bahsettigin konunu da okudum şimdi ve adamin oradaki tavirlarina bakarak, uzulerek söylüyorum ki o gondermeler sana degil..
7aylik bir iliskide 6 hafta kadar bir sure konuşmamak diye bir sey yok. adamin belli ki Türkiye'de kafasi karismis ya da zaten kafasini karistiran bir durum icin oraya gitmis hollanda'da sen varken..
yani boyle durumlarda nasil oluyor da gözünüz boylesine kor oluyor, nasil bu kadar usteleyebiliyorsunuz anlamiorum yapmayin nolur biraz dik durun..
bu adam haftalarca aramayip, bit gece attigi seni seviyorum mesajiyla senin gonlunu tekrar fethedebilen adam, hic aklin aliyor mu oralardan sana gonderme yapmaya ihtiyac duysun?
engelini kaldirmistir soyle bi nabiz yoklamistir ne var ne yok bakmak icin.. seni kotu bir durumda birakmis ya hani, mutlu musun degil misin kendini rahatlatmak icin belki de, ya da adam dengesizin onde gideni..
bence hazir o engelleri kaldirmisken elini cabuk tut sen onu engelle, kim ki o Allah askina? dunyada kalan son erkek de bizim mi haberimiz yok?
gun gelir devran doner o da pisman olur yanina kalmaz emin ol ama sen bunu dusunmeyi biraktiktan sonra.
biraz kendine guven, degerini bilecek baska biri cikacaktir karsina elbette.
Canim ilgin ve cevabin icin tesekkur ederim. Tabi haklisin oyle bisey olamaz konusmamayip terk etmek vs.
Zaten onu engellemistim ve hic kaldirmadim, o sadece benim engelimi kaldirmis yani benim paylasimlarimi hic goremedi gormuyrda zaten.
Aslinda benim aadece istegim pisman olsun ve boslugumu hissetsin, tek bi gozyasim bile hesapsiz kalmasin..
Haklisin cok, o anlarda cok kor olup cok kuculebiliyoruz ama derler ya ask iste insani bambaska biri yapmaya zorluyor bazende..
Cok sagol yazdiklarin icin
evet insan o anlqrda gercekten ne yaptigini pek bilmeyebilir ve en kotusu herseyi uzerine alinmaya musait oluyor. kesin bana yazdi, aramak istiyor ama cesaret edemiyor bence vs
bunlari düşünmeyi birak hatta adami düşünmeye birak, sen ne zaman bu adami hayatinin merkezinden cikarirsan o zaman göreceksin istedigin seyi.
bi laf var ya; cok istedigin sey, ancak sen onu istenekten vazgeçtiğinde gerceklesir diye, ayne oyle
hollanda'ya donmus mu bu arkadas, karsilasiylriz demistin sanki nerde karsilasiyosunuz?
onu gördüğün zaman görmezden geliceksin arkanı dönüceksin, ona nasıl kızgın olduğunu affetmeyeceğini anlamalı. eminim karsına çok sevebileceğin bir baskası çıkacaktır sakın ümidini kaybetme, hem hayatta aşktan meşkten çok daha mühim seyler de var. okuluna, işine gücüne, ailene, arkadaşlarına odaklan. böyle bi sey yasadın diye hayata küsme. çık gez dolaş yeni insanlar tanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?