• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umre hazirliğı

Bizimkilere şu mesajı okumasam orada birsey olmaz diye umursamazlar☺️ Ben İç cüzdan da alayım çok teşekkür ederim 🤗
Yok olmaz mı sırf hırsızlık için orada bulunan çok insan varmış yazık paraları ziyan olmasın bir de hat sormuşsunuz ya orada hat almanıza gerek yok Türkiye hatlarını yurt dışına açtırın babam yurt dışı dakika yaptırmıştı öyle çok da pahalı bir paket değil zaten internet paketleri ile watsaptan konuşuluyor ayrıca hatta ücret ödemesinler

Bir de Medine çok soğuktu dedi babam giderken hırka götürmüştü Allah bize de nasip etsin Allah nasip etmeyince gidemiyoruz inşallah bizler de gidebiliriz 🥹
Amin canım inşallah 🤲Orası gerçekten nasip işi, Rabbım hayırlısı ile tez zamanda bizlere de nasip etsin inşallah 🤲💗

Yok olmaz mı sırf hırsızlık için orada bulunan çok insan varmış yazık paraları ziyan olmasın bir de hat sormuşsunuz ya orada hat almanıza gerek yok Türkiye hatlarını yurt dışına açtırın babam yurt dışı dakika yaptırmıştı öyle çok da pahalı bir paket değil zaten internet paketleri ile watsaptan konuşuluyor ayrıca hatta ücret ödemesinler
Teşekkür ederim o zaman paketlere de bir bakayım.
Onlar sorumluluğu bana atıyorlar, hiç birseye bakmıyorlar, her şeyi ben ayarlıyorum 🤭

Yazık harcanan paralara
Resmen din ticareti
Amaç manevi tatminse
Ülkemizde Dini bütün bürsürü geçinemeyen aile var
Ne gideceğini bilmiyorum
Not: geçen yıl annem de gitti
ne sacma bir yorum
harry potter sevenler ingilterete iskocyaya gidiyor cekildigi yerleri gormek icin ne guzel diyoruz, inanan - inandigi dini seven insanlar görmek isteyince din ticareti:stop:

Evet bana da seccade gibi hediyeleri burdan almak daha mantıklı geliyor duymuştum burdan gittiğini. Hat konusu da kafami karıştırıyor, net kimse birsey demiyor. Burada hattı açtırmak mi daha mantıklı diyorsunuz? Kiymetli tavsiyeleriniz icin cok teşekkür ederim 🌺
Ordan açtırmakla burdan açtırmak arasında pek fiyat farkı yok en azından numarası değişmez ve siz de rahatça arayabilirsiniz. Ordan alırsa hat alana kadar ulaşamayacaksınız. Bir fiyat soruşturması yapmanızı tavsiye ederim. E sım önerdiler ama uğraşmak istemedik biz açıkçası. O da bir alternatif.

Otellerde İnternet var değil mi? Orada hattı açtirmaya karar verseler hat acilana kadar WhatsApp üzerinden görüşme olur mu?
İnternet var ama bazen cekmiyor özellikle whatsapp sesli ya da görüntülu gorusmelerde pek bir verimsiz oluyor

Ordan açtırmakla burdan açtırmak arasında pek fiyat farkı yok en azından numarası değişmez ve siz de rahatça arayabilirsiniz. Ordan alırsa hat alana kadar ulaşamayacaksınız. Bir fiyat soruşturması yapmanızı tavsiye ederim. E sım önerdiler ama uğraşmak istemedik biz açıkçası. O da bir alternatif.
Yok orda açtırmak derken orada yeni hat almaktan bahsetmiştim. Araştırayım teşekkür ederim 🌺

Ay Allahım bize de nasip etsin inşallah ya ne götürülüp ne götürülmeyeceğini hiç bilmiyorum Allahım kazasız belasız gidip gelmelerini nasip etsın inşallah bizdende selam götürsünler Peygamberimize bol bol.
Amin canım Allah razı olsun ne güzel dua ettin🤲🥲Söylerim canım, istediğiniz dua varsa söyleyin yazayim defterlerine☺️

Amin canım Allah razı olsun ne güzel dua ettin🤲🥲Söylerim canım, istediğiniz dua varsa söyleyin yazayim defterlerine☺️
Valla canım beni bu dünyada yalnız ve evlatsız bırakmasın, Rabbim varislerin en hayırlısı kim varsa isteyen hepsine nasip etsin inşallah Allah razı olsun çok.

Valla canım beni bu dünyada yalnız ve evlatsız bırakmasın, Rabbim varislerin en hayırlısı kim varsa isteyen hepsine nasip etsin inşallah Allah razı olsun çok.
Ay Nurbanu mesajın gözlerimi doldurdu 🥲. Benim de duam bu🤲 Rabbim bize de isteyen herkese de sağlıklı,sıhhatli uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲💗 Yazıcam söz🌺

Ay Nurbanu mesajın gözlerimi doldurdu 🥲. Benim de duam bu🤲 Rabbim bize de isteyen herkese de sağlıklı,sıhhatli uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲💗 Yazıcam söz🌺
Allah razı olsun canım valla amin inşallah Rabbim çiçekler sersin yollarımıza kim varsa nerde bekleyen varsa inşallah

Back
X