ümraniyede oturan anne adayları

eslem ne tesadüf bende beykozdan çekmeköye gelin geldim...
erdeme gidiyorum...
dr. zeynep yeşim hn. hakkında bi bilgin varmmı?

canım zeynep yeşim hakkında bir bilgim yok ama gözlemlediğim kadarıyla hastası baya var
erdemde ilaçlı rahim filmi çektirmiştim
o filmi çekerken hangi kadın doğumcu ilgilendi filmi çekti ismini hatırlamıyorum ama kabusum oldu kadın
açık esmer bi kadındı, canımdan can çıktı sanki
filmden sonra tansiyonum dştü rengim sarardı ve bayıldım
doktorun adınıda çalışanlara soramadım
yüzünü bile net hatırlamıyorum, canımla boğuşuyordum
şayet sen memnunsan kontrollerinden başka referansa gerek duyma
her doktoru herkes beyenmeyebilir yerimseniben
içine sinsin doktorun yeter

altunhan canım bende çekmeköy şahinbeyde oturuyordum beykoza gelin geldim
ailem hala orda
bende beykozdan kalkıp erdem hastanesine geliyorum
çünkü görümcemin kızı 20 günlükken fıtık olmuştu ameliyatını erdemde yaptırdık
çok memnun kaldık, güzel geçti, hiçbir sorunla karşılaşmadık
6 ay öncede eltim orda doğum yaptı, hemde normal doğum
çalışanlarından tutun doktorlarına çok ilgiliydiler
doktoru Adalet Zati ydi ancak doğumun olacağı hafta izne ayrılmıştı, Ayşe Katrancı hanımı tavsiye etti bize
bize ona gittik, kadın mesaisi dolduğu halde gitmedi ve eltimin doğumunu gerçekleştirmeden ayrılmadı hastaneden
1 gece kaldık, gece kontrol edip durdular, bi problem varmı diye
temiz deseniz o konuda hiç tereddütümüz olmadı, hijyen bir hastane çünkü

velhasılı kelam bende oraya gidiyorum Adalet hanıma, şimdilik iyi
bundan sonrada öyle olur inşallah, kısmet olursada erdemde yapcam doğumu

bunları duyduğuma sevindim valla ark anlatıcam kendini suçlamaktan vazgeçsin..onda niye öyle şeyler oldu bilmiyorum ama inşallah bundan sonra o tip bir vaka olmaz hiçbiryerde..inşallah doğumun çok güzel geçer ve bebeğine kavuşursun hemen :)

sağol canım teşekkür ederim
her hastanede istisnalar illaki olacaktır
dört dörtlük hastane doktor yoktur kii
kalbimize yatan ve ilgilendiğini hissettiğimiz hastane ve doktor olsun yeter

bende erdemde normal doğum yaptım dr adalet zatidir kontorollerde iyiydi dogumdada allah yardım etti sağlıklı bir şekilde yaptım ama dr öle çokta ilgilenmedi canımı sıktı yanı sornrasındada düzelmem 2 ayı buldu

ben ılk cocugumu ayse katrancıda yaptım erdem hastanesınde bundan once umranıyede atlas hastanesı var bılen varmı bılmıorum ama ona gıdıyodum ılk uc ay hafıf kanamalarım vardı atlas hastanesı nedeneını bılemedıgı ıcın bebegı almak ıstedıler ama ben tabıkı ızın vermdım ve erdeme gıttım emel tukoglu dıye bı lanet var orda oda bana 4 aylık hamıleyken sezeryan yapıcagımı soyledı ondanda tıksındım ve bıgun acıldeyken ayse katrancıya gıttım cok tatlı bı doktor benle cok ılgılendı ve yuzde seksenbes normal yapıcagımı soyledı ve o varken sancılandım doguma gıttım ve saolsun normal dogum yaptım cok tmız ılgılı ve ıyı bı hastane sımdı yıne hamıleyım adalet zatıye gıdıyorum onun ıcınde cok ıyı dıyolar ayse hanım cok kalabalık bekleyemıyorum randevuluda calısyomus yanı demek ıstedıgım o kı cok ıyı bı hastane eerdem herkeze tavsıye edıyorum

hospitalium bahar hanım'a gidiyorum. ilk olarak erdem'e yeşim hanım'a gitmiştim hiiç memnun kalamdım. aslında medipole geçmek istiyorum ama ne zaman ona karar veremedim.

bende dudulluda oturuyorum kızlar bir kez erdeme gittim ve sonra tamamen vazgeçtim. randevu sistemi yok saatlerce sıra bekliyosun karnım burnumdayken nasıl bekliycem dedim bi de çok ama çok kalabalık sigorta gibi olmuş resmen. bi arkadaşım medipolü tavsiye etmişti 2. ayımdan beri oraya gidiyorum leyla hanıma. mükemmel bi doktor ve mükemmel bi hastane iyiki burayı seçmişim. herşeyden önce insana değer veriyolar erdemdeki gibi suratsız diil hiç bi elemanı doktoru.

arkadaslr bende adalet hanıma gıttıgımı soylemıstım dun kanamam hafıf artınca eskı doktoruma ayse hanıma gıttım tekrar o doktor benı bıtek anlıo dıe ben bu kadar ılgı anlayıs gormedım ne sorduysam hatta sormadan tek tek anlattı yapmam gerenlerı yapmamam gerenlerı anlattı hatta yanımda esımın yıgenı vardı eger hamıle kalırsam bende bu doktora gıdıcem dedı ustelık bazı doktorlar gıbı para ıcın yapmıo ne zaman gelım tekrar dedı tekrar para verme sıbelcım kontrol gunu dolmadan arasalım tekrar gorm senı dedı arkadaslar bıu arada ayse doktor randevulu calıso gıdıp sıra beklemek yok yanı merak etmeyın bılgınızee

ben medicana zehra hanıma gidiyorum doktorum iyi memnunum ama doğumu başka bi hastanede düşünüyorum.doğum fiyatlarını da aldım normal :1200 sezeryan 2300 bana fazla geldi ama ilgi alaka güzel da iyi bi hastane bulamazsam medicanada doğum yapmak istiyorum bundan önce bi rahatsızlığım için yatmıştım çok güzel ilgileniyo doktorlar.

bu ayın 4 unde gorumcem medıpolde dogum yaptıı yasından dolayı rısklı bı hamılelıgı vardı ve ıyı bı hastane dıe oraya gıttı dogumunu yaptı hersey normalken sezeryana alındı artı muhasebeyle konustuar asla1500 un ustune cıkmıcak dıe ama bugun cıkıs yaptılar ve verdıklerı para 1950 bellı bıseyde yok ustelık nereye gıttıgı bellı deıl yanı asla ıyı bı hastane degıl guleryuz arıyosanız gıdın ama odalar olsun hastane olsun ıgrenc cok basık ve kucuk odaları var hastabakıcılar cok labalı ve hasta dansmanları cok bılmıs genede sen bılırsın ben erdemde yaptımaysehanımda gayet memnunum ıkıncı hamılelgım ve suan adalet hn veayse hanıma gıdıorum

Sevgili Elalı, ben 8 aylık oldum.Hamile kalmadan 3 ay önce Erdem Hast.Zeynep Yeşim hanıma gitmeye başladım.Her konuda beni aydınlatıyor,kafamda hiç tereddüt bile yok.Muayeneleride gayet ilgili ve hoş sohbet bi hekim.Tavsiye ederim bence gitmelisin.

merhaba öncelikle allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben 5 aylık hamileyim ve ilkgünden beri ERDEM HASTANESİ MUSTAFA ATEŞ e gidiyorum tavsiye ederim çok iyi bir doktor doğumuda kısmet olursa norda yapcam.

kızlar bende atlaas hastanesine gidiyoırum doktorumdan ilk aylarda çok memnundum ama 24. haftamdayım son gittiğim tam bir fiyaskoydu benim araştırıp doktora sormam sonucundan cvp alabiliyorum ama ben araştırmassam o beni bilgilendirse daha iyi değilmi benim 24. haftada şeker yüklemem yapılacakmı elim ayağım uyusuyo kalsiyum almalımıyım pelvis kemiğim ağrıyo acaba magnezyum eksikliğimmi varı kan değerim düşüktü acaba kan testimi yapsak gibi sürekli uyarıyorum oda tahlil yazıyo okadar kalitesizki cihazı bebeğimin resmini 2 hatta 3 parça veriyo bu kafası bu gövdesi bu ayakları şeklinde benim ilk gebeliğim ve biraz bilgim var tıp konusunda sürekli okuıyup araştırıyorum seminer ve konferansları takip ediyorum ya öyle olmasaydı körükörüne mi doğuracaktım anlamıyorum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi bilemiyorum inanın sağlık ocağı daha çok ilgileniyo yardım edin lütfen

doğumda kötü değil sağlıklı birgebelik geçiriyorsan iyi bir hastane ama sorunlubir gebelik geçiriyorsan asla
özlem hanım da evt çok sevecen bir dr orda 15 gün yattım nöbette olduğu gün bakmıştı bana çokta ilgiliydi ama iş işten geçmişti orda sayabileceğim ihmalkar dr... birincisi ADALET ZATİ ikinci FUNDA DEMİR üçüncü EMEL TÜRKOĞLU( aslında ne olduğunu anladı bende ama funda hnm gidiyorum diye müdahale etmedi o izindeyken acilde) SORUNLU BİR GEBELİK YAŞIYORSANIZ GİTMEYİN
onun haricinde bebeğin cinsiyetini çok iyi tahmin ediyorlar bebeğin elinikolunu gösteriyorlar banada herşey iyi bebekler iyi dediler ama sen benim söyledğim halde rahim boyuma bakmıyor açılma yok siyorsan sonra gittiğimde 3 cm olmuş diyorsan ben sana doktor değil cani derim katil derim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merhaba bende bugün erdem de adalet zati ye ilk kez muayene oldum 7 aylık hamileyim doktordan pek memnun kalmadım hoşgeldiniz bile demedi soğuk biri ve sistemimizi biliyorsunuz değil mi aniden gelirseniz doğuma giremiyoruz,nöbetçi doktor giriyor dedi. arkadaşım ayşe katrancıya gidiyor çok memnun kalmış bende önümüzdeki ay ona gidicem çok yoğun olduğu için adalete gitmek zorunda kaldım bilginiz olsun kızlar ayşe hanım çok iyi diyorlar bakalım görücez:)

Back
X