bak cnm yazmıcaktım çünkü ne yazsam sana fayda etmicek bende senin gibiydim gözüm hiçbirseyi görmüyor kulagım hiçbişeyi görümyordu onu ilk askım sanıordum fakat bazı etkenler işi zorlaştırabiliyor şimdi ki aklım olsa idi ayrılan bendım fakat geri dönen de ben olmuştum ozmnlar ama dediğim gibi şimdi olsaydı bir daha açmamak üzere kapardım geri fln da dönme<dim emin ol ilk sevgili olması işi zorlaştırır zamanın geçmemesi daha olayların yeni olması sonra hayatında kimsenni olmayışı araştırma yapmışlar Ortalama bir insanın eski sevgilisini tamamen unutması 17 ay 26 gün sürermiş düşün yanı benden sana tavsiyem defteri kapatman onunla telde dahı görüşmemen alın yazın olsa tanrı zaten işleri kolaylsştırırdı senin gibi olurdu oda kimseeleri alamzdı hayatına emin ol ! güçlü dirayetli ol allaha dua et .hobiler edin kmise vazgeçlimez değil emin ol insanlar evli oldukları adamlardan bile vazgeçeibilıo yeri gelıo hataların oldugu ilişkilerde emin ol degerlsin sen üzülmeye bile değmez karşına gerçekten seni seven bri çıkınca askın miladını yasarsın emin ol gülüp gecersin kendine sıfırdan basla böle yapmaz isen kabusadöner hayatın paranoyak olursun :/