmen umurlarında değil sedyeden sedyeye atılıyosun resmen odaya getirdiler yine karnıma bastırdılar hala acıyo karnımın içi,bebeği muayene etmek için ayaklarına çağrıyorlar,odalar sen istersen temizleniyor,hijyen falan hak getire yani...bebek yıkanmıyo pis pis geliyo sana neymiş daha iyi gelişiyormuş böyle ve dikişler berbat devlet hastanesine gitseydim daha iyiydi iç dikişlerde iyi yapılmadığından fıtık oluştu yarında bunun için gidicem doktora sezeryan arkası fıtık ameliyatı beni bekliyor ben böyle hastane görmedim kasap gibiler...ve ilk kontrol pakete dahil dendi ama değilmiş gittik ücret ödedik.. oraya gitmede nereye gidersen git canım..

Back
X