umreye gittim hediyeyle geldim. kızlar hamileyiiiiim

monarossa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
1.266
69
108
2 yıllık evliyim tedavi oluyordum tedavi kisste çevirdi ve tedaviyi kesmiştik 2 ay evvel bu ay da aşılama olacaktım. geçen ay da umreye gitmiştik yeni geldik ve ben regli olmayınca bugün test yaptırdım 1706 çıktı sonuç.

Hayirli ugurlu olsun, sagliki ve ömürlü olsun insallah.
Darisi benim basima, bu ay cok ümitliyim dua edersen bana cok sevinirim.

Hayirli ugurlu olsun, sagliki ve ömürlü olsun insallah.
Darisi benim basima, bu ay cok ümitliyim dua edersen bana cok sevinirim.
canım inşallah senin de kısa zamanda olur emin ol Allah dualarımıza karşılık veriyor. yeterki sabredelim. kul olalım

Ne kadar güzel Allahım ne mucizeler veriyor Allahım sağlıkla kucagimiza almayida nasip etsin bebeklerimizi

bende 15 martta umreye gittim hamile dönmek için çok dua ettim. ve 2 yıldır korunmuyoruz. tesdaüfe bak. ama ben hamile kalmadım. ve bunda bi hayır vardı. çünkü bi alerji geçirdim ve eve döndüğümde çok ağırlaştım heryerim şişti ve dayanılmaz kaşı tı ve acı vardı. 4 doktor dolaştım en çapaya yattım. en az 2 ay çok ağır ilaçlar kullandım. yani hamile kalsaydım bu ilaçlar bebeğimi kaybetmeme sebep olabiliridi. yazını okuyunca gözlerim doldu çok duygulandım. allah bağışlasın yavrunu sağlık ve sıhatle. darsı başıma olsun. vesselam

2 yıllık evliyim tedavi oluyordum tedavi kisste çevirdi ve tedaviyi kesmiştik 2 ay evvel bu ay da aşılama olacaktım. geçen ay da umreye gitmiştik yeni geldik ve ben regli olmayınca bugün test yaptırdım 1706 çıktı sonuç.

hayırlı olsun... ben şu kısmı tam anlayamadım tedavisiz mi gebe kaldınız yani??

sağlıklı günler...

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin allah isteyen herkeze sağlıklı bebekler nasip etsin :nazar:

Back
X