Ümraniyede

• Konu Sahibi Konu Sahibi tine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
168
0
96
41
İstanbul
özel camlıca hospıtalıum gıden varmı tavsıye uzerıne duydum
buraya yenı tasındım ve hangı doktora gıdecegımı bılmıyorum lutfennn yardımmm

Ben 2010 nisan ayında doğumumu orda yaptım.Dışardan kontroller için doktorumun özel muayenehanesine gidiyordum.Doktorumun tabiri ile söylüyorum.Eğer çarşaflar niye böyle ,odanın koltuğu neden şöyle diye takıntılarınız yoksa tavsiye edebilirim.Benim doktorum ile ilgili problemim vardı.Hastane ile ilgili olumsuz bir şey yaşamadım kombine epidural+spinal anestezi ile doğumumu gerçekleşti.1 gece kaldım ertesi gün çıktım.Beklentileriniz çok yüksek değilse tavsiye edebilirim.Fiyatlarıda çok makuldu.

fiyat makul olsun istiyorsan çamlıca erdem hastanesine de gidebilirsin.. orda da doğum yapanlar çok öneriyorlar :)

Bende ümraniye civarında sabit gidebileceğim bir kadın doğum doktoru araştırıyorum. Hospitalium ile ilgili olumsuz yorumlar okudum internette. O yüzden erdem hastanesi veya medicana düşünüyorum ama henüz hangisine gideceğimi bilmiyorum ama medicana nın diğerlerine göre biraz pahalı olduğunu biliyorum.

bu arada afiyet hastanesi vafa hanıma asla gitmeyin kapısına dahi uğramayın bu kadar başından savan bir doktor devlette bile bulmanız mümkün değildir belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…