Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

anneannemde gidicek bu ramazanda inşallah sorunsuz bi şekilde gider gelir. ne güzel yerler bize de nasip olur inşallah.

____ ALLAH kabul etsin canımm.öyle duygulandım kii.yüce MEVLAM cümlemize nasip eder inşallah

cok guzel bir paylasim olmus gercekten

rabbim ins butun musluman alemine nasip eder. ins bir gun bende esimle giderim

tesekkür ederim.darısı gitmek isteyenlerin basına inşaallah.cocuklu gıtmek pek fazla problem olmuyor.ama yanınızda cocuk arabası bulundurmanızı tavsıye ederım.onlar ıcın cok yorucu olur bebek arabasız...

ayyy cok guzel canim allah kabul etsin gözlerim doldu resmen fotolari gordugumde bende insallah seneye allah nasip kismet ederse arkadasimla beraber gitmeye niyetlendik okadar bir heycan varki icimde insallah gidersiz

çok güzel Rabbim banada ve tüm isteyenlerede nasip etsin oraları görmeyi Allah senden de razı olsun ..

ayy ağladım resmen ya çoközlemişim 5.5 aylık hamileyken gitmiştm içim yandı bi anda hele KABEYİ say yaptıkları merve sefa arasını görünce benm bittiğim an ayy ALLAHIM ben tekrar gitmek istiyorum kurban olayım yoluna yaa ooof of

Allah kabul etsin resimler icinde allah razi olsun gece gece icim huzur doldu rabbim insallah bizede nasip eder isteyen herkese gitmeyi nasip eder insallah

çok duygulandım kabe,yi gördüğüm anda içim huzurla doldu UMRENİZ HAYIRLI OLSUN RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH ..AMİN

canım Rabbim kabul etsin inşallah amin diyorum o güzel duana inşallah umreye hacca gitmeyen kalmaz banada nasip olsun inşallah çokkkkk istiyorum inşallah

İyi akşamlar umreye giden hanımlara sorum olacaktı.
Normalde erkekler ihrama girince dikişli elbise giyilmiyor. Kadınlar ihrama girince nasıl oluyor?
İç çamaşarı giyilmiyor mu? Ya da şöyle sorayım kadınlar ihrama girince neler giyebilir?
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

mükemmel fotoğraflar.. Allah kabul etsin.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ne kadar şanslısınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…